Premijer liga BiH - aktuelno

mma_hz
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la mma_hz » 17 dec 2024, 13:24

Samo ljudi sa losim namjerama bi rekli da je ovo dirigovano izvlacenje.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 17 dec 2024, 13:28

Beli98 je napisao/la:
17 dec 2024, 13:22
Opet casovi historije. Kako vam ne dosadi? :roll:
historija je zapisala uhljupe, i urezala ih u IZDAJNIKE, i njihova djeca tj. budući naraštaj će osjetiti ovo kolo s gickom, trebaju mu samo da promijeni statut da moze biti dozivotni predsjenik (on ili neko od njegovih) a onda će ih lagano odyebati kao da nikad nisu ni postojali, a tad ce kukakti i govoriti kako je to zbog nas gicko napravio, tj. da smo mi glasali za te promjene i da smo se prodali. Al ne kontaju to glupani, dupee im zinulu za trofejcic nakon dugo godina, pa daj i mater i seku prodaj, samo daj trofejcic.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 17 dec 2024, 13:37

NoDi80 je napisao/la:
17 dec 2024, 13:10
mma_hz je napisao/la:
17 dec 2024, 12:55
E jbg Nodi niste nas uspjeli dobiti na Kosevu kad ste najjaci bili a nama najbolji igrac Bekic bio tada.

Ko je kriv sto vas Krupa dobi prije svega toga kad ste dosli da proslavite titulu?

Vas je pokrao Bandic,nema Sarajevo veze s tim.

Tad je gospodin Misimovic rekao da ne zeli da osvaja titule kako je Zeljo prije osvajao i probao je posteno i jbg.
Mi smo krivi sto smo prosuli bodove medjutim vi izgubili 5,6 utakmica i ostali bez sansi za titulu
Dosao derbi i i vi poginuli za Zrinjski
Izgubili mi i Zrinjski prvak

Moja poenta je da ste se borili i proslavili titulu Zrinjskog i danas nas zovete izadjnicima
Majstore to je rivalitet . Pa i vi isto bi nas pobjedili i slavili da nas onemogućiti u osvajanju titule . Po meni je to sasvim normalno i to je svugdje u svijetu da se gradski rivali ne podnose . Ja evo kažem tad je smješan i sramotan penal sviran na Kajkutu u Bijeljini . Al ovo sto se sad radi je apsolutno ubijanje bosnjacki klubova nikakva prava nemaju "naši " klubovi . Bilo je grešaka sudija i biće al ovo je politicko ,sistemsko i rezimsko vođenje NS BIH. Ovu sezonu isto Sarajevo ostalo kratki rukava i kupu i prvenstvu a igrali smo odličan fudbal falilo malo sreće a Bgm I tad su nas sudije uzele par utakmica u U Mostaru kod 2-2 penal ne svira na Ahmetovicu sljedeći napad zrinjski zabija gol . To da smo dobili mi prvaci ..
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 17 dec 2024, 13:40, ukupno mijenjano 1 put.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 17 dec 2024, 13:37

NoDi80 je napisao/la:
17 dec 2024, 12:34
Supci me bili banovali
19vendetta87 je napisao/la:
14 dec 2024, 15:17
Free Nodi :!: :!: :!:

Opet je banovan bez razloga! Sloboda bratu!
Da se zna da sam pokrenuo revolt u tvoju cast.
Cak sam i poseban pdf otvorio, ali dusmanska administracija obrisala temu i sve postove
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 17 dec 2024, 13:44

Virtu4l je napisao/la:
17 dec 2024, 13:21
imekorisnicko je napisao/la:
17 dec 2024, 12:32

Nije za matematiku,ali za moć realnu i simboličnu jeste itekako. Ta priča propada najviše jer Željo nije u njoj.

Naravno da nije. Priča je propala jer se nisu ispoštovale zakonske procedure.
To zvuči lijepo za saopštenja. Ako ćemo realno,Željo napravio zavrzlamu i poklopio sve što se moglo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 dec 2024, 13:47

17 dec 2024, 13:44
To zvuči lijepo za saopštenja. Ako ćemo realno,Željo napravio zavrzlamu i poklopio sve što se moglo.

Željo poklopio ministricu?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 17 dec 2024, 13:56

Ovo je nerealno sta zemunci rade, ovo treba u korjenu sasjeci inace cemo za 3 godine u ligi imati 10 srpskih klubova

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 17 dec 2024, 13:57

ledesma je napisao/la:
17 dec 2024, 13:28
Beli98 je napisao/la:
historija je zapisala uhljupe, i urezala ih u IZDAJNIKE, i njihova djeca tj. budući naraštaj će osjetiti ovo kolo s gickom, trebaju mu samo da promijeni statut da moze biti dozivotni predsjenik (on ili neko od njegovih) a onda će ih lagano odyebati kao da nikad nisu ni postojali, a tad ce kukakti i govoriti kako je to zbog nas gicko napravio, tj. da smo mi glasali za te promjene i da smo se prodali. Al ne kontaju to glupani, dupee im zinulu za trofejcic nakon dugo godina, pa daj i mater i seku prodaj, samo daj trofejcic.
Kao vas kad je sutnuo kad ste po forumu slavili Vicu i titulu ili?
Fk Željezničar.

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 17 dec 2024, 14:00

Ako do sada nismo bili u stanju nešto raditi skupa u bilo kojem obliku a u istom smo gradu, ne trebamo raditi ni dalje.
Svako svoje interese i tjt pa ko koga zajebe, haja!

Suma summarum komšijskih prepucavanja.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 17 dec 2024, 14:01

Virtu4l je napisao/la:
17 dec 2024, 13:47

Ma jok, a muž joj Ultras sto bi ona rekla sa zeljine tribine, a jos je i sjedila ministrica nako sa Vicom u kafani. :rol:

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 17 dec 2024, 14:06

Virtu4l je napisao/la:

Sve ovisi jel želiš realno da sagledaš ili samo da nerviraš pitare.
Pitari najviše griješe što u svojoj bahatosti misle da su ovo izgubili od Vice,a sve miriše na Nijazovo maslo.
Šta je bolje za fudbal,Sarajevo,Želju pogotovo dugoročno je druga priča i nisam baš siguran da je sve ovo ispravno i korisno i za nas.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 dec 2024, 14:07

17 dec 2024, 14:06
Pitari najviše griješe što u svojoj bahatosti misle da su ovo izgubili od Vice,a sve miriše na Nijazovo maslo.
Šta je bolje za fudbal,Sarajevo,Želju pogotovo dugoročno je druga priča i nisam baš siguran da je sve ovo ispravno i korisno i za nas.

Stani malo, pojasni mi ovo ako ikako možeš. Dakle, Željo je uspio ovo,

https://www.klix.ba/vijesti/bih/darja-s ... /241209031

Zanimljiva teorija, ni pitari se nisu dosjetili te teorije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 17 dec 2024, 14:09

Virtu4l je napisao/la:

Nijaz ti je Vicino maslo, igrat ce i raditi po njegovom i biti gori od Colpe. Eno bas maloprije mu se sincina slika u savezu, Vico ga naravno ubacio na neodređeno, evo sad ide i babuka.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 17 dec 2024, 14:10

grbavicka1921 je napisao/la:
17 dec 2024, 14:00
Ako do sada nismo bili u stanju nešto raditi skupa u bilo kojem obliku a u istom smo gradu, ne trebamo raditi ni dalje.
Svako svoje interese i tjt pa ko koga zajebe, haja!

Suma summarum komšijskih prepucavanja.
Slažem se, neko bi da je sve regularno i pošteno, dok drugi kolo vode sa suprotnim stavovima. I ne trebamo, zato imamo pravo da vam kazemo ono sto jeste. Zastupate pogrešne interese! Vaš izbor, vaše pravo. To ste vi.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 17 dec 2024, 14:10

Zaključak rivalstvo Sarajeva I Željezničara najbolje koriste Borac i Zrinjski . Nešto slično je i u politici oni imaju svoje stabilne predstavnike koji uvijek drže njihovu stranu dok mi imamo međusobni rat u kojem se potrošiomo i kad dođemo njima na megdan nemamo dovoljno snage to jest slabi smo .

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 17 dec 2024, 14:13

guadalupe je napisao/la:
17 dec 2024, 14:09
Virtu4l je napisao/la:

Nijaz ti je Vicino maslo, igrat ce i raditi po njegovom i biti gori od Colpe. Eno bas maloprije mu se sincina slika u savezu, Vico ga naravno ubacio na neodređeno, evo sad ide i babuka.
Napravili ste od Vice omnipotentno biće.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 17 dec 2024, 14:14

Pablo11 je napisao/la:
17 dec 2024, 13:57
ledesma je napisao/la:
17 dec 2024, 13:28
Beli98 je napisao/la:
Kao vas kad je sutnuo kad ste po forumu slavili Vicu i titulu ili?
Jel se sjecas koja su to jos prvenstva bila prekinuta? Da li je UEFA priznala sva ta prekinuta prvenstva? Daj mi odgovor? Koliko je kola bilo odigrano? I jel fakat misliš da je to urađeno zbog nas ili zbog qrca iz platonove?

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 17 dec 2024, 14:18

17 dec 2024, 14:13
guadalupe je napisao/la:

Pa evo sta sam slagao, sto se bori Vico da to bude Brkovic i Junuzovic?

Vico trazi podobne, zna da je Nijaz takav, a jos ima u paketu i sina sa njim, u nasem drustvu najvise onih koji bi prodali drzavu zbog vlastitog interesa.

realnonerealan
Kontakt:

Post Postao/la realnonerealan » 17 dec 2024, 14:21

bordobijeli je napisao/la:
17 dec 2024, 14:10
Zaključak rivalstvo Sarajeva I Željezničara najbolje koriste Borac i Zrinjski . Nešto slično je i u politici oni imaju svoje stabilne predstavnike koji uvijek drže njihovu stranu dok mi imamo međusobni rat u kojem se potrošiomo i kad dođemo njima na megdan nemamo dovoljno snage to jest slabi smo .
Tuga, tocno da covjek zaplace... :plac:

Dajte neki trofej Sarajevu, makar to bio i bajramski turnir u Tesnju.. :kralj:

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 17 dec 2024, 14:22

guadalupe je napisao/la:
17 dec 2024, 14:18
17 dec 2024, 14:13
guadalupe je napisao/la:

Pa evo sta sam slagao, sto se bori Vico da to bude Brkovic i Junuzovic?

Vico trazi podobne, zna da je Nijaz takav, a jos ima u paketu i sina sa njim, u nasem drustvu najvise onih koji bi prodali drzavu zbog vlastitog interesa.
Misliš da je to Vico naštelio, a u principu je Nijaz. Vico je sigurno pogurao koliko je mogao (ali nije mogao puno) zato što je imao opciju jednu stranu full kontra njega i drugu nagodnu. Međutim ta nagodnost nije jednosmjeran proces. Ne kažem ja da je to ispravno,odmah da se razumijemo. Samo tvrdim da se ovdje predstavlja jako pogrešna slika o tome kako ti odnosi uopšte funkcionišu. Lično ja sam skloniji tome da je trebalo podržati Magodu ali je i to jako upitno. Vrijeme će pokazati

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 7republictz, EastMadness i 28 gostiju.