Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Jel zabilježeno u svijetu fudbala ovoliki broj crvenih kartona za protivnike u korist jedne ekipe? Fudbal pratim od kako znam za sebe ali ovako nešto ni u jednoj ligi na svijetu nisam vidio.
Generalno gledano, bilo sta sto je iole patriotski prema drzavi rezultiralo bi banom. Nemojte da se lazemo. Ovdje se dozvoljava mnogo toga, od zastava tzv "hrhb", "srpske" ljiljanke i mnogo drugih stvari. Idi na jedan od tih portala i stavi ovu dejtonsku na avatar, garantujem da ne bi jutro docekao na njemu sa tim avatarom. Al hebat ga, kod nas je sve nesto multi-kulti-merhametliBatistutA19 je napisao/la: ↑15 dec 2024, 20:44Ne valjaju ni tzv naši pa citas li ovog sto pise za Jasenovac i yebe djete adminun i mrtve ,treba bit realan i nasi su idioti ,ne trebas branit.CrvenoCrnaArmija je napisao/la: ↑15 dec 2024, 20:41Mi da pišemo na “njihovom” forumu ovakve gadosti, davno bi dobili banane… samo kažem.

Vrijedjanje djece i mrtvih necu ni komentarisati, to je samo po sebi dno-dna.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- skullcrusher
- Kontakt:
Istina brate moj istinaBeli98 je napisao/la: ↑15 dec 2024, 20:53Generalno gledano, bilo sta sto je iole patriotski prema drzavi rezultiralo bi banom. Nemojte da se lazemo. Ovdje se dozvoljava mnogo toga, od zastava tzv "hrhb", "srpske" ljiljanke i mnogo drugih stvari. Idi na jedan od tih portala i stavi ovu dejtonsku na avatar, garantujem da ne bi jutro docekao na njemu sa tim avatarom. Al hebat ga, kod nas je sve nesto multi-kulti-merhametliBatistutA19 je napisao/la: ↑15 dec 2024, 20:44Ne valjaju ni tzv naši pa citas li ovog sto pise za Jasenovac i yebe djete adminun i mrtve ,treba bit realan i nasi su idioti ,ne trebas branit.CrvenoCrnaArmija je napisao/la: ↑15 dec 2024, 20:41Mi da pišemo na “njihovom” forumu ovakve gadosti, davno bi dobili banane… samo kažem.
Vrijedjanje djece i mrtvih necu ni komentarisati, to je samo po sebi dno-dna.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Ko je sve zaplatio? 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
- Kontakt:
Jadan, odnosno prejadan je ovaj borac koji nikad goru Slobodu mora dobit uz pomoc sudija.
A i ovi levati da su ovako igrali od početka prvenstva kao sto su veceras, ne bi priredili najvecu bruku klubu ikad za sve ove godine postojanja.
A i ovi levati da su ovako igrali od početka prvenstva kao sto su veceras, ne bi priredili najvecu bruku klubu ikad za sve ove godine postojanja.
Volim tebe, više od sebe
Moram se pridružiti ovome. Apsolutno se slažem, kakve je samo lopte dijelio....
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Ako je Suvorov prezivio i ovo, spomenik mu dignuti

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
U srž si pogodio, 'ta će jadnicikillafrommanilla je napisao/la: ↑15 dec 2024, 21:30Truba1905burazeru je napisao/la: ↑15 dec 2024, 17:22Plenković posjetio Dodika i Borac pušta Zrinjski , Dodik se operisan u BG i Zrinjski mora pustiti Radnik da ostanu u ligi , sudija provjerava VAR da može produžiti više . Igrači Zrinjskog prebili igrače Radnika , sudija nije mogao dosuditi penal za Zrinjski ...Samo da te pitam, života ti, jeste li to pokupili ovaj putinci transparent i zaletili se na hooligans_cz da pošaljete da ste odradili nešto Lešinarima, a i ti se zaletio ovdje neke pobjede da slaviš i "ko se mača laća"
Što bi jedan moj kolega rekao, mitomani i falsifikatori apsolutno svega![]()

Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Nije svoje donio, ali odakle god je donio svakako je morao to sve uredno dobiti nazad.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Borac ima Win situaciju . Pokriveni su na svim pozicijama politički zasticeni i finansirani od vlade rs kad god treba ide uplata . Imaju kontrolu u NS BiH , nemaju rivala nikakve u BL I rs broj su jedan a ostalim idu mrvice . Sudijsku organizaciju kontrolisu i šta će ti šta više dovoljno da budu prvaci . Ni jedan drugi klub nema takvu komociju i kontrolu svega . Kopija onog što ima cz u Srbiji, Borac na malo nižem nivou .
- luckystrike
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jadni borac prebiše im igrace , svaku utakmicu protivnik crveni ja grubijana fuj . Dok je borac tako lepršav ne vidjeno ljudi igraju ne prave ni faule a kamo li kartone.
Jos kad dodju oni njihovi qarinasi pa se.ru kako je logicno da protivnik dobije zute kad oni konstantno napadaju. Pa napada i Liverpool pa dobiju zute kartone...bordobijeli je napisao/la: ↑15 dec 2024, 23:26Jadni borac prebiše im igrace , svaku utakmicu protivnik crveni ja grubijana fuj . Dok je borac tako lepršav ne vidjeno ljudi igraju ne prave ni faule a kamo li kartone.
Stvarno misle da smo slijepi pored vlastitih ociju.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Samo se sjetim faula na Andjusicu i sve mi bude jasno.DamirT je napisao/la: ↑15 dec 2024, 23:38Jos kad dodju oni njihovi qarinasi pa se.ru kako je logicno da protivnik dobije zute kad oni konstantno napadaju. Pa napada i Liverpool pa dobiju zute kartone...bordobijeli je napisao/la: ↑15 dec 2024, 23:26Jadni borac prebiše im igrace , svaku utakmicu protivnik crveni ja grubijana fuj . Dok je borac tako lepršav ne vidjeno ljudi igraju ne prave ni faule a kamo li kartone.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
-
U osam od sedamnaest utakmica u ovome prvenstvu Borac je imao igraca vise, kada se sve sabere, ukupno 284 minute su imali brojcanu prednost. 

- relativizam
- Kontakt:
Prijatelju, one oči koje trebaju to da vide su slijepe. Više nije problem zašto i kako to rade, već ko i zašto im to sve dopušta.DamirT je napisao/la: ↑15 dec 2024, 23:38Jos kad dodju oni njihovi qarinasi pa se.ru kako je logicno da protivnik dobije zute kad oni konstantno napadaju. Pa napada i Liverpool pa dobiju zute kartone...bordobijeli je napisao/la: ↑15 dec 2024, 23:26Jadni borac prebiše im igrace , svaku utakmicu protivnik crveni ja grubijana fuj . Dok je borac tako lepršav ne vidjeno ljudi igraju ne prave ni faule a kamo li kartone.
Moramo da shvatimo jednom da svo ovo poklapanje koje radi Borac nikad ne bi mogao bez saglasnosti Bošnjačkog korpusa u Savezu koji se nikad ama baš nikad nisu oglasili ni po jednom pitanju ili problemu koji ima ova Liga a koji su i više nego očigledni.
Meni, iskreno nije jasan jedan Azmir koji je preživio svu golgotu Srebrenice da nikad niti jednu riječ nije javno rekao na onoliki nacionalizam koji dolazi sa tribina u Banja Luci bar to ako ga nogomet više ne intersuje.
Kako je moguče da su svi kupljeni i da nikakve reakcije nema.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ovaj portal treba preimenovat u hajdukhajduk.ba.
Koga ba boli ku.rac o Gatusu, Hajduku..
Kući begane pa navijaj za kog hoćeš, da uložiš 30% truda da promovišeš klubove iz naše lige svaki dan koliko pišeš o mrtvom Hajduku, svima bi nam bilo bolje i interesantnije..
I nek je Zrinjski raskino suradnju s vama, jer ste obično smeće od portala.
Al 10. vijesti dnevno o Hajduku ko da je slobodnadalmacija.hr
Pa svaka vam je za šamara.
Koga ba boli ku.rac o Gatusu, Hajduku..
Kući begane pa navijaj za kog hoćeš, da uložiš 30% truda da promovišeš klubove iz naše lige svaki dan koliko pišeš o mrtvom Hajduku, svima bi nam bilo bolje i interesantnije..
I nek je Zrinjski raskino suradnju s vama, jer ste obično smeće od portala.
Al 10. vijesti dnevno o Hajduku ko da je slobodnadalmacija.hr
Pa svaka vam je za šamara.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.