Uništili ih Amar i co 10:6
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
A što niko ne piše o prijateljskoj utakmici između Stručnog štaba FK Željezničara pojačanog Mešom Baždarevićem i navijača Manijaka!?
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Povukli su se.UPS je napisao/la:Imate li kakvih informacija oko slovenaca? Ja sam danas cuo da su se povukli iz projekta za vas stadionnisam bio ovih dana tu pa ne znam je li se sta pisalo o tome? Je li bilo ista u medijima?
Dok si sinoć sanjao
-
Chelsea_CBH
- Kontakt:
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
Nije Bitno je napisao/la:
![]()
![]()
al' zamalo
steta
e pa nadareni nadam se da nisi ovo preskocio :nedaTM je napisao/la:za ove "nadarene" iz BL
Navijači Željezničara mijenjaju sliku o bh. fudbalu
http://www.slobodnaevropa.org/content/a ... 51446.html
definitivno vrijedi pogledati jos jednom pogotovo ovi "talenti" iz BL bi mogli pogledati...
Na web sajtu Manijaka vođe navijača svoje pristalice prije svega pozivaju da se na stadionu uzdrže od nacionalizma i huliganstva.
ali dobro kod svakog je tako,uzivajte jos par kola u snovima o duploj tituli.pozdrav
Nemoj nam Boga ti uskracivati i to pravo, da se nadamo titulu...imamo pravo da se nadamo, to nam ne možeš zabraniti i to je naša stvar... i popusti više sa tim istim pricama svaki put.luckyh je napisao/la:e pa nadareni nadam se da nisi ovo preskocio :nedaTM je napisao/la:za ove "nadarene" iz BL
definitivno vrijedi pogledati jos jednom pogotovo ovi "talenti" iz BL bi mogli pogledati...
Na web sajtu Manijaka vođe navijača svoje pristalice prije svega pozivaju da se na stadionu uzdrže od nacionalizma i huliganstva.
ali dobro kod svakog je tako,uzivajte jos par kola u snovima o duploj tituli.pozdrav
da i? na stadionu se nikad i nikad nece skandirati ubij srbina il ubij hrvata.... i to je logicno da je stav grupe odnosno sire zajednice takav da pokusaju sprijecit neki eventualni izgred od neodgovornih pojedinaca, kojih ima svugdje i kojih ce uvijek biti, ali je razlika izmedju pojedinaca i sire zajednice ( grupe )luckyh je napisao/la:e pa nadareni nadam se da nisi ovo preskocio :nedaTM je napisao/la:za ove "nadarene" iz BL
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
[youtube][/youtube]
Lutajuci po youtube nasao sam ovaj klip,mozda je i bio ali nije zgoreg opet postaviti.
Lutajuci po youtube nasao sam ovaj klip,mozda je i bio ali nije zgoreg opet postaviti.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Bolji je onaj sa Pavlovićem na golu protiv evropskog prvaka Zvezde.Devil je napisao/la:
-
the maniacs 87
- Kontakt:
i šta je bilo kad si se probudio???????UPS je napisao/la:Imate li kakvih informacija oko slovenaca? Ja sam danas cuo da su se povukli iz projekta za vas stadionnisam bio ovih dana tu pa ne znam je li se sta pisalo o tome? Je li bilo ista u medijima?
Ok, vidim izbrisali ste post.
Nema veze, saznacete za koji dan pa cete se sjetiti ovoga.... mozda...
Gledaj posjete a komentator kaze nesto slabija posjeta nije kako je ocekivano.....Devil je napisao/la:[youtube][/youtube]
ma cim ga oni ne spominju, nebi me cudilu i da su povukli iz projekta stadionUPS je napisao/la:Ok, vidim izbrisali ste post.
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Prvo da se zahvalim ovim navijacima, drugih klubova koji prate vise F.K.Zeljeznicar i njegovu temu,nego svoj vlastiti klub.Bjeze 6 bodova i nikako im 'djavo'ne da mira.Lijepi strah.Njihov strah nam daje jos vise nade da ih mozemo stici, jer kad oni nisu uvjereni u svoje kvalite (a nisu, jer ne bi ovdje trovali temu svojim nebulozama i glupostima) zasto bi smo mi bili. S druge strane ih donekle i razumijem, jer nastoje da nam budu zanimljivi kao moguci najveci rival, ali to oni nisu niti ce ikada biti. I u nedostatku konstruktivnih dijaloga,opaski i misljenja na njihovoj temi, kao kod nas tipa Camca, boccacia i sl.dolaze kod nas da nasu temu ucine tako plitkom i ne zanimljivom.
S toga, draga djeco(pubertetlije),ako mozete zaobidjite ovu temu u sirokom luku i ne dosadjujte vise i pokazite da sam bio u krivu, svojim ne pisanjem po ovoj temi.
F.K. Zeljeznicar, aktuelni sampion BiH i
F.K. Zeljeznicar, finalist kupa Bih za 2011
Forzza Zeljo...
S toga, draga djeco(pubertetlije),ako mozete zaobidjite ovu temu u sirokom luku i ne dosadjujte vise i pokazite da sam bio u krivu, svojim ne pisanjem po ovoj temi.
F.K. Zeljeznicar, aktuelni sampion BiH i
F.K. Zeljeznicar, finalist kupa Bih za 2011
Forzza Zeljo...
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

Hajde Lazare, hajde Lazare...
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Sto rece jedan lik na org-u Lazi jos samo sljem fali na tekmama
Hajde Lazareeeeee....
Hajde Lazareeeeee....
1921-2011
- spielführer_21
- Kontakt:
Je li još ko osim mene upratio da imamo najavu za tekmu na BHT? Ili sam ja to sanjao? 
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Imamo li jos koju njegovu sliku nakon golaellaxaz je napisao/la:
Hajde Lazare, hajde Lazare...
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
Izgleda da si utripov'ospielführer_21 je napisao/la:Je li još ko osim mene upratio da imamo najavu za tekmu na BHT? Ili sam ja to sanjao?
1921-2011
-
the maniacs 87
- Kontakt:
Na kojoj televiziji ima ta famozna najava????????Esii TM87 je napisao/la:Izgleda da si utripov'ospielführer_21 je napisao/la:Je li još ko osim mene upratio da imamo najavu za tekmu na BHT? Ili sam ja to sanjao?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.