Zašto ih onda ganjaju helikopterima naravno bezuspješno.Zašto uvijek lete iznad baza i nuklearnih centrala ovo se dešava i u UK,Njemačkoj i dr mjestima.
Najveće svjetske misterije
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najveće svjetske misterije
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ne bi rekao jer lete i tamo primjećeni iznad ruskih baza tačnije silosa gdje se nalaze rakete.Isto važi i za Kinu.
I sad su kao neki vanzemaljci?
Vanzemaljci postoje i oni su odavno tu sa nama samo što ih mi nismo u kadru vidjeti. Ne trebaju im sateliti da bi nas špijunirali.
Vanzemaljci postoje i oni su odavno tu sa nama samo što ih mi nismo u kadru vidjeti. Ne trebaju im sateliti da bi nas špijunirali.
Ako postoji tamo neka napredna civilizacija a postoji onda mogu raditi šta im je volja i mi tu ne možemo ništa.
Meanwhile :
Čim se pojavi nešto van protokola NASA-e signal se misteriozno gubi.
Meanwhile :
Čim se pojavi nešto van protokola NASA-e signal se misteriozno gubi.

U vanzemaljce na zemlji u 2024.toj vjeruju jos samo sarma i oni polupani ameri
Samo sam čekao kad će ovaj pokemon izbaciti neku glupost.Dovoljno sam ih čitao za 09.11 ne trebam i ovdje.Moraš biti ograničen kao balkon pa vjerovati da smo mi jedini u svemiru.
ti ne znas napraviti razliku izmedju sami i svemiru i sami na zemlji
Očekivan odgovor nekog ko je promašio temu.
Počeci civilizacije Caral (Peru) datirani su otprilike u isto vrijeme kada i rani Egipat tj. oko 3100. prije nove ere, kao i Sumer.
Sihronizovano buđenje civilizacija početkom 4. milenija p.n.e., na različitim krajevima svijeta.
Sihronizovano buđenje civilizacija početkom 4. milenija p.n.e., na različitim krajevima svijeta.
In the midst of chaos, there is also opportunity.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Nekad su pričali da je "teorija zavjere" sad vidimo da nije i da je predsjednika Kennedyja uklonila CIA i desničari.Objavljeni tajni dokumenti o ubistvu Kennedyja: Bacaju novo svjetlo na nepovjerenje predsjednika prema CIA-i
Jefferson Morley iz Mary Ferrell Foundation, neprofitne organizacije koja upravlja bazom podataka vladinih zapisa o atentatu, kazao je da novoobjavljeni zapisi bacaju novo svjetlo na nepovjerenje ubijenog američkog predsjednika prema CIA-i.
"Osim toga, daju novu perspektivu zavjere za ubistvo Castra, nadzor Oswalda u Mexiko Cityju i propagandne operacije CIA-e", rekao je on.
Predsjednik SAD-a Donald Trump je naredbu o skidanju tajne oznake sa ovih dokumenata donio 23. januara, a istraživači tvrde da objava ne uključuje dvije trećine dokumenata koji su obećani. S obzirom na obimnost dokumentacije, očekuje se da će u narednim danima mnogi istraživači iznositi zanimljive detalje i analize.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.