Liverpool FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ma šteta što je ona Barcelona finansijski ko Hidrogradnja, prodali bi oni njega ljetos njima glat.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Diaza i oba lijeva beka prodat sto prije.
- jasonstatham
- Kontakt:
A ne tako davno su se hitovi pjevali.
Zabiće on pijetlu dva komada. Pa ćeš promijeniti priču.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Protiv Spursa nemamo pravo na kiks. Volim "zero pressure" utakmice
I oni imaju Carabao cup u toku sedmice. Nadam se da Van de Ven i Romero nece biti spremni.

I oni imaju Carabao cup u toku sedmice. Nadam se da Van de Ven i Romero nece biti spremni.
Srce, čast i ponos!
- SoloControTutti
- Kontakt:
Naredne 4 tekme se mora winati, jednostavna racunica. Protiv Newcastla tesko gostovanje, jedno od tezih u ligi, a i ono je trebao biti win da nije bilo individualne greske i 2 boda skinuta. Protiv Fulhama bod ogroman i najjaca tekma koju sam gledao da je neko odigrao s igracem manje 80 min. Ono nije kiks nego golem bod iako su i tu mogli dobiti na kraju cak. S utakmicom manje je konfuzno trenutno na tabeli ali mozda i dobro dode zbog pritiska koji ce osjecati Chelsea polako, ovamo zaboraviti na tekmu manje i uci u seriju pobjeda, napad je kompletan samo treba da s enade forma pojedincima, a odbrana se vraca uskoro.
- JayCatwright
- Kontakt:
Daj da vratimo Tottenhamu za ono od prosle sezone i da im matea posaljemo na biro, zna se da otkaze niko bolje ne uručuje od Liverpoola
Jos jedna povreda u odbrani i mozemo se slikat
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Igrati će Graven štopera, Endo defanzivnog veznog.
Dva od šest, ali nije loše. Pokazali smo snagu protiv Newcastlea na teškom gostavanju i u subotu je bio haos. Od Robertson horora, do onog na kraju.
Vjerujem da će i drugi kiksati, a ne samo mi. Jest žal, ali potpisali bi ovo svi prije početka sezone.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Bolje Wataru sana onda na štopera, sa njim u veznom igrati osim ako nije ušao u sudijskoj nadoknadi da nekome polomi noge je suicid, koliko god gotivan bio, al u Slotovom sistemu je ko Stankovićeva pečenjara u Teheranu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Lakše je sakriti Enda, nego Quansaha
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- JayCatwright
- Kontakt:
Jel ovo povreda Jote opet 

Ne znam da li ovo govori opcenito, ili samo za ovu utakmicu. Ako je ovo drugo u pitanju, onda mi nije jasno sto ga opce i uzima u razmatramje da starta sutra. Logicnije bi bilo da je prioritet da igra protiv Spursa.
A vala i on ako sad opet otpadne na mjesec dana, moze slobodno pakovat kofere. Strasan je igrac, al brate nije ovo ambulanta, nemamo luksuz da trpimo fraglie igrace.
Srce, čast i ponos!
Ma samo na ovu utakmicu misli. Nije dugo igrao pa zato kaže da bi bilo dobro da on igra sutra. Nek mu da 30min i dovoljno. Samo da bude spreman za Spurse.
Sutra rezultat manje bitan, Soton ostao bez trenera. Ne bi mi ispadanje nešto puno značilo. Bitno je samo da se niko ne povrijedi.

I meni je na prvu izgledalo da je Wilson previše gurnuo loptu u stranu i da ne bi imao nikakve šanse da dođe do nje.
Bilo-prošlo, ali ovo je slično kad bi neko centrirao na drugu stranu šesnaesterca i našao svog igrača i odbrambeni igrač zakasni sa startom na ovog što je ubacio i dobije crveni, a lopta ni blizu.
Sjetite se za šta Brighton nije dobio crveni prošlu sezonu protiv nas (kod njih, prvi dio sezone, rezultat na kraju je bio 2:2). Szobo je samo trebao ubacit loptu u gol i čovjek ga ruši i nema crvenog.
Nema sumnje da pokušavaju da nam sjebu momentum, da li će uspjeti, veliko je pitanje.
Sutra rezultat manje bitan, Soton ostao bez trenera. Ne bi mi ispadanje nešto puno značilo. Bitno je samo da se niko ne povrijedi.

I meni je na prvu izgledalo da je Wilson previše gurnuo loptu u stranu i da ne bi imao nikakve šanse da dođe do nje.
Bilo-prošlo, ali ovo je slično kad bi neko centrirao na drugu stranu šesnaesterca i našao svog igrača i odbrambeni igrač zakasni sa startom na ovog što je ubacio i dobije crveni, a lopta ni blizu.
Sjetite se za šta Brighton nije dobio crveni prošlu sezonu protiv nas (kod njih, prvi dio sezone, rezultat na kraju je bio 2:2). Szobo je samo trebao ubacit loptu u gol i čovjek ga ruši i nema crvenog.
Nema sumnje da pokušavaju da nam sjebu momentum, da li će uspjeti, veliko je pitanje.
Kakvu formaciju igramo?
Znaci nista od Gakpa protiv Spursa 
Izgleda da Wataru san fakat zavrsi na stoperu.

Izgleda da Wataru san fakat zavrsi na stoperu.
Zadnja izmjena: Venom, dana/u 18 dec 2024, 20:07, ukupno mijenjano 1 put.
Srce, čast i ponos!
- JayCatwright
- Kontakt:
Full rest za najgoreg igrača u rosteru, kolumbijskog spadala.
- JayCatwright
- Kontakt:
Ma gdje če Endo stoper biti, metar i zilet lik
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.