FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kakva crna pojacanja. Samo potpisati 10toricu iz kantonalne lige sa kockastim glavama i uvesti ih kad zatreba, neka se mijenjaju. Znamo dobro kad.
Halalio bih i evropu odmah, najozbiljnije kazem.
Halalio bih i evropu odmah, najozbiljnije kazem.
-
- Kontakt:
E čuj Sabrina i fudbal. 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ostaju prazne flase

-
- Kontakt:
Sabrina ima uspjeh kao direktor koji ce tesko ko srtic, koliko se ljudi promjenilo na njenom mjestu i sta su napravili..Nije napustala klub kad je pipu zavrnno Nam vec je nasla novog investitora odradila papirologiju kad je preslo sve na Mirvica otisla je.. Mirvic nije investitor ko Masnica musija vec investitor koji je bolji od Nama
'Najtalentovaniji kadet Srbije' na meti FK Sarajevo?
FK Sarajevo zainteresovan je za usluge 22-godišnjeg veznjaka iz Srbije Savu Raškovića.
Bordo tim ima namjeru dodatno pojačati svoje redove ovog januara, a kako saznaje SportSport, član tima s Koševa ubrzo bi mogao postati Savo Rašković.
Sarajevo je 'bacilo oko' na ovog 22-godišnjaka koji već treću sezonu nosi dres Slobode iz Užica u čijem timu je standardan prvotimac uz učinak od gola i dvije asistencije.
Rašković je ponikao u ovom timu. Sa 16 godina je napustio matični klub i kao najtalentovaniji kadet Srbije prešao je u redove beogradskog Partizana.
FK Sarajevo zainteresovan je za usluge 22-godišnjeg veznjaka iz Srbije Savu Raškovića.
Bordo tim ima namjeru dodatno pojačati svoje redove ovog januara, a kako saznaje SportSport, član tima s Koševa ubrzo bi mogao postati Savo Rašković.
Sarajevo je 'bacilo oko' na ovog 22-godišnjaka koji već treću sezonu nosi dres Slobode iz Užica u čijem timu je standardan prvotimac uz učinak od gola i dvije asistencije.
Rašković je ponikao u ovom timu. Sa 16 godina je napustio matični klub i kao najtalentovaniji kadet Srbije prešao je u redove beogradskog Partizana.
Jel ovo opet neki polovnjak iz srbije kao jovic i đorđevicBigZlatan je napisao/la: ↑18 dec 2024, 21:17'Najtalentovaniji kadet Srbije' na meti FK Sarajevo?

Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
- PeppermintSA
- Kontakt:
+1Pitar6785 je napisao/la: ↑18 dec 2024, 21:07Sabrina ima uspjeh kao direktor koji ce tesko ko srtic, koliko se ljudi promjenilo na njenom mjestu i sta su napravili..Nije napustala klub kad je pipu zavrnno Nam vec je nasla novog investitora odradila papirologiju kad je preslo sve na Mirvica otisla je.. Mirvic nije investitor ko Masnica musija vec investitor koji je bolji od Nama
-
- Kontakt:
Sabrina je najbolja 

Fun fuct kad me se vec proziva ;
Sabrina ima bolju karijeru od Usre ! Sarajevo, Sloboda, Sibenik, a onaj strucnjak Igman, Mlaodost DK, Olimpic...
Sabrina ima bolju karijeru od Usre ! Sarajevo, Sloboda, Sibenik, a onaj strucnjak Igman, Mlaodost DK, Olimpic...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Vec je krenulo.bombardovanje sa pojacanjima a najveca steta je sto nema neki zakon da kaznjava ove ubleharije od medija.
Sad kad je krenu prizivat nazad

A kad je neko spominjao Mujakica bila prica sta ce bam on krna, da je valjo u Barce bi igro, pritom nam na stoperima Soldo i Đuri

Vrati se Sabrina sve ti je oprosteno !!!
-
- Kontakt:
Hahha joj price a gotov se bili ugasili kad je napustila klub,cuj ona nasla Mirvica :rolPitar6785 je napisao/la: ↑18 dec 2024, 21:07Sabrina ima uspjeh kao direktor koji ce tesko ko srtic, koliko se ljudi promjenilo na njenom mjestu i sta su napravili..Nije napustala klub kad je pipu zavrnno Nam vec je nasla novog investitora odradila papirologiju kad je preslo sve na Mirvica otisla je.. Mirvic nije investitor ko Masnica musija vec investitor koji je bolji od Nama
Ma ona je osnovala Sarajevo dok nije bila ni rodjena,samo mi ne znamo

Evo i drugim klubovima pravo pomaze,bas je sposobna

ESPNF90Colombia Hinestroza's replacement should be Kevin Viveros.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Viveros asistencija u finalu prvenstva Kolumbije, na pragu duple krune.
Kevin ce se vratiti spremniji i psihicki i fizicki. Jos jedna zlatna koka u nasem timu zapamtite