ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Shategabri
- Kontakt:
Re: ATP Tour
Ne znamo niti ćemo znati da li je nivo velike trojke (ili da li će biti), igra protiv Ruudova, Fritzova i kompanije (uz dužno poštovanje).
Roger, Nole, Rafa i Murray...to je bila ekipa za nadmetanje i podizanje letvice, pa onda imaš tu dodatno ulijetanje Stana koji kad mu je karanfil za desnim uhom, mogao je svakog dobiti, imaš Del Potra koji kad je zdrav, bio je top 5.
Sinneru su protivnici Nole pred penziju i Alcaraz koji zasad ima velike oscilacije i nije dostojan rival.
Roger, Nole, Rafa i Murray...to je bila ekipa za nadmetanje i podizanje letvice, pa onda imaš tu dodatno ulijetanje Stana koji kad mu je karanfil za desnim uhom, mogao je svakog dobiti, imaš Del Potra koji kad je zdrav, bio je top 5.
Sinneru su protivnici Nole pred penziju i Alcaraz koji zasad ima velike oscilacije i nije dostojan rival.
Koševo Zapad

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
GRACIAS RAFA

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Kakav tenis u dubl mecu italije vs argentina. Sinner i Berrettini strasno igraju. Kakav top u ruci ima Berrettini, strasno
Šuti se na novu dominaciju Jannika i šamaranje koga je god stigao u Davis Cupu i tako donio novi trofej Italiji.
Valjda su se svi navikli na uspostavljenu dominaciju.
Valjda su se svi navikli na uspostavljenu dominaciju.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
zna li neko kakav je status atp beograd turnira za budućnost. koliko sam ja skonto dobili su licencu od gijona ograničeno na dvije godine, zna li se išta više? taj termin je svakako malouman, po meni je bolje nemati turnir nego imati takav
btw ... izgleda da novak i kirdžo igraju dubl na nekom turniru prije melbournea ... nisam siguran na kojem ne da mi se sada guglati. a navodno igraju i u dohi poslije aopena ... baš su se našli .... dedo svaka čast!

btw ... izgleda da novak i kirdžo igraju dubl na nekom turniru prije melbournea ... nisam siguran na kojem ne da mi se sada guglati. a navodno igraju i u dohi poslije aopena ... baš su se našli .... dedo svaka čast!

- SantiCazorla08
- Kontakt:
Da trenutno je na dvije godine.Još iduće godine je ovaj termin.Oni očekuju da postanu vlasnici licence.Ako dobiju licencu onda bi bilo turnira narednih deset godina.Naravno da bi onda mogli birati termin.Navodno do februara bi se trebalo znat šta će od svega biti.jestamaji je napisao/la: ↑17 dec 2024, 12:16zna li neko kakav je status atp beograd turnira za budućnost. koliko sam ja skonto dobili su licencu od gijona ograničeno na dvije godine, zna li se išta više? taj termin je svakako malouman, po meni je bolje nemati turnir nego imati takav
btw ... izgleda da novak i kirdžo igraju dubl na nekom turniru prije melbournea ... nisam siguran na kojem ne da mi se sada guglati. a navodno igraju i u dohi poslije aopena ... baš su se našli .... dedo svaka čast!![]()
![]()
termin se sigurno ne može birati
- SantiCazorla08
- Kontakt:
nema teorije da je to istina, bez obzira šta on kaže
ima veliki broj turnira koji godinama teže promjeni termina i nemaju nikakvih šansi da to urade. hamburg je pokušavao godinama a hamburg nije bilo ko, i šta su na kraju uradili, dobili termin u kome niko neće igrati
živi bili pa vidjeli
ima veliki broj turnira koji godinama teže promjeni termina i nemaju nikakvih šansi da to urade. hamburg je pokušavao godinama a hamburg nije bilo ko, i šta su na kraju uradili, dobili termin u kome niko neće igrati
živi bili pa vidjeli
Cudi me da je i uspio osvojiti u dvorani s obzirom da je tamo katastrofa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.