Horizona oba
I Ghosts of Tsushima sto Maršal piše
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Možeš izabrat težinu tj difficulty mode. Ja sam igrao na medium i nisam se baš toliko napatio.Puma je napisao/la: ↑19 dec 2024, 11:25Vjerujes da gledam upravo. Ako si igrao, kakva je borba, treba li zivaca da se ne nerviram bezveze?
Uncharted kolekciju.
Sto se tice Tomb Raidera, isao bi redom, ne bi preskakaoShategabri je napisao/la: ↑19 dec 2024, 12:50Uncharted kolekciju.
I Lost Legacy.
Tomb Raider biraj od Shadow of the Tomb Raider, Definitive Edition, Rise of the Tomb Raider.
Ako nisi igrao, RE2 i 3 svakako.
Drago mi je da ovako neko iznenadi sa nečim što nije mainstream.
ma strašna igra, i onaj dodatak Iki Island mi je bio top, tu mi nije bilo mrsko igrati ni side questove, jedna od rijetkih igara gdje sam prešao bukvalno svaki side quest, plus imaju i one Mythic Tales.Marsal je napisao/la: ↑19 dec 2024, 11:29Možeš izabrat težinu tj difficulty mode. Ja sam igrao na medium i nisam se baš toliko napatio.
Vizuelno ova igrica je dvaput ljepša od RDR2.
Storyline nije toliko dobar kao RDR2 ali je sasvim dobar. Istraživat taj Japan je bilo prelijepo. Side questovi zanimljivi. Ja sam uživao u igrici baš.
Ako bi npr Red Deadu dao čistu peticu ova igra je za mene 4.5/5
Joj ja nikad nisam volio igre u post-apokaliptičnom žanru, zombije i sl., nikad mi nije bilo privlačno. Npr. ja sam die hard fan Call of Dutya (dok je bio normalan) ali nikad, nikad nisam ni minutu potrošio na zombie mode na tipa waw ili black opsu. Na rdr upalio jednom i ugasio. Tako da Days Gone nisam ni uzimao u razmatranje kada se pojavio, ali eto na nagovor jarana probam i...sve preporuke, kad ja nakon svega što sam napisao prethodno to kažem
Uh ja baš volim tu atmosferu i žanr, završio je prošle godine nekad na plejci, uzeo je nedavno i na steamu na popustu, ali sve mi žao opet početi jer ima toliko dobrih igara koje mi samo stoje da ih nisam ni pokrenuoArvid je napisao/la: ↑19 dec 2024, 22:42Joj ja nikad nisam volio igre u post-apokaliptičnom žanru, zombije i sl., nikad mi nije bilo privlačno. Npr. ja sam die hard fan Call of Dutya (dok je bio normalan) ali nikad, nikad nisam ni minutu potrošio na zombie mode na tipa waw ili black opsu. Na rdr upalio jednom i ugasio. Tako da Days Gone nisam ni uzimao u razmatranje kada se pojavio, ali eto na nagovor jarana probam i...sve preporuke, kad ja nakon svega što sam napisao prethodno to kažem![]()
RECENT REVIEWS:Huske je napisao/la: ↑19 dec 2024, 22:25Drago mi je da ovako neko iznenadi sa nečim što nije mainstream.![]()
Igra nije prošla dobro kod kritika, brzo su je srozali.
Ok, igra ne nudi raznovrsnost u gameplayu, linearna je i dosta se ponavlja.
Ali zato nudi tu next gen grafiku i prezentaciju koja se pojavila tih godina, samo zbog toga je vrijedi odigrati jer i danas izgleda dobro, a tek prije 10 godina. A priča je dosta dobra i još jedan adut. Igra nije duga i svakako da vrijedi probati.
Witcher 3tutankamon1905 je napisao/la: ↑20 dec 2024, 20:54Ajde gejmeri napisite 5-6 PC igara, nebitno starijih il novijih, koje vrijedi odigrati i preci bar jednom.![]()
Kupio PC opet prije dva-tri mjeseca i nisam dvaput sjeo igrat nesto. Nemam nikakve ideje sta bi mi moglo drzat paznju, bas sam tezak po tom pitanju.
Dodjem s posla, upalim nesto, ugasim za 10 minuta i u krevet![]()
Čini mi se da si isti slučaj kao ja, nekad davno igrao igre pa sad kupio komp i ne da mi se ništatutankamon1905 je napisao/la: ↑20 dec 2024, 20:54Ajde gejmeri napisite 5-6 PC igara, nebitno starijih il novijih, koje vrijedi odigrati i preci bar jednom.![]()
Kupio PC opet prije dva-tri mjeseca i nisam dvaput sjeo igrat nesto. Nemam nikakve ideje sta bi mi moglo drzat paznju, bas sam tezak po tom pitanju.
Isto kod mene kupio nov komp preso samo Vilage RE i sad pomalo cejfim CyberPunk 2077 doduse malo vise igram MP igre tipa Day Z Tarkov ...delko je napisao/la: ↑21 dec 2024, 09:49Čini mi se da si isti slučaj kao ja, nekad davno igrao igre pa sad kupio komp i ne da mi se ništatutankamon1905 je napisao/la: ↑20 dec 2024, 20:54Ajde gejmeri napisite 5-6 PC igara, nebitno starijih il novijih, koje vrijedi odigrati i preci bar jednom.![]()
Uspio sam naći par igara da mi drže pažnju ali su to uglanvom ili starije igre ili novije koje liče na te starije dok sam igrao.
Kao što su Deseprados 3, Cuphead (odlican platformer), Resident Evil Village (IGRETINA)
Red Dead Redemption 2tutankamon1905 je napisao/la: ↑20 dec 2024, 20:54Ajde gejmeri napisite 5-6 PC igara, nebitno starijih il novijih, koje vrijedi odigrati i preci bar jednom.![]()