Nisam neiskvaren vjeruj mi,naprotiv.simonknows je napisao/la: ↑30 avg 2024, 16:54Au koliko si ti neiskvarenFKBilder je napisao/la: ↑29 avg 2024, 17:59Sta ce ukrast u Slobodi yebo te bog, odnijet ce reprogram kuci ili stasimonknows je napisao/la: ↑17 avg 2024, 15:54
Na kraju svake sezone podneseš izvještaj koliki je minus ili plus u toj sezoni. Ako je minus, od čega. Ako je plus, od čega. To je sve. Ja tu ne vidim problem, ako pošteno radiš, zašto bi ti problem bio reći 2 proste stvari. Je li profit ili minus i zbog čega. Ne možeš ti imati 100% kluba i da nikome ništa ne govoriš samo jer "daješ pare". Kako ćemo onda mi znati da ti "daješ pare"? U svim klubovima svijeta može, kod nas ne može tako, što li? Zato što kod nas samo "investitori" muljaju i kradu umjesto da ulažu.![]()
Treba mu 4-5 miliona u startu, i jedno 2-3 godine da bude samo koliko toliko konkurentan za prvih 5 ili tu negdje. Sta ce ukrast i sa cim muljat.
Pa ja bolje da vi muljate nego neko drugi jelde![]()
Da ti samo brate moj znaš koliko je igrača (panjeva, nazovi igrača) imalo plate po 7-8 hiljada, pa predsjedniku 2, 3, 4, po dogovoru na ruke na kraju mjeseca. E zato se traže izvještaji. Ako vidimo da si običnoj kesi od igrača dao 10 hiljada, moraš odgovarati zašto, kako, jer je evidentno da toliko ne vrijedi?
Recimo ja sad dovedem jednog momka iz federalne i dam mu platu 8 hiljada, tebi ne bi bilo sumnjivo i ne bi mi tražio da opravdam? E tako se brate moj krade Sloboda...
Kad ti kažem da neko krade klub ne mislim bukvalno iz kase
A ovo ti je samo jedan od načina! Kako su sve radili i sa kime... Bježi da ti ne pričam, shebo bi se
Ali hajde da klub ima para, nije duzan bogu i narodu, uzeo 2 kupa,jednu titulu, pravi neke transfercice, bori se...Sta ukrast u raspadu sistema.
E zbog toga kazem, jer mi je pun kofer ko nam to donese neka vala uzme i sebi halal mu na oba svijeta.
Nemam ni ja vremena ovako udjem par puta dnevno ali za neke "rasprave "ne,sjebo bi se ti koliko ustvari znam, pogotovo 2012 na ovamo ali jbg nekada treba citat izmedju redova.
Druze dovedi sponzora 100 000 god,uzmi sebi 15 hiljada....Necu se sada natezat sa tobom sto kako ali dao bi mu.
Kontrola treba ali znas zasto....Ljudi su kod nas davali pozajmice 10 000 a kasirali i tuzili po 200......kamate i pm. Ma nije za foruma.