English Premier League

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Cucurella
Kontakt:

Re: English Premier League

Post Postao/la Cucurella » 17 dec 2024, 13:24

chily-rz je napisao/la:
17 dec 2024, 12:07
Zadnji put kad su se na Emiratesu sreli Stoke Arsenal i ultra ofanzivni Terek desilo se ovo.

Da se razumijemo imaju pravo da pišu kao i svi ostali ali treba imati obraza pa poslije ovakvog prskanja prozivati nekog za igru. Ono, razumijem i to da ne mogu dočekati Terekovu pobjedu nad Arsenalom tri godine i kusur dana ali sabura braco, nećete pobjediti ni ove sezone ali zato one tamo kad se potroši još neka milijarda možda i zabijete gol više.
Boli ovo, znamo da boli.

Ponadali ste se da ćete napokon osvojiti neku evropsku titulu ali onda vam je na put stala ekipa koja je navikla osvajati evropske trofeje. :bih:

De vi prvo osvojite kad šta bitno pa se hvatajte ovih nekih pobjeda. LP 2-0, EL 2-0. Ne zaboravimo da evropske titule imaju ekipe poput Nottinghama, Ville, Ipswicha itd. Vi postojite eto onako, da nam budete rivali koje ćemo gaziti i sprdati. :mrgreen:

Kad ste posljednji put ligu uzeli? Prije 20 godina. Nakon toga, mi uzeli još 5x. Još 4 evropske titule. Mirni budite navijači malog nebitnog Arsenala. :shhh:

emir_

Post Postao/la emir_ » 17 dec 2024, 13:32

Cucu se oda :mrgreen:
4-IN-A-ROW

TheShed
Kontakt:

Post Postao/la TheShed » 17 dec 2024, 14:09

Jeste da "naši" potpaljuju vatru ali Chelsea još nije došao do nivoa kakav su Liverpool, Arsenal i Manchester City. Te tri ekipe su kompletnije, iskusnije i imaju više WC igrača u rosteru od Chelsea. Maresca istu stvar spominje iz kola u kolo i potpuno je u pravu. Osnovni cilj Chelsea je probati izboriti mjesto u LP u sljedećoj sezoni sve iznad toga je premija/bonus.

Znamo mi simpatizeri/navijači Chelsea kakve ekipe osvajaju EPL, jeste da je naša zadnja titula bila 2017. godine ali ekipe koje osvajaju EPL su mnogo stabilnije od trenutnog Chelsea. Možda u nekom ludom scenariju Chelsea osvoji titulu na kraju sezone, volio bih ali čisto sumnjam u to...

Prije početka sezone sam tipovao da će Arsenal osvojiti EPL jer su me podsjećali na Liverpool prije osvajanje titule u sezoni 19/20 ali trenutno je Liverpool prvi favorit po svemu prikazanom i zasluženo su tu gdje jesu.

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 17 dec 2024, 14:12

fukara87 je napisao/la:
17 dec 2024, 09:22
Gledaj plavaca sto su se digli :rol: :rol: pa brzo ce vas neko spustit na zemlju, Arsenal po meni ima dosta jacu ekipu i opet nekako mislim da ce oni zavrsit ispred Chelsea na tabeli, Arteta je digao Arsenal na veci level treba to priznati i dobro neko rece City je bio na drugoj strani i bilo je tesko biti prvi pored njih, onaj osjecaj kad znas da moras osvojit 95 bodova da bi bio prvak u zadnjih 7 godina pa i vise od toga jer Liverpool je popusio titilu sa 97 i 92 boda sve je jasno, isto tako i Arsenal je bio blizu dvije sezone...
Atletico London je jaci od Penalmer FC kluba i zavrsit ce na kraju ispred na tabeli osim u slucaju da Penalmer FC zavrsi na prvom mjestu jer je jasno da luzeri ne mogu osvojiti cak i da im se sve namjesti.

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 17 dec 2024, 14:57

Frajer 500ti put spominje tu pobjedu iako je bila protiv drugog trenera jos Palmera nije bilo :rol: .
Ja bih dao 2 gola protiv Pocheovog Celzija frajer oborio rekord po primljenim golovima :rol:
Nikako lik da skonta da je nova sezona :rol: .

Arteta do kraja ja se nadam da ce dobiti ugovor na 10 godina :kafa:
Falio je Stoke u Premier ligi :kafa:

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 17 dec 2024, 15:08

slika
I found freedom. Losing all hope was freedom.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 17 dec 2024, 15:12

wadethegreat je napisao/la:
17 dec 2024, 14:57
Frajer 500ti put spominje tu pobjedu iako je bila protiv drugog trenera jos Palmera nije bilo :rol: .
Ja bih dao 2 gola protiv Pocheovog Celzija frajer oborio rekord po primljenim golovima :rol:
Nikako lik da skonta da je nova sezona :rol: .

Arteta do kraja ja se nadam da ce dobiti ugovor na 10 godina :kafa:
Falio je Stoke u Premier ligi :kafa:
U novoj sezoni na svom terenu niste pobjedili Arsenal, niste pobjedili u zadnjih sedam utakmica.

Prvo pobjeda pa sapun.

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 17 dec 2024, 15:14

Ispred vas smo na tabeli kume jel ti to kapiras :rol: .
Mi koje ste podjebavali da smo bacili milijarde da smo fulili sa treneroom da cemo ispasti iz lige smo ispred prejakog Arsenala :rol:
Pardon Stokea :kafa:

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 17 dec 2024, 15:17

17 dec 2024, 15:14
Mi koje ste podjebavali da smo bacili milijarde da smo fulili sa treneroom da cemo ispasti iz lige smo ispred prejakog Arsenala :rol:
Jarane ba prošlo je više od hiljadu dana od kako je Terek zadnji put pobjedio Arsenal, komšijin sin srednju završio u tom periodu.

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 17 dec 2024, 15:18

Buraz ti si jednostavno paglu u pravu su ovi ostali ljudi sa foruma.
Jednostavno paglu.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 17 dec 2024, 15:20

17 dec 2024, 15:18
Buraz ti si jednostavno paglu u pravu su ovi ostali ljudi sa foruma.
Jednostavno paglu.
Ti si poput tih "ljudi" sa foruma, ne znaš se izraziti pa lijepiš etikete, odraz intelektualno i duhovno siromašnog insana.

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 17 dec 2024, 15:22

Dobro brate tebi je vise ljudi reklo ovdje da si paglu yebiga nisu oni u pravu svi ti si kontam ja.
Arteti banner treba napraviti koliko vam je mozak oprao.

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 17 dec 2024, 15:24

dobra rasprava,

a šta mislite jel bolji Alexis ili Hazard ?

MilanMladenovic
Kontakt:

Post Postao/la MilanMladenovic » 17 dec 2024, 15:26

JayCatwright je napisao/la:
17 dec 2024, 15:24
dobra rasprava,

Kad si vec kod dobre rasprave, ne znam ko je bolji, ali znam da sudije stalno stetu nanose Arsenalu. Nije chily spomenuo. :cry:
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 17 dec 2024, 15:31

17 dec 2024, 15:22
Dobro brate tebi je vise ljudi reklo ovdje da si paglu yebiga nisu oni u pravu svi ti si kontam ja.
Isti ti "ljudi" su i tebe etiketirali debilom i glupanom u vremenu kad si branio svaku Terekovu kupovinu i pravdao je kao dobar potez. Isti ti "ljudi" na koje se pozivaš su kamaru forumaša ovdje etiketirali jer ne znaju drugačije, tako su odgojeni.

Tebi ako su takvi primjeri za bilo šta u životu to je tvoj izbor, samo izvoli ali nemoj mislit da si nešto poentirao kad nekom zalijepiš etikete, to više govori o tebi.

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 17 dec 2024, 15:33

MilanMladenovic je napisao/la:
17 dec 2024, 15:26
JayCatwright je napisao/la:
17 dec 2024, 15:24
dobra rasprava,

Kad si vec kod dobre rasprave, ne znam ko je bolji, ali znam da sudije stalno stetu nanose Arsenalu. Nije chily spomenuo. :cry:
pa nije spomenuo jer i on ima tu dozu objektivnosti u sebi, a u zadnje vrijeme ih sudije guraju sa neregularnim kornerima i tolerisanjem ragbija u šesnaestercu protivničke ekipe. Zna to chilly, a vjera mu ne dozvoljava da laže.

IQ200
Kontakt:

Post Postao/la IQ200 » 17 dec 2024, 15:34

chily-rz je napisao/la:
17 dec 2024, 15:17
Jarane ba prošlo je više od hiljadu dana od kako je Terek zadnji put pobjedio Arsenal, komšijin sin srednju završio u tom periodu.
Arsenal još uvijek misli da će osvojiti ligu ako ne izgubi od Čelsija, Sitija itd, od 6 bodova druže to je 2, a izgububit bodove od Brajtona, Bornmuta, Evertona itd.... Liga se osvaja na malim utakmicama, uvijek bilo

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 17 dec 2024, 15:34

chily-rz je napisao/la:
Jarane ba proslo je vise od 7500 dana kako je Arsenal uzeo titulu. Komsija napravio dijete i slikao ga na diplomskom u tom periodu.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 17 dec 2024, 15:38

chily-rz je napisao/la:
17 dec 2024, 15:31
17 dec 2024, 15:22
Isti ti "ljudi" su i tebe etiketirali debilom i glupanom u vremenu kad si branio svaku Terekovu kupovinu i pravdao je kao dobar potez. Isti ti "ljudi" na koje se pozivaš su kamaru forumaša ovdje etiketirali jer ne znaju drugačije, tako su odgojeni.

Tebi ako su takvi primjeri za bilo šta u životu to je tvoj izbor, samo izvoli ali nemoj mislit da si nešto poentirao kad nekom zalijepiš etikete, to više govori o tebi.
Dobro ljudi nisu viziju imali :mrgreen: .
Tvoj problem je sto na jedan argument odgovoris argumentom koji veze sa tim nema.
Nebitno nemam namjeru dalje iste stvari pisati.
Vama super sa Artetom mi premasili za sada ocekivanja i foruma i sire javnosti ove sezone sa Marescom svi sretni.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 17 dec 2024, 15:40

napoleon72 je napisao/la:
17 dec 2024, 15:34
chily-rz je napisao/la:
Jarane ba proslo je vise od 7500 dana kako je Arsenal uzeo titulu. Komsija napravio dijete i slikao ga na diplomskom u tom periodu.
Apsolutno, Tereku je recimo trebalo pedeset godina da osvoji prvu ligašku titulu ali odakle bi prosječan navijač istog to znao. Vama se godine broje od pojave ruske oligarhije i naftaški para u Engleskom fudbalu, istao kao da ste fanovi istog zbog neke blistave historije ili nekog lijepog nogometa pod Mourinhom kojeg ste igrali.

Isto kao i za City, da je Roman preuzeo Colchester vi bi danas navijali za isti.

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.