Liverpool FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Proztiv Sotona u kupu sve odmorit. U napad Nuneza i Diaza da bar na silu nesto pokusaju zabit, Chiesa desno. Jotu, Gakpa i Salaha cuvat za Spurse. Jedino je problem sto u odbrani ne mozemo vise nista ni rotirat.
Srce, čast i ponos!
- JayCatwright
- Kontakt:
sam Salah dole ko duh
- SoloControTutti
- Kontakt:
Jbg to ti je taj downgrade sa Manea na Diaza, da ne spominjem downgrade s Firmina na Nuneza, golema razlika koja ti oduzima u ponekoj tekmi bod(ove) nazalost.
- JayCatwright
- Kontakt:
Gakpo i danas pokazao da je duplo bolji krilni igrač, ko što neko napisa, nadam se da Diaz počinje u kupu protiv Sotona.
Samo da je nama zdravog Jote, pa koliko god to potrajalo. Kako čovjek inteligentno zna da odabere šut, svi od njega treba da uče, ne samo Nunez.
- JayCatwright
- Kontakt:
Ništa mi ne pričaj, znam....
Najgore sto covjek nije kao Alcantara da se povrijedi sam od sebe nego vazda neke cudne kontakt povrede, ima takav stil igre da ga redovno neko masakrira.Fuerza je napisao/la: ↑14 dec 2024, 18:55Ništa mi ne pričaj, znam....
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- JayCatwright
- Kontakt:
Ma znao se i sam povrijediti, par puta zadnja loža pa ga nema po par mjeseci, Midtyland mi prvi pada na pamet,
nego, jel to Arne suspendovan
nego, jel to Arne suspendovan
Ma Jota je majstor, plus dosta bolji za ovaj Slotov sistem, zna se spustit iskombinovat sa drugima, a i kad se nađe u prilici iskoristi je. Ali nazalost svi znamo za njegov problem, pa jbt njega je samo onaj pad igraca Chelsea na njega udaljio sa terena 2 mjeseca, ne daj Boze neceg ozbiljnijeg.
Nunez sa druge strane dosta manje odgovara Slotov sistem, njegove mane vise dolaze do izrazaja, kad je startao ja sam imao osjecaj da nemamo napadaca. U bulid upu totalno beskoristan. Konstanto napada dubinu, bez da ikad skonta da je nekad bolje iskombinovati kroz dubli pas sa krilima. Da je bar zavrsnica na nekom nivou to bi se moglo i tolerisat. Ja sam uvijek navijao za njega da uspije i njegovi golovi su mi bili izuzetno dragi. Ali on nema jos puno vremena, ako nastavi ovako mislim da ide na transfer listu. Ne ide da igraca koji je placen 80 miliona drzis kao rezervnog napadaca i jedino sto ti pruza je trka i borbenost.
Slicna situacija je i kod Diaza, lik igra ko na speedu. Konstanto leti u tri protivnicka igraca i gubi dosta lopti, ne pada mu na pamet da razmisli, evo ova situacija gdje je imao Salaha slobodnog je cist primjer. Gakpo je dosta racionalniji, zna zadrzat loptu, kad vidi da nema prostora nece forsirat na silu.
Nunez sa druge strane dosta manje odgovara Slotov sistem, njegove mane vise dolaze do izrazaja, kad je startao ja sam imao osjecaj da nemamo napadaca. U bulid upu totalno beskoristan. Konstanto napada dubinu, bez da ikad skonta da je nekad bolje iskombinovati kroz dubli pas sa krilima. Da je bar zavrsnica na nekom nivou to bi se moglo i tolerisat. Ja sam uvijek navijao za njega da uspije i njegovi golovi su mi bili izuzetno dragi. Ali on nema jos puno vremena, ako nastavi ovako mislim da ide na transfer listu. Ne ide da igraca koji je placen 80 miliona drzis kao rezervnog napadaca i jedino sto ti pruza je trka i borbenost.
Slicna situacija je i kod Diaza, lik igra ko na speedu. Konstanto leti u tri protivnicka igraca i gubi dosta lopti, ne pada mu na pamet da razmisli, evo ova situacija gdje je imao Salaha slobodnog je cist primjer. Gakpo je dosta racionalniji, zna zadrzat loptu, kad vidi da nema prostora nece forsirat na silu.
Srce, čast i ponos!
Na kraju, iako zvuci kao plakanje, glavni krivac za ovaj remi je sudija.
Slažem se sa svim osim toga da Trent ide u Real.SoloControTutti je napisao/la: ↑14 dec 2024, 18:18**** decki bod velik kao kuca na kraju s obzirom sta se sve izdesavalo u tekmi nemojte tisra. Moglo je i zavrsiti svakako tekma ali treba ici dalje. Mislim da se sad jasno vidi ko je za ovu ekipu, a ko ne, Slot radi cuda realno. Sad se lomi sezona i opet ponavljam bod kao kuca danas zahvaljujuci Slotovom game menadzmentu i pojedincima koji su igrali na 120%, npr. Gravenberchkakva **** utakmica i sta je sve odigrao danas je bolesno, Sobo odlican sa spartanjem gore-dole, Salaha su 2-3 igraca cesto gurala do linije auta i bilo je tesko ali opet je imao trenutak magije za izjednacenje, VVD kapitenski. Jota je ubica i ako bude zdrav do kraja sezone bit ce s njim ekipa na konju.
S druge strane Robo je dao sve svoje sto je imao i vrijeme je da se trazi novi prvi pik na lijevom beku, Trent moze slobodno u Real, ni 1% nema dvojbe da se bez njega moze jer Bradley odlicno to moze pokriti i jos dovsti back up opciju. Quansah i Gomez su tanki, Gomez i moze proci iako je je tanak za najveci nivo, a Quansah je katastrofa trenutno, nema ni malo samopouzdanja i jako lose cita igru, lose se postavlja i pravi dosta gresaka generalno sto znaci pod hitno stoper ali nivoa Konatea jer je ovaj cesto u bolnici i onda spadas na ove opcije koje su za championshipa.
Sreca u nesreci i Arsenal pravi greske i proklizuje tamo gdje se ne ocekuje, City je raspad sistema, a Chelsea jedino prijeti za sad i u dobrom su naletu. Nije frka ovaj remi kad se sve sagleda ako naredne 3 zaredaju s pobjedama, naprijed su pokirveni barem, samo skripi nazad i to je problem ali uskoro se vracaju i ovi ostali, a do tad se mora napraviti mini serija pobjeda.
P.S. Slot ima muda do poda s onim mjenjanjem postavki u toku tekme i u prvom i u drugom, kakav trener.![]()

Ova dva boda su nam realno sudije oduzele. Ne dati makar jedan crveni karton u one dvije situacije je KRIMINALNO SUĐENJE.
Bit će mi baš interesantno kakvo ćemo suđenje imat u narednih 5-6 ligaških utakmica.
Lakše mi je bilo kad sam vidio da je i Arsenal kiksao, ali nekako baš zbog toga je još više gorko jer to je +11 sa zaostalom.
Ovako je +9 i nije ni to loše uopšte.
Kriminalno suđenje nam je sinoć izbilo 2 boda.
PGMOL je Vico kolorizovano , čim vide šansu da te osakate , osakatit ćete.
Gakpo-Jota-Salah za Spurse , ostala 3 nek u kupu igraju.Arsenal i City previše kiksaju , da uzmemo Evertona u gostima , 9 poena ispred te 2 ekipe.
Vidjet ćemo Chelsea , do sada su vrlo slabo kiksali.
PGMOL je Vico kolorizovano , čim vide šansu da te osakate , osakatit ćete.
Gakpo-Jota-Salah za Spurse , ostala 3 nek u kupu igraju.Arsenal i City previše kiksaju , da uzmemo Evertona u gostima , 9 poena ispred te 2 ekipe.
Vidjet ćemo Chelsea , do sada su vrlo slabo kiksali.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- JayCatwright
- Kontakt:
Meni je on čak iritantniji od Nuneza , za ući 30 min ok , ali ništa više od toga.Niti se nalazi u šanse , niti ih stvara , nekad protrči nekoga i to je to.Prodati ga i docesti Marmousha.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Odavno to govorimo. Neću prežaliti gordona nikad.
Diaza tusnut u Spaniju nekome. Meni se vise svidja Jamie Gittens iz Dortmunda kao zamjena, onaj Gordon mi je antipatican haos.
Srce, čast i ponos!
- JayCatwright
- Kontakt:
Ljudi donosili zakljucke za Gordona i Diaza na osnovu prva tri kola ove sezone

Gledao sam jucer sazetak Newcastlea, Gordon ukljucen u svaku akciju, da ne govorim koliko je direktniji igrac i valjda 10 x inteligentniji od ovog spadala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.