Protesti navijaca, neka i treba, samo sto je to trebalo jos ranije i jos zesce.
Lijepo meni zena rece, zanimljivije bi ti bilo da gledas sam u kuci nego taj Milan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
U pravu si
Ma sve 5 , eto samo mala opaska sa moje strane, mislim da na engleskom kad se postavi da svi znamo sta pise, talijanski vec malo teze
A koliko nepravde su nanijeli ovom covjeku, pocrkali svi do sutra dabogdaMaldini on Instagram:
“Happy birthday Milan for your 125th birthday. Nobody will ever manage to scratch your ties with the Maldini family. History is memory”
U pravu si druže! Ovaj njegov post govori SVE.milanist je napisao/la: ↑16 dec 2024, 00:01Ako sve ovo ostavimo po strani, od pocetka sezone, pa i ovu vecerasnju utakmicu. Onda vrijedi istaci da smo proslu godinu zavrsili u plusu, i to ogromni oko 5M
A koliko nepravde su nanijeli ovom covjeku, pocrkali svi do sutra dabogdaMaldini on Instagram:
“Happy birthday Milan for your 125th birthday. Nobody will ever manage to scratch your ties with the Maldini family. History is memory”![]()
Nažalost, čini se da je tako. Bojkot utakmica i prazne tribine do kraja sezone su jedini način da se kazni ova nesposobna, diletantska uprava.celikmilan je napisao/la: ↑16 dec 2024, 01:50Problem je što nije dosta. Niti će Cardinale nestati niti će Fonseca otići. Sve će ostati isto.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.