Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Samo ljudi sa losim namjerama bi rekli da je ovo dirigovano izvlacenje.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
historija je zapisala uhljupe, i urezala ih u IZDAJNIKE, i njihova djeca tj. budući naraštaj će osjetiti ovo kolo s gickom, trebaju mu samo da promijeni statut da moze biti dozivotni predsjenik (on ili neko od njegovih) a onda će ih lagano odyebati kao da nikad nisu ni postojali, a tad ce kukakti i govoriti kako je to zbog nas gicko napravio, tj. da smo mi glasali za te promjene i da smo se prodali. Al ne kontaju to glupani, dupee im zinulu za trofejcic nakon dugo godina, pa daj i mater i seku prodaj, samo daj trofejcic.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Majstore to je rivalitet . Pa i vi isto bi nas pobjedili i slavili da nas onemogućiti u osvajanju titule . Po meni je to sasvim normalno i to je svugdje u svijetu da se gradski rivali ne podnose . Ja evo kažem tad je smješan i sramotan penal sviran na Kajkutu u Bijeljini . Al ovo sto se sad radi je apsolutno ubijanje bosnjacki klubova nikakva prava nemaju "naši " klubovi . Bilo je grešaka sudija i biće al ovo je politicko ,sistemsko i rezimsko vođenje NS BIH. Ovu sezonu isto Sarajevo ostalo kratki rukava i kupu i prvenstvu a igrali smo odličan fudbal falilo malo sreće a Bgm I tad su nas sudije uzele par utakmica u U Mostaru kod 2-2 penal ne svira na Ahmetovicu sljedeći napad zrinjski zabija gol . To da smo dobili mi prvaci ..NoDi80 je napisao/la: ↑17 dec 2024, 13:10Mi smo krivi sto smo prosuli bodove medjutim vi izgubili 5,6 utakmica i ostali bez sansi za titulumma_hz je napisao/la: ↑17 dec 2024, 12:55E jbg Nodi niste nas uspjeli dobiti na Kosevu kad ste najjaci bili a nama najbolji igrac Bekic bio tada.
Ko je kriv sto vas Krupa dobi prije svega toga kad ste dosli da proslavite titulu?
Vas je pokrao Bandic,nema Sarajevo veze s tim.
Tad je gospodin Misimovic rekao da ne zeli da osvaja titule kako je Zeljo prije osvajao i probao je posteno i jbg.
Dosao derbi i i vi poginuli za Zrinjski
Izgubili mi i Zrinjski prvak
Moja poenta je da ste se borili i proslavili titulu Zrinjskog i danas nas zovete izadjnicima
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 17 dec 2024, 13:40, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Da se zna da sam pokrenuo revolt u tvoju cast.19vendetta87 je napisao/la: ↑14 dec 2024, 15:17Free Nodi![]()
![]()
![]()
Opet je banovan bez razloga! Sloboda bratu!
Cak sam i poseban pdf otvorio, ali dusmanska administracija obrisala temu i sve postove
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- imekorisnicko
- Kontakt:
To zvuči lijepo za saopštenja. Ako ćemo realno,Željo napravio zavrzlamu i poklopio sve što se moglo.Virtu4l je napisao/la: ↑17 dec 2024, 13:21imekorisnicko je napisao/la: ↑17 dec 2024, 12:32
Nije za matematiku,ali za moć realnu i simboličnu jeste itekako. Ta priča propada najviše jer Željo nije u njoj.
Naravno da nije. Priča je propala jer se nisu ispoštovale zakonske procedure.
imekorisnicko je napisao/la: ↑17 dec 2024, 13:44To zvuči lijepo za saopštenja. Ako ćemo realno,Željo napravio zavrzlamu i poklopio sve što se moglo.
Željo poklopio ministricu?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ovo je nerealno sta zemunci rade, ovo treba u korjenu sasjeci inace cemo za 3 godine u ligi imati 10 srpskih klubova
Kao vas kad je sutnuo kad ste po forumu slavili Vicu i titulu ili?ledesma je napisao/la: ↑17 dec 2024, 13:28historija je zapisala uhljupe, i urezala ih u IZDAJNIKE, i njihova djeca tj. budući naraštaj će osjetiti ovo kolo s gickom, trebaju mu samo da promijeni statut da moze biti dozivotni predsjenik (on ili neko od njegovih) a onda će ih lagano odyebati kao da nikad nisu ni postojali, a tad ce kukakti i govoriti kako je to zbog nas gicko napravio, tj. da smo mi glasali za te promjene i da smo se prodali. Al ne kontaju to glupani, dupee im zinulu za trofejcic nakon dugo godina, pa daj i mater i seku prodaj, samo daj trofejcic.
Fk Željezničar.
- grbavicka1921
- Kontakt:
Ako do sada nismo bili u stanju nešto raditi skupa u bilo kojem obliku a u istom smo gradu, ne trebamo raditi ni dalje.
Svako svoje interese i tjt pa ko koga zajebe, haja!
Suma summarum komšijskih prepucavanja.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Ma jok, a muž joj Ultras sto bi ona rekla sa zeljine tribine, a jos je i sjedila ministrica nako sa Vicom u kafani.Virtu4l je napisao/la: ↑17 dec 2024, 13:47imekorisnicko je napisao/la: ↑17 dec 2024, 13:44To zvuči lijepo za saopštenja. Ako ćemo realno,Željo napravio zavrzlamu i poklopio sve što se moglo.

- imekorisnicko
- Kontakt:
Sve ovisi jel želiš realno da sagledaš ili samo da nerviraš pitare.Virtu4l je napisao/la: ↑17 dec 2024, 13:47imekorisnicko je napisao/la: ↑17 dec 2024, 13:44To zvuči lijepo za saopštenja. Ako ćemo realno,Željo napravio zavrzlamu i poklopio sve što se moglo.
Pitari najviše griješe što u svojoj bahatosti misle da su ovo izgubili od Vice,a sve miriše na Nijazovo maslo.
Šta je bolje za fudbal,Sarajevo,Želju pogotovo dugoročno je druga priča i nisam baš siguran da je sve ovo ispravno i korisno i za nas.
imekorisnicko je napisao/la: ↑17 dec 2024, 14:06Sve ovisi jel želiš realno da sagledaš ili samo da nerviraš pitare.
Pitari najviše griješe što u svojoj bahatosti misle da su ovo izgubili od Vice,a sve miriše na Nijazovo maslo.
Šta je bolje za fudbal,Sarajevo,Želju pogotovo dugoročno je druga priča i nisam baš siguran da je sve ovo ispravno i korisno i za nas.
Stani malo, pojasni mi ovo ako ikako možeš. Dakle, Željo je uspio ovo,
https://www.klix.ba/vijesti/bih/darja-s ... /241209031
Zanimljiva teorija, ni pitari se nisu dosjetili te teorije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nijaz ti je Vicino maslo, igrat ce i raditi po njegovom i biti gori od Colpe. Eno bas maloprije mu se sincina slika u savezu, Vico ga naravno ubacio na neodređeno, evo sad ide i babuka.imekorisnicko je napisao/la: ↑17 dec 2024, 14:06Sve ovisi jel želiš realno da sagledaš ili samo da nerviraš pitare.Virtu4l je napisao/la: ↑17 dec 2024, 13:47imekorisnicko je napisao/la: ↑17 dec 2024, 13:44To zvuči lijepo za saopštenja. Ako ćemo realno,Željo napravio zavrzlamu i poklopio sve što se moglo.
Slažem se, neko bi da je sve regularno i pošteno, dok drugi kolo vode sa suprotnim stavovima. I ne trebamo, zato imamo pravo da vam kazemo ono sto jeste. Zastupate pogrešne interese! Vaš izbor, vaše pravo. To ste vi.grbavicka1921 je napisao/la: ↑17 dec 2024, 14:00Ako do sada nismo bili u stanju nešto raditi skupa u bilo kojem obliku a u istom smo gradu, ne trebamo raditi ni dalje.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Zaključak rivalstvo Sarajeva I Željezničara najbolje koriste Borac i Zrinjski . Nešto slično je i u politici oni imaju svoje stabilne predstavnike koji uvijek drže njihovu stranu dok mi imamo međusobni rat u kojem se potrošiomo i kad dođemo njima na megdan nemamo dovoljno snage to jest slabi smo .
- imekorisnicko
- Kontakt:
Napravili ste od Vice omnipotentno biće.guadalupe je napisao/la: ↑17 dec 2024, 14:09Nijaz ti je Vicino maslo, igrat ce i raditi po njegovom i biti gori od Colpe. Eno bas maloprije mu se sincina slika u savezu, Vico ga naravno ubacio na neodređeno, evo sad ide i babuka.imekorisnicko je napisao/la: ↑17 dec 2024, 14:06Sve ovisi jel želiš realno da sagledaš ili samo da nerviraš pitare.
Jel se sjecas koja su to jos prvenstva bila prekinuta? Da li je UEFA priznala sva ta prekinuta prvenstva? Daj mi odgovor? Koliko je kola bilo odigrano? I jel fakat misliš da je to urađeno zbog nas ili zbog qrca iz platonove?Pablo11 je napisao/la: ↑17 dec 2024, 13:57Kao vas kad je sutnuo kad ste po forumu slavili Vicu i titulu ili?ledesma je napisao/la: ↑17 dec 2024, 13:28historija je zapisala uhljupe, i urezala ih u IZDAJNIKE, i njihova djeca tj. budući naraštaj će osjetiti ovo kolo s gickom, trebaju mu samo da promijeni statut da moze biti dozivotni predsjenik (on ili neko od njegovih) a onda će ih lagano odyebati kao da nikad nisu ni postojali, a tad ce kukakti i govoriti kako je to zbog nas gicko napravio, tj. da smo mi glasali za te promjene i da smo se prodali. Al ne kontaju to glupani, dupee im zinulu za trofejcic nakon dugo godina, pa daj i mater i seku prodaj, samo daj trofejcic.
Pa evo sta sam slagao, sto se bori Vico da to bude Brkovic i Junuzovic?imekorisnicko je napisao/la: ↑17 dec 2024, 14:13Napravili ste od Vice omnipotentno biće.guadalupe je napisao/la: ↑17 dec 2024, 14:09Nijaz ti je Vicino maslo, igrat ce i raditi po njegovom i biti gori od Colpe. Eno bas maloprije mu se sincina slika u savezu, Vico ga naravno ubacio na neodređeno, evo sad ide i babuka.imekorisnicko je napisao/la: ↑17 dec 2024, 14:06
Sve ovisi jel želiš realno da sagledaš ili samo da nerviraš pitare.
Vico trazi podobne, zna da je Nijaz takav, a jos ima u paketu i sina sa njim, u nasem drustvu najvise onih koji bi prodali drzavu zbog vlastitog interesa.
-
- Kontakt:
Tuga, tocno da covjek zaplace...bordobijeli je napisao/la: ↑17 dec 2024, 14:10Zaključak rivalstvo Sarajeva I Željezničara najbolje koriste Borac i Zrinjski . Nešto slično je i u politici oni imaju svoje stabilne predstavnike koji uvijek drže njihovu stranu dok mi imamo međusobni rat u kojem se potrošiomo i kad dođemo njima na megdan nemamo dovoljno snage to jest slabi smo .

Dajte neki trofej Sarajevu, makar to bio i bajramski turnir u Tesnju..

- imekorisnicko
- Kontakt:
Misliš da je to Vico naštelio, a u principu je Nijaz. Vico je sigurno pogurao koliko je mogao (ali nije mogao puno) zato što je imao opciju jednu stranu full kontra njega i drugu nagodnu. Međutim ta nagodnost nije jednosmjeran proces. Ne kažem ja da je to ispravno,odmah da se razumijemo. Samo tvrdim da se ovdje predstavlja jako pogrešna slika o tome kako ti odnosi uopšte funkcionišu. Lično ja sam skloniji tome da je trebalo podržati Magodu ali je i to jako upitno. Vrijeme će pokazatiguadalupe je napisao/la: ↑17 dec 2024, 14:18Pa evo sta sam slagao, sto se bori Vico da to bude Brkovic i Junuzovic?
Vico trazi podobne, zna da je Nijaz takav, a jos ima u paketu i sina sa njim, u nasem drustvu najvise onih koji bi prodali drzavu zbog vlastitog interesa.
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, EastMadness i 28 gostiju.