Premijer liga BiH - aktuelno

Pendulum
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Pendulum » 17 dec 2024, 16:17

Bumbaclat je napisao/la:
17 dec 2024, 16:05
Kad vec spamate taj tekst Sportskih Novosti, navedite i ovaj dio:
Zanimljivo je da po analizama eksperta Kaljanca Željezničar drži drugo mjesto na ljestvici klubova koje su suci najviše oštetili.
Ja koliko znam, svi su ovdje spominjali i vas kao oštečenu stranu.

Doduše, moraš priznati (ili ne) da je Sarajevo oštećeno 13 puta a vi "samo" 4 puta za polusezonu. Malo li je?
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 17 dec 2024, 16:22

Dodali su da je formirana radna grupa koju čine predstavnici državnog saveza (Vico , četnik) i Fudbalskog kluba Željezničar

Neutralni…

Računovođa ti da imaš obraza ti bi se odjavio s foruma dok i klub se ne vrati na bilo kakav put osim Vicinog.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 17 dec 2024, 16:27

Pendulum je napisao/la:
17 dec 2024, 16:17
Bumbaclat je napisao/la:
Zanimljivo je da po analizama eksperta Kaljanca Željezničar drži drugo mjesto na ljestvici klubova koje su suci najviše oštetili.

Doduše, moraš priznati (ili ne) da je Sarajevo oštećeno 13 puta a vi "samo" 4 puta za polusezonu. Malo li je?
Prdulume, ne prdi vise
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 17 dec 2024, 16:28

Alipasino je napisao/la:
17 dec 2024, 15:48
Pitari ako prodate onog vaseg Gulasvija slabiji ste za 30%.
A ako ne bude većih grešaka na našu štetu svako kolo onda smo jači za 50%.

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 17 dec 2024, 16:31

Pendulum je napisao/la:
Bumbaclat je napisao/la:

Haha drugo mjesto, a četiri puta oštećeni, pa daj nama da budemo na drugom mjestu :rol:

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 17 dec 2024, 16:31

19vendetta87 je napisao/la:
17 dec 2024, 16:27
Pendulum je napisao/la:
Bumbaclat je napisao/la:

Prdulume, ne prdi vise
Haj skontajte neku bolju foru - ta "prdulum" je iz vrtića kakvog. :crazy:

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 17 dec 2024, 16:33

A tako su se bili rasplamsali kada su krezuboj publici sa juga izdali nekakvo saopstenje koje 80% tribine ne zna ni procitati. Ko ih samo ne zna tesko njemu ")

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 17 dec 2024, 16:34

jurisicduska je napisao/la:
17 dec 2024, 16:22
Dodali su da je formirana radna grupa koju čine predstavnici državnog saveza (Vico , četnik) i Fudbalskog kluba Željezničar

Neutralni…
Ama to se znalo od samog početka, kad je FS KS suspendovo njihovog predstavnika koji je kritikovao njihov rad a Skupština zeljezničara ga se javno odrekla.
Plasirali su u medije kako zbog toga ne mogu učestvovati u radu i da ništa ne mogu učiniti tj. glasati.
Najveći nivo licemjerstva su pokazali kad je Magodina Skupština ukinula suspenziju njihovom članu a on nastavio da radi u okviru Čolpinog saziva..
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 17 dec 2024, 16:36

AVNOJ je napisao/la:
17 dec 2024, 16:34

Neutralni…
Ama to se znalo od samog početka, kad je FS KS suspendovo njihovog predstavnika koji je kritikovao njihov rad a Skupština zeljezničara ga se javno odrekla.
Plasirali su u medije kako zbog toga ne mogu učestvovati u radu i da ništa ne mogu učiniti tj. glasati.
Najveći nivo licemjerstva su pokazali kad je Magodina Skupština ukinula suspenziju njihovom članu a on nastavio da radi u okviru Čolpinog saziva..
Ma nebitan klub za Bh okvire svakako, zamisli spadnes na te grane da jednom u 15 godina osvojiš kup, da ti se stimaju opstanci i neizbježno da Sarajevo ne bude prvak, i ti zadovoljan. Olimpic poslije Olimpica .

A biće , vjerujte da će bit. I šta ćemo onda ?
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 17 dec 2024, 16:45

Pendulum je napisao/la:
17 dec 2024, 16:31
19vendetta87 je napisao/la:
17 dec 2024, 16:27
Pendulum je napisao/la:

Prdulume, ne prdi vise
Haj skontajte neku bolju foru - ta "prdulum" je iz vrtića kakvog. :crazy:
Ma druže svi oni misle da je tvoj "nick" neka izmišljena riječ pa prave neku zajebancijuu valjda samo njima smiješnu.
Naravo zad će google sveznalice na tom sajtu potražiti svoju pamet.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 17 dec 2024, 16:53

Virtu4l je napisao/la:
17 dec 2024, 15:42
Shategabri je napisao/la:
17 dec 2024, 15:11
Sumnjam da ti vjeruješ kako je Željo zaista zauzeo neutralan stav i da je ishod kakav je na kraju sam po sebi legao Želji na volej.
Jel primarno cilj da komšiji crkne krava? Jest.
Jel se uspjelo u tome? Jest.
Mišn akomplišd.

P.S. Doduše, išlo vam je na mlin što je Vico s ministricom već ugovorio šta i kako.

Valjda je kristalno jasno da je Željo zauzeo neutralan stav, što zbog previranja u klubu, što zbog teške situacije u kojoj smo se nalazili prošle sezone. S tim da je i pored toga, Željin delegat pisao Ministarstvu i učestvovao u počecima ove priče, nastavio bi i dalje da nije došlo do suspenzije. Za suspenziju je kriv predsjednik Skupštine i to je jedini Željin kiks u ovoj priči. S tim da to ništa ne mijenja, i bez Želje se imalo sve što je potrebno da se vanredna sjednica održi.

Vico i Darja? Teško.

Ne trebaš biti neki mega-giga pravnik da zaključiš da je ministrica u pravu i da se promjene nisu mogle upisati u registar. Imaš svu potrebnu dokumentaciju online, pa sam zaključi, i vjeruj mi da ćeš doći do istog zaključka kao i ja.

Još ti predlažem da dobro prostudiraš ovo saopštenje ministrice, ispratiš timeline, pročitaš screenshots i sam ćeš doći do zaključka ko je ovdje pokušao izvršiti pravno nasilje i na koji način. E taj je glavni krivac za ovaj fijasko. ;)

https://www.klix.ba/vijesti/bih/darja-s ... /241209031

Tu se kriju odgovori na sva pitanja. Sve je jasno kao dan i nema ništa što se može tumačiti dvosmisleno.
Pročitao sam njeno izlaganje.
Sastanak sa Vicom, na asistenciju Badnjevića, ukazivanje na neregularnosti... Kao eto ona to nije mogla znati da joj on nije podcrtao. U tom se ogleda nelogičnost da se oni iz nekog razloga sastaju. Možemo samo nagađati šta je bila stvarna tema sastanka.
Da li je ona postupila po propisima? Postupila je, pripremio se teren, tu su i Magoda i Mirvić naletjeli na volej. Sve pripremljeno i na kraju sve transparentno ;)
Da li je regularna manjinska skupština za izbor rukovodstva kantonalnog saveza i članova NS iz kantona? Sad više nije ni bitno.
Koševo Zapad

jointunija
Kontakt:

Post Postao/la jointunija » 17 dec 2024, 17:01

Kaže Transfermarkt kako Ferencvaroš želi Gulia.
Na tom TM kad se pojave određene informacije(So.urce),mora se napisati izvor informacije,pošto znamo ko se tim bavi,evo mu izvora:

slika
Ne kažem da ne postoji eventualni interes,ali da izvor bude mrtvi Sinan?
I naravno,na to se kače i razni portali,naši,strani....
Kakva mašinerija dr.Dabića,meni je ovo strašno.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!

Predatod
Kontakt:

Post Postao/la Predatod » 17 dec 2024, 17:05

Joj sto cvile pitari, ubi ih sad i kup :urnebes: Vico nastimo.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 17 dec 2024, 17:07

Horor. Od sljedece sezone samo Sarajevo, Velez i Stupcanica bosnjacki klubovi u ligi.

BigZlatan
Kontakt:

Post Postao/la BigZlatan » 17 dec 2024, 17:13

jointunija je napisao/la:
17 dec 2024, 17:01
Na tom TM kad se pojave određene informacije(So.urce),mora se napisati izvor informacije,pošto znamo ko se tim bavi,evo mu izvora:

slika
To ne trebe ni gledati sto svako to moze staviti. ovo je preko transfermarkt.com kod transfermarkt.de je : csakfoci.hu **** a ne Sinan. najgore je ono % za transfere. nek jedan clan klikne na 80% i odmah pise Messi u Sarajevo 80%.

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 17 dec 2024, 17:15

Necije umove su ubile cetnicke i ustaske propagande.

Kako fudbalski klub moze imati nacionalni predznak?
Grad ima nacionalni predznak.. to samo moze u ovoj drzavi bez zakona proci.. predlazem kad se ugasite da budete BFK Sarajevo 2025

Hvala Bogu Zeljeznicar ni Bosnjacki, ni Srpski, a ni Hrvatski klub. Prije da smo bosanskohercegovacki fudbalski klub..

Tempero
Kontakt:

Post Postao/la Tempero » 17 dec 2024, 17:17

jointunija je napisao/la:
17 dec 2024, 17:01

slika
Dobro bi bilo da ovaj put sinan pogodi i da ode.

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 17 dec 2024, 17:21

zeljovolimte je napisao/la:
17 dec 2024, 17:15
Necije umove su ubile cetnicke i ustaske propagande.

Kako fudbalski klub moze imati nacionalni predznak?
Grad ima nacionalni predznak.. to samo moze u ovoj drzavi bez zakona proci.. predlazem kad se ugasite da budete BFK Sarajevo 2025

Hvala Bogu Zeljeznicar ni Bosnjacki, ni Srpski, a ni Hrvatski klub. Prije da smo bosanskohercegovacki fudbalski klub..
Kakve ti gluposti pišeš? :crazy: :crazy:

Ejnur
Kontakt:

Post Postao/la Ejnur » 17 dec 2024, 17:21

17 dec 2024, 16:53
Virtu4l je napisao/la:
17 dec 2024, 15:42
17 dec 2024, 15:11
Sumnjam da ti vjeruješ kako je Željo zaista zauzeo neutralan stav i da je ishod kakav je na kraju sam po sebi legao Želji na volej.
Jel primarno cilj da komšiji crkne krava? Jest.
Jel se uspjelo u tome? Jest.
Mišn akomplišd.

P.S. Doduše, išlo vam je na mlin što je Vico s ministricom već ugovorio šta i kako.

Valjda je kristalno jasno da je Željo zauzeo neutralan stav, što zbog previranja u klubu, što zbog teške situacije u kojoj smo se nalazili prošle sezone. S tim da je i pored toga, Željin delegat pisao Ministarstvu i učestvovao u počecima ove priče, nastavio bi i dalje da nije došlo do suspenzije. Za suspenziju je kriv predsjednik Skupštine i to je jedini Željin kiks u ovoj priči. S tim da to ništa ne mijenja, i bez Želje se imalo sve što je potrebno da se vanredna sjednica održi.

Vico i Darja? Teško.

Ne trebaš biti neki mega-giga pravnik da zaključiš da je ministrica u pravu i da se promjene nisu mogle upisati u registar. Imaš svu potrebnu dokumentaciju online, pa sam zaključi, i vjeruj mi da ćeš doći do istog zaključka kao i ja.

Još ti predlažem da dobro prostudiraš ovo saopštenje ministrice, ispratiš timeline, pročitaš screenshots i sam ćeš doći do zaključka ko je ovdje pokušao izvršiti pravno nasilje i na koji način. E taj je glavni krivac za ovaj fijasko. ;)

https://www.klix.ba/vijesti/bih/darja-s ... /241209031

Tu se kriju odgovori na sva pitanja. Sve je jasno kao dan i nema ništa što se može tumačiti dvosmisleno.
Pročitao sam njeno izlaganje.
Sastanak sa Vicom, na asistenciju Badnjevića, ukazivanje na neregularnosti... Kao eto ona to nije mogla znati da joj on nije podcrtao. U tom se ogleda nelogičnost da se oni iz nekog razloga sastaju. Možemo samo nagađati šta je bila stvarna tema sastanka.
Da li je ona postupila po propisima? Postupila je, pripremio se teren, tu su i Magoda i Mirvić naletjeli na volej. Sve pripremljeno i na kraju sve transparentno ;)
Da li je regularna manjinska skupština za izbor rukovodstva kantonalnog saveza i članova NS iz kantona? Sad više nije ni bitno.
Imate na yt gostovanje Magode kod Avde.
On isto iznosi neke papire da ova trenutna skupstina priklonjena savezu nije po pravilu i da je inspekcija zabranila takodje njen rad,govori da na prosloj sjednici su imali vecinu zahvljujuci 15-18 suspendovanih clanova...
Ovde niko nije cist, a najveci smo mi debili sto se raspravljamo izmedju sebe.
Mada konkrentno moje misljenje je da ovi trenutni ljudi iz FSKS trebaju i moraju ici. Neka ode Colpa i ekipa pa makar i bilo gore...
Al makar znamo da smo pokusali nesto,jer ovo fakat ne vodi nigdje.
Ne znam jel toliko tesko bilo da predstavnici Zelje i Sarajeva sjednu sa Magodom i dogovore se kao 2 najveca kluba da podijele sve na 2 i da predsjednik ili sta vec bude Magoda i svima okej.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 17 dec 2024, 17:22

17 dec 2024, 16:36
AVNOJ je napisao/la:
17 dec 2024, 16:34

Neutralni…
Ma nebitan klub za Bh okvire svakako, zamisli spadnes na te grane da jednom u 15 godina osvojiš kup, da ti se stimaju opstanci i neizbježno da Sarajevo ne bude prvak, i ti zadovoljan. Olimpic poslije Olimpica .

A biće , vjerujte da će bit. I šta ćemo onda ?
:lol: :lol:

"Nebitan klub za Bh okvire svakako", a slomi se pisuci o njemu svaki dan :tokralju:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, Orjuna i 13 gostiju.