FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Beduin
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Beduin » 16 dec 2024, 08:14

Sad da ga na kafi pitas je li zasro sa Slobodom i ostavio je u agoniji, on bi reko da lazes i nemas pojma. To je takva nesorta ljudi da nikad ne bi priznala neuspjeh, neznanje... i nije on sam tu kriv iako se uvijek njegovo ime provlaci po forumu i Fb. Cijela ekipa carsije je tu uz njega aminovala svaki potez, ali nikako da su odrijesili kesu. Svi znamo ko su, mahom bivsi sa tribine.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

mirsonetz
Kontakt:

Post Postao/la mirsonetz » 16 dec 2024, 10:38

Joj pogana i ima obraza status stavit ebo sve svoje
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.

Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.

1919 ❤️🖤

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 16 dec 2024, 11:00

SaltCityAttack je napisao/la:
16 dec 2024, 02:02
A čuj nisam znao da ne dolaze na Tusanj , Aco i ovi ostali :) .. pa zar oni nisu veliki navijači Slobode ? Kakve veze ima sto nisu vise u vodstvu kluba ako si njen navijac onda dodji na utakmicu ,a ne čujem snimaju se slikaju smiju se kako navijaju protiv nje
Nakon sto su otisli iz kluba, nisam Acu vidio nijednom. Za Marija znam da ne dolazi, svaki put ide u Mejdan na rukomet umjesto Tusnja. Za ostale ne znam.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

montolivo18
Kontakt:

Post Postao/la montolivo18 » 16 dec 2024, 12:34

Kako saznaje “****“, prvi čovjek tuzlanske Slobode Azmir Husić je svim igračima dao papire da slobodno mogu tražiti novi klub.

Tuzlanska Sloboda je u 17 utakmica Premijer lige Bosne i Hercegovine osvojila samo dva boda i mnogi su je već prežalili u borbi za opstanak.

Nakon poraza od Borca i kraja jesenjeg dijela sezone, Azmir Husić je odlučio da otpusti sve igrače i dao im slobodne papire u potrazi za novim klubom.

Za sutra je zakazana konferencija za medije Slobode na kojoj bi Husić trebao da predstavi trenutno stanje u klubu i kakvi su planovi za budućnost.

mirsonetz
Kontakt:

Post Postao/la mirsonetz » 16 dec 2024, 12:57

Nadamo se da ce sutra sve iscesljane papire objavit ko je kad koliko i kome ostao duzan i preko nadleznih uprava traziti isplate tih potrazivanja

1919 ❤️🖤

mirsonetz
Kontakt:

Post Postao/la mirsonetz » 16 dec 2024, 13:29

@SaltCityAttack ljudi slabo pamte ko te ebo godinama ebat ce te opet hahaha haman najavljuju svoj povratak. Fuuuj

1919 ❤️🖤

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 16 dec 2024, 13:39

mirsonetz je napisao/la:
16 dec 2024, 12:57
Nadamo se da ce sutra sve iscesljane papire objavit ko je kad koliko i kome ostao duzan i preko nadleznih uprava traziti isplate tih potrazivanja
Kako ce traziti kad to nikad nikome do sada nije uspjelo, pa i njemu samom u prvom mandatu. To je iluzorno ocekivati, mada bi bilo lijepo znati kako se poslovalo u zadnje vrijeme.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 16 dec 2024, 13:43

Beduin je napisao/la:
16 dec 2024, 13:39
mirsonetz je napisao/la:
16 dec 2024, 12:57
Kako ce traziti kad to nikad nikome do sada nije uspjelo, pa i njemu samom u prvom mandatu. To je iluzorno ocekivati, mada bi bilo lijepo znati kako se poslovalo u zadnje vrijeme.
Jedino sto znamo da smo imali najjeftiniju ekipu u historiji kluba ili lige, kako vec.
Tako je barem nas dobri vavju govorio.
Volim tebe, više od sebe

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 16 dec 2024, 13:57

Ako je i Hadzanovic otpusten napravit cu slavlje.
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 16 dec 2024, 14:04

montolivo18 je napisao/la:
16 dec 2024, 12:34
Kako saznaje “****“, prvi čovjek tuzlanske Slobode Azmir Husić je svim igračima dao papire da slobodno mogu tražiti novi klub.

Tuzlanska Sloboda je u 17 utakmica Premijer lige Bosne i Hercegovine osvojila samo dva boda i mnogi su je već prežalili u borbi za opstanak.

Nakon poraza od Borca i kraja jesenjeg dijela sezone, Azmir Husić je odlučio da otpusti sve igrače i dao im slobodne papire u potrazi za novim klubom.

Za sutra je zakazana konferencija za medije Slobode na kojoj bi Husić trebao da predstavi trenutno stanje u klubu i kakvi su planovi za budućnost.
jbte bolju vijest vezanu za nas dugo nisam pročitao, nadam se da je istinita
& $ ?

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 16 dec 2024, 14:09

:njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:

Bravo Husicu :salut:
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 16 dec 2024, 14:12

Jedini normalan potez. Procitao sam da i Nala leti iz kluba.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 dec 2024, 14:47

Evo ideja za Marija, Sasu i Acu. Da potpisu sada sve ove fudbalere i naprave neki OFK Sloboda i da ih sve plate iz svog novcanika ako vjeruju da su znali.

montolivo18
Kontakt:

Post Postao/la montolivo18 » 16 dec 2024, 15:07

Fudbalski klub Sloboda preživljava neke od najtežih trenutaka u historiji. Ekipa je na polusezonu otišla sa svega dva osvojena boda i pet postignutih pogodaka na 17 mečeva.

Situacija je veoma teška, tim je već viđen u nižem rangu naredne sezone, ali prvi čovjek ovog tima Azmir Husić ne predaje se tako lako.

Danas se u medijima pojavila informacija kako je Husić dao razriješene ruke svim fudbalerima, te informacije u potpunosti nisu tačne.

Kako saznaje N1 čelni ljudi Slobode spremili su veliku rekonstrukciju kada je u pitanju igrački kadar. Velikom broju fudbalera bit će uručeni slobodni papiru, ali će neki od glavnih fudbalera ipak u nastavku sezone nositi dres tuzlanskog velikana.

Pored toga, prvi čovjek Slobode već se zahvalio treneru Zlatanu Naliću, te se već krenulo u potragu za novim šefom stručnog štaba.

Naliću je ovo bio treći mandat na klupi Slobode, koju je i uveo u elitni rang, a na pevet mečeva u kojima je vodio tim upisao je svih devet poraza uz gol razliku 4:23.

Iako je pauza na Tušanj tek stigla, čelni ljudi rade užurbano i već su kontaktirali neke od fudbalera koji bi trebali stići u ovaj tim tokom zime.

Ko god preuzme tuzlanski tim ispred sebe neće imati niti malo lagan zadatak, ali u Slobodi ne odustaju i smatraju da će u u narednih 19 kola, ipak, uspjeti izboriti opstanak u društvu najboljih.

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 16 dec 2024, 15:14

19 kola.....50+ bodova.....
Hajde Azmire objavi za Musemica sastavi ekipu da ti spomenik se napravi na ulazu u Tusanj.
Heez arena :kafa:

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 16 dec 2024, 15:22

Nadam se da vise nikome nece pasti napamet da za trenera dovodi ublehu Nalica.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 16 dec 2024, 15:45

Oni vec na pocetku sezone znali da im je u Slobodi kraj. Sve,apsolutno sve je uradjeno namjerno da se klub sto vise zakuje za patos, da se unisti....Tuzbe sa presudama dsvno odradjene u tisini i odma po napustanju broda koji tone izvadjene iz latice. Sve njemu u inat, iz mrznje prema njemu.
Jel jeo ****, jasta je, jel se svetio, jeste. Jel bio arogantni konj, da....Ali ono sto znam sigurno....Husic nije ostavio Slobodu onda u **** kako su pricali, jer da jeste oni bi to iskoristili da ga sjebu i ukopaju. Ali nemaju cime osim praznih statusa po fcb.
Sada je vazno nekako isplivati iz govana. Nama je ovo biti ili ne biti,a on jedini koji ima cime, i zeli...jedini koji nema korist od Slobode (finansijsku mislim)....

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 16 dec 2024, 16:06

FKBilder je napisao/la:
16 dec 2024, 15:45
Oni vec na pocetku sezone znali da im je u Slobodi kraj. Sve,apsolutno sve je uradjeno namjerno da se klub sto vise zakuje za patos, da se unisti....Tuzbe sa presudama dsvno odradjene u tisini i odma po napustanju broda koji tone izvadjene iz latice. Sve njemu u inat, iz mrznje prema njemu.
Jel jeo ****, jasta je, jel se svetio, jeste. Jel bio arogantni konj, da....Ali ono sto znam sigurno....Husic nije ostavio Slobodu onda u **** kako su pricali, jer da jeste oni bi to iskoristili da ga sjebu i ukopaju. Ali nemaju cime osim praznih statusa po fcb.
Sada je vazno nekako isplivati iz govana. Nama je ovo biti ili ne biti,a on jedini koji ima cime, i zeli...jedini koji nema korist od Slobode (finansijsku mislim)....
Azmiru je dovoljno da pokaze postupcima i pojacanjima da nije odustao od ove sezone i opet ce imat 4k ljudi na stadionu minimalno. Uvezi dvije pobjede i eto euforije.
Bitno je ljudima samo vratiti vjeru da moze bolje.
Ako nista, tako natjeraj ljude da dolaze i da se preko ulaznica puni klupska kasa.
Volim tebe, više od sebe

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 16 dec 2024, 16:17

antisisoja1919 je napisao/la:
16 dec 2024, 16:06
FKBilder je napisao/la:
16 dec 2024, 15:45
Azmiru je dovoljno da pokaze postupcima i pojacanjima da nije odustao od ove sezone i opet ce imat 4k ljudi na stadionu minimalno. Uvezi dvije pobjede i eto euforije.
Bitno je ljudima samo vratiti vjeru da moze bolje.
Ako nista, tako natjeraj ljude da dolaze i da se preko ulaznica puni klupska kasa.
Koliko god to nama sada izgledalo kao si-fi 3 pobjede, dva tri remija vracaju te bas u zivot i zestoku borbu za opstanak. E sada jesmo li ,i hocemo li biti sposobni da uvezemo 4-5 utakmica bez poraza....Koliko kvalitetnu ekipu je spreman dovesti za takav rizik....
Moje misljenje je da ce on pokusati sklopiti jaku ekipu za brzi povratak i mozda koju utakmicu u kupu, i da je to cilj a ne opstanak, jer realno mi ne plivamo u gofnima rezultatski, mi se tusimo u njima :mrgreen:
Jer tako i ssm sebi kupuje vrijeme da sredi malo iznutra klub. Ili ce"odrijesiti "kesu poplacati ovo i krenuti munjevito...To ipak samo on zna i nadam se da ce podjeliti planove i sa navijacima,....
Ne zaboravimo da je skupstina kluba de fakto njegova, kao i klub....

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 16 dec 2024, 16:32

DamirT je napisao/la:
16 dec 2024, 15:22
Nadam se da vise nikome nece pasti napamet da za trenera dovodi ublehu Nalica.
već plač i negodovanje po portalima što je Nala opet otpušten. :urnebes: :urnebes:

Aco pedru jeb smo ti mamu jedne prilike jbt ćemo je opet iznova, odrone jedan.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.