Kup Bosne i Hercegovine 2024/25
Re: Kup Bosne i Hercegovine 2024/25
Pljuvali su momka koji je na njihovoj temi pisao da je želji "sređen" Kup! 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- Simpatizer
- Kontakt:
Bas nam je tesko.
Sarajevo osteceno i u kupu.

Sarajevo osteceno i u kupu.

Pa jest teško čim se predstavljate kao veliki srbi, kada govorite rs ima predstavnika u Europi, kada BiH nema ni u tragovima.
Kakav ti i ljiljani, u putu se niste sreli. Osim ako nemaš neku svoju ličnu zastavu sa ljiljanima koju si napravio.

Pa tu sa ljiljanima ako bih ti postavio tražio bi da me banuju.

Pa eto je na mom avataru jesi slijep?Morpheus je napisao/la: ↑17 dec 2024, 13:36Pa jest teško čim se predstavljate kao veliki srbi, kada govorite rs ima predstavnika u Europi, kada BiH nema ni u tragovima.
Pa tu sa ljiljanima ako bih ti postavio tražio bi da me banuju.Kakav ti i ljiljani, u putu se niste sreli. Osim ako nemaš neku svoju ličnu zastavu sa ljiljanima koju si ti napravio.
Uuuuu dobar žrijeb

Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Nadam se da će Čelik u Banjaluci ici u kost i bar dvije ozbiljne povrede za igrače Borca, nije da nisu zaslužili za hinjsku saradnju sa sudijama na terenu. Igrači Borca su sramota za svoju profesiju, igrati namještene utakmice mogu samo igrači bez ambicija.
-
- Kontakt:
Hoce li bit poseban zdrijeb ko na koga ide u polufinale?
Ma nece brate, dogovorit ce se izmedju sebe ko ce sa kim.Mostarac12345 je napisao/la: ↑17 dec 2024, 14:29Hoce li bit poseban zdrijeb ko na koga ide u polufinale?
To je već istina, nema potrebe za ponavljanjem.
Objeručke ste prihvatili titulu kad se zbog Borca prekinulo prvenstvo a realno se moglo bez problema nastaviti. Tad se niste žalili.
Niste se žalili kad je Borac pustio dječurliju da puca penale protiv vas u finalu kupa da se raskusurate.
Nakon toga ste zagrizli prevelik zalogaj pa vam je Vico morao pokazati gdje vam je mjesto.
Istog onog trena kad je donešena da se prekine korona prvenstvo, ja sam poznanicima pitarima rekao da ćete dobro to iskihati. Smijali se likovi.
I ovo sad sve što radite je samo borba da se vratite sa Vicom za sto, da s njim ravnopravnije učestvujete u dogovorima.
-
- Kontakt:
Gospodin Vico je odlicno sredio nam protivnike

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ako nista dobro namlatit ovu pogan iz borca. Sugavije ekipe ovaj sport nije vidio. I izdominirat one jadove od navijaca im 

Srce, čast i ponos!
Ide buket cvijeća za Borac na Grbavici i iduće godine.
Jesu to pitari vec ispali iz Kupa.Nisam upratio.
Bravo, bravo. Hajde sad opet. 3...2...1...ponovi sadobagol je napisao/la: ↑17 dec 2024, 14:54To je već istina, nema potrebe za ponavljanjem.
Objeručke ste prihvatili titulu kad se zbog Borca prekinulo prvenstvo a realno se moglo bez problema nastaviti. Tad se niste žalili.
Niste se žalili kad je Borac pustio dječurliju da puca penale protiv vas u finalu kupa da se raskusurate.
Nakon toga ste zagrizli prevelik zalogaj pa vam je Vico morao pokazati gdje vam je mjesto.
Istog onog trena kad je donešena da se prekine korona prvenstvo, ja sam poznanicima pitarima rekao da ćete dobro to iskihati. Smijali se likovi.
I ovo sad sve što radite je samo borba da se vratite sa Vicom za sto, da s njim ravnopravnije učestvujete u dogovorima.

Godina 2565, forumaš obagol: evo jesam vam rekao da ćete iskihati zbog titule 2020. godine.
Zašto čekate na titulu 10+ godina i na kup 6 godina? A ja, joj mene, morate sve iskihati iz 2001, 2002, 2010, 2011, 2012, 2013.

-
- Kontakt:
Reklo bi se Borac i Zeljo sigurni polufinalisti,ako ne bude neki iznenadjenja trazit ce se izmedju nas i Zrinjskog te Veleza i Sirokog druga dva polufinalista
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Hoce li "velikan" i protiv Celika morat igrat s igracem vise te ga nekako uz penal ubacit,pohrlit rasirenih ruku ka vjernim navijacima i razgaliti njihova razdragana srca na jos jednu zasluzenu pobjedu srpskog sampiona 

Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Hrasno15, jurisicduska, laznokrilo, Morgen19, Morpheus, mosarajvosa83, nedimmmm1337, perodeformero, rishovski i 72 gosta.