Ja kao Bosanac,patriotske krvi,nisam Sarajlija,bolesnik sam FK Sarajevo,i volim najvise na svijetu svoj glavni grad Sarajevo,i ovako gledam,i ne mogu da vjerujem da smo mi pogotovo rodjene Sarajlije ovoliko "glupi",sad je aktuelan Bozo Vreco,koji je dosao iz Foce,Sarajlije su od jedne sotone,napravili neku pojavu,i sada kada se ta sotona izdigla,prica protiv Sarajlija,da ga mrze,iako u Banjaluku nesmije otici,ali on sotona "Bosanski Srbin" nasao pravo da prica naivnih(dobrih) Sarajlija,jer Sarajlije nikad nece doci pameti,prozivjeli su 4 godine takve golgote,i opet sve zaborave,moj otac je imao akcije da pokusa uci u Sarajevo dobaviti hranu,kao vojnik Armije BIH,i moje amidze i dajdze i svi,i sad gledam,manijacima je Grbavica zapaljena,istjerani,pobijeni,i oni se diče time sto su usli sa ljudima koji to zele ponovo uraditi,ali opet cu vam reci ja sam pitar iz dna duse,volim da je Sarajevo uvijek ispred Zelje,uzivam ispunjava me to,ali moj otac je isao da brani Bosnu pa sticajem okolnosti i moj Glavni grad Sarajevo,i ja sam spreman da branim Grbavicu kao svoju,jer Grbavica je moja drzava,grad,stadion,bez jakog naseg Zelje nema ni jakog mog Sarajeva,volim se sa drugovima manijacima naci na kafi kad dobijemo,zato Sarajlije molim vas obicni narod braco ujedinite se budite slozni,samo na zelenom travnjaku da se borimo,a svugdje drugome da budemo slozni,istjerajte mrzitelje ove drzave sto dalje od nasa dva kluba.
Samo Sarajevo