Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Recept za prvo kolo na kosevu .
Pa ne bi bili 3. mjesto da nije tih sudija. Gluplju izjavu odavno nisam cuoConvicts1988 je napisao/la: ↑19 dec 2024, 12:52
Bez obzira na sudije vi ste 3. mjesto u ligi.
Imate preveliko misljenje o sebi a talašika ste. Zrinjski vas naguzi neki dan kući niste imali šuta u okvir gola.

Talasika koja je 13 puta ostecena u sezoni je u par bodova od ekipa koje ostecuju citavu ligu.
Niko nije rekao da nas nisu naguzili, ali to ne znaci da pobjede sa neregularnim golom. Nekad se i na misice treba provuci. Naguzili bi mi njih u gostima da nam je sviran penal, a nije. Sto taj dio ne komentarises?
Za dva gola i jednu asistenciju (koja nije bila direktna, više mu se lopta odbila od nogu), nerealna cijena. Još kad uzmeš u obzir da je oba gola dao davljenicima, mrtvoj i raspaloj Slobodi i Igmanu, shvatiš da je i ovih 500k previše.19vendetta87 je napisao/la: ↑19 dec 2024, 12:33Imas li bar malo stida i obraza, ljudska ljigo???
Guliashviliu si digao cijenu za duplo, Nidalu na milion, a Boljevicu i Jaberu samo za sto hiljada??
Fujj vise, ono sto je Borac sa sudijama u ligi, to je Sarajevo sa ovim narkomanom na TM...
EDIT: O uticaju nakon prva četiri kola, nema smisla raspravljati. Huso Karjašević ima više uticaja na vašu igru nego Al Jaber.
Tanka je linija od Gulita s Grbavice do gdje je nestao Gulit s Grbavice.
Čovjek podigao cijenu 5 igrača Sarajeva a oborio 12, i opet ne valja.19vendetta87 je napisao/la: ↑19 dec 2024, 12:33Imas li bar malo stida i obraza, ljudska ljigo???
Guliashviliu si digao cijenu za duplo, Nidalu na milion, a Boljevicu i Jaberu samo za sto hiljada??
Fujj vise, ono sto je Borac sa sudijama u ligi, to je Sarajevo sa ovim narkomanom na TM...

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- ErosViverosViv
- Kontakt:
U jeku najneregularnije lige na planeti od ukupno 140 liga i 900+ nizih liga, kriminal kakav ne pamte ni najstariji ljudi dunjaluka, gdje bi se dnevno 10 do 15 puta barem trebala postavljati kradja cetnika svakog kola ove polusezone i najkriminalnije unistavanje fudbalskog kluba Sarajevo, ovako izgleda naslovnica najcitanijeg sportskog(?) bosanskohercegovackog(?) portala

- StrikeWarzone
- Kontakt:
Nisam znao da ova dvojica u Ajaxu igraju.Herson je napisao/la: ↑19 dec 2024, 13:04Jaber je obična prevara. 20 godina, a nema ni 30 seniorskih utakmica u karijeri. Svaku utakmicu napravi minimalno 3 kardinalne greške koje mogu skupo koštati ekipu. Boljević lagano ulazi u tridesete i ide prema kraju karijere. Dao je neke golove, upisao par asistencija, ali Zukanović nema osnova da mu dalje podiže cijenu.19vendetta87 je napisao/la: ↑19 dec 2024, 12:33Imas li bar malo stida i obraza, ljudska ljigo???
Guliashvili i Čelik su druga dimenzija. Mladi, supertalentovani, igraju u klubu koji se već etablirao u Evropi kao ozbiljan po pitanju akademije i rada sa mladim igračima. Na cijenu svakako utiče činjenica da Sarajevo utakmice igra u nemogućim uslovima. Za razliku od Želje, dovoljno je pomenuti utakmice protiv Posušja i Veleža na Grbavici. O Borcu dovoljno govori podatak o dobijenim žutim kartonima u polusezoni. Koji bi klub izdvojio novac za igrača Željezničara ili Borca?

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
-
- Kontakt:
Sarajevo je pokradeno tacno tamo gdje se za to ukazala prilika,odnosno gdje je bila prisutna rezultatska klackalica.
Posusje x2….4 boda
Listica………..2 boda
Sve ostale tekme su rijesene zahvaljujuci nasoj igri i bez mogucnosti da ukradu neki bod ili bodove.
U B.Luci je sve moguce ucinjeno da ne dobijemo,nisu uspjeli.
U Mostaru nema penala,gdje bi vjerovatno sacuvali prednost uz igraca vise,pa i da ne bi,nisu
dozvolili tu prednost.
Sve ostale tekme gdje smo pokradeni a nije trpio rezultat govori samo kolika intencija postoji da se ekipa psihicki sroza,iz cega proizilaze nepostojeci kartoni sto kasnije ima za posljedicu slabljenje ekipe i mogucnost prosipanja bodova.
Statistika koja kaze da u 16 tekmi imas vise dosudjenih prekrsaja od protivnika,i u jednoj manje od protivnika,kao i javne opomene prica su za sebe.
Realan omjer bi bio 14-2-1 (Neka je penal u derbiju 50:50)
Da smo igrali lose sad bi tu razlika bila 15+ bodova,ovako nema prostora jer je ucinak takav kakav jeste i bolid kaze zakinuti smo samo u par situacija
Posusje x2….4 boda
Listica………..2 boda
Sve ostale tekme su rijesene zahvaljujuci nasoj igri i bez mogucnosti da ukradu neki bod ili bodove.
U B.Luci je sve moguce ucinjeno da ne dobijemo,nisu uspjeli.
U Mostaru nema penala,gdje bi vjerovatno sacuvali prednost uz igraca vise,pa i da ne bi,nisu
dozvolili tu prednost.
Sve ostale tekme gdje smo pokradeni a nije trpio rezultat govori samo kolika intencija postoji da se ekipa psihicki sroza,iz cega proizilaze nepostojeci kartoni sto kasnije ima za posljedicu slabljenje ekipe i mogucnost prosipanja bodova.
Statistika koja kaze da u 16 tekmi imas vise dosudjenih prekrsaja od protivnika,i u jednoj manje od protivnika,kao i javne opomene prica su za sebe.
Realan omjer bi bio 14-2-1 (Neka je penal u derbiju 50:50)
Da smo igrali lose sad bi tu razlika bila 15+ bodova,ovako nema prostora jer je ucinak takav kakav jeste i bolid kaze zakinuti smo samo u par situacija

"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
- KONTRASVIH
- Kontakt:
TrofejiSuTu je napisao/la: ↑19 dec 2024, 14:36Sarajevo je pokradeno tacno tamo gdje se za to ukazala prilika,odnosno gdje je bila prisutna rezultatska klackalica.
Posusje x2….4 boda

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- gegenpressing
- Kontakt:
Guliashvili mlad?StrikeWarzone je napisao/la: ↑19 dec 2024, 14:29Nisam znao da ova dvojica u Ajaxu igraju.Herson je napisao/la: ↑19 dec 2024, 13:04Jaber je obična prevara. 20 godina, a nema ni 30 seniorskih utakmica u karijeri. Svaku utakmicu napravi minimalno 3 kardinalne greške koje mogu skupo koštati ekipu. Boljević lagano ulazi u tridesete i ide prema kraju karijere. Dao je neke golove, upisao par asistencija, ali Zukanović nema osnova da mu dalje podiže cijenu.19vendetta87 je napisao/la: ↑19 dec 2024, 12:33
Imas li bar malo stida i obraza, ljudska ljigo???
Guliashvili i Čelik su druga dimenzija. Mladi, supertalentovani, igraju u klubu koji se već etablirao u Evropi kao ozbiljan po pitanju akademije i rada sa mladim igračima. Na cijenu svakako utiče činjenica da Sarajevo utakmice igra u nemogućim uslovima. Za razliku od Želje, dovoljno je pomenuti utakmice protiv Posušja i Veleža na Grbavici. O Borcu dovoljno govori podatak o dobijenim žutim kartonima u polusezoni. Koji bi klub izdvojio novac za igrača Željezničara ili Borca?![]()
Uzeo 24-tu,šta nećeš pročitati
Brohra ribo se...
Oprase sa Hajdukom i Dinamom na portalu
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Smirite malo, Sarajevo daje najduze i najvece ugovore, normalno da ces im za igrace morat vise platit, eto ce Borcu puno vrijedit igrac dadnu mu ugovor na godinu dana s placom od 2000KM mjesecno, moze ga raskinut kad hoce bez ikakvih vecih posljedica, ovo ljeto im doso jedan igrac i raskino za par dana, dje to ima? I ovo sto im stavljaju po 800k je puno, jedini pravi ugovor dali Lukicu i jedva ga utopili za neke pare, a zimus isto tako Kukasinu. Boljevic isto ugovor do kraja godine, na ko zna koju mizernu cifru, on je max. 200k eura, a i to da se udaras nogom u guzicu. Pa zamisli situacije Zeljo tipa odbije 200k i trazi 500-600k, taj bi klub ili saceko ili bi Boljevicu reko aj ti sine raskini ugovir mi cemo troskove pokrit.
Ahaha kako da ne, za Bubanju ce ti neko dati 1.2mil evra. De nemoj biti smjesan.Cesc44 je napisao/la: ↑19 dec 2024, 15:03Smirite malo, Sarajevo daje najduze i najvece ugovore, normalno da ces im za igrace morat vise platit, eto ce Borcu puno vrijedit igrac dadnu mu ugovor na godinu dana s placom od 2000KM mjesecno, moze ga raskinut kad hoce bez ikakvih vecih posljedica, ovo ljeto im doso jedan igrac i raskino za par dana, dje to ima? I ovo sto im stavljaju po 800k je puno, jedini pravi ugovor dali Lukicu i jedva ga utopili za neke pare, a zimus isto tako Kukasinu. Boljevic isto ugovor do kraja godine, na ko zna koju mizernu cifru, on je max. 200k eura, a i to da se udaras nogom u guzicu. Pa zamisli situacije Zeljo tipa odbije 200k i trazi 500-600k, taj bi klub ili saceko ili bi Boljevicu reko aj ti sine raskini ugovir mi cemo troskove pokrit.
Evo stad dobijes kad pitarsko "postenje" dodje na red.

Bubanja i Djordjevic nisu moje cijene. ja sam to samo ostavio kako je bilo. Jovic je dobio minus.
Ja sam navijac Zrinjskog i po meni su nase cijene pravo realne, i vjv bi ja toliko stavio. Al sto se tice cijena Sarajeva one jesu prenapuhane, samo sam ostavio komentar jer ljudi vise pisu u stilu kao da je problem sto igraci Borca i Zelje nemaju vece cijene, a ne da igraci Sarajeva trebaju imat manje cijene.RedBlue je napisao/la: ↑19 dec 2024, 15:09Ahaha kako da ne, za Bubanju ce ti neko dati 1.2mil evra. De nemoj biti smjesan.Cesc44 je napisao/la: ↑19 dec 2024, 15:03Smirite malo, Sarajevo daje najduze i najvece ugovore, normalno da ces im za igrace morat vise platit, eto ce Borcu puno vrijedit igrac dadnu mu ugovor na godinu dana s placom od 2000KM mjesecno, moze ga raskinut kad hoce bez ikakvih vecih posljedica, ovo ljeto im doso jedan igrac i raskino za par dana, dje to ima? I ovo sto im stavljaju po 800k je puno, jedini pravi ugovor dali Lukicu i jedva ga utopili za neke pare, a zimus isto tako Kukasinu. Boljevic isto ugovor do kraja godine, na ko zna koju mizernu cifru, on je max. 200k eura, a i to da se udaras nogom u guzicu. Pa zamisli situacije Zeljo tipa odbije 200k i trazi 500-600k, taj bi klub ili saceko ili bi Boljevicu reko aj ti sine raskini ugovir mi cemo troskove pokrit.
![]()
Plaće u Zrinjskom i Sarajevu za 2024 su bile 8 puta veće od Borca, al to vam nije problem, nego je problem sto imaju vecu trzisnu vrijednost.
Po meni neka realna vrijednost za nasu ligu: Sarajevo 10M, Zrinjski 9.50M, Borac 7.5M, Zeljo 5.5M
Ne pojaviš se na treningu i dobiješ raskid ugovora u Želji, kao što je Rustemović uradio. O transferu Jabera odlučuju Saudijci, pitanje je koliko se Željezničar uopšte pita. Toliko o vrijednosti i snazi ugovora u klubu. I onda se kao čude zašto im igrači ne mogu vrijediti ni približno kao igrači u Sarajevu.Cesc44 je napisao/la: ↑19 dec 2024, 15:03Smirite malo, Sarajevo daje najduze i najvece ugovore, normalno da ces im za igrace morat vise platit, eto ce Borcu puno vrijedit igrac dadnu mu ugovor na godinu dana s placom od 2000KM mjesecno, moze ga raskinut kad hoce bez ikakvih vecih posljedica, ovo ljeto im doso jedan igrac i raskino za par dana, dje to ima? I ovo sto im stavljaju po 800k je puno, jedini pravi ugovor dali Lukicu i jedva ga utopili za neke pare, a zimus isto tako Kukasinu. Boljevic isto ugovor do kraja godine, na ko zna koju mizernu cifru, on je max. 200k eura, a i to da se udaras nogom u guzicu. Pa zamisli situacije Zeljo tipa odbije 200k i trazi 500-600k, taj bi klub ili saceko ili bi Boljevicu reko aj ti sine raskini ugovir mi cemo troskove pokrit.
Koliko znam Bubanja kada je dosao iz Lokomotive u Sarajevo vrijednost na TM mu je bila 1,2miliona i nisu mu je pitari "pumpali" kako vi kazete, a to je i realna cijena za najboljeg zadnjeg veznog igraca lige a to sto se ti ne mozes pomiriti sa tom činjenicom je neka druga stvar.RedBlue je napisao/la: ↑19 dec 2024, 15:09Ahaha kako da ne, za Bubanju ce ti neko dati 1.2mil evra. De nemoj biti smjesan.Cesc44 je napisao/la: ↑19 dec 2024, 15:03Smirite malo, Sarajevo daje najduze i najvece ugovore, normalno da ces im za igrace morat vise platit, eto ce Borcu puno vrijedit igrac dadnu mu ugovor na godinu dana s placom od 2000KM mjesecno, moze ga raskinut kad hoce bez ikakvih vecih posljedica, ovo ljeto im doso jedan igrac i raskino za par dana, dje to ima? I ovo sto im stavljaju po 800k je puno, jedini pravi ugovor dali Lukicu i jedva ga utopili za neke pare, a zimus isto tako Kukasinu. Boljevic isto ugovor do kraja godine, na ko zna koju mizernu cifru, on je max. 200k eura, a i to da se udaras nogom u guzicu. Pa zamisli situacije Zeljo tipa odbije 200k i trazi 500-600k, taj bi klub ili saceko ili bi Boljevicu reko aj ti sine raskini ugovir mi cemo troskove pokrit.
![]()
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Ne pitaju se nista, sta kaze im kaze sultan tako ce bit. Nit mu daju platu, nit ista.Herson je napisao/la: ↑19 dec 2024, 15:18O transferu Jabera odlučuju Saudijci, pitanje je koliko se Željezničar uopšte pita.Cesc44 je napisao/la: ↑19 dec 2024, 15:03Smirite malo, Sarajevo daje najduze i najvece ugovore, normalno da ces im za igrace morat vise platit, eto ce Borcu puno vrijedit igrac dadnu mu ugovor na godinu dana s placom od 2000KM mjesecno, moze ga raskinut kad hoce bez ikakvih vecih posljedica, ovo ljeto im doso jedan igrac i raskino za par dana, dje to ima? I ovo sto im stavljaju po 800k je puno, jedini pravi ugovor dali Lukicu i jedva ga utopili za neke pare, a zimus isto tako Kukasinu. Boljevic isto ugovor do kraja godine, na ko zna koju mizernu cifru, on je max. 200k eura, a i to da se udaras nogom u guzicu. Pa zamisli situacije Zeljo tipa odbije 200k i trazi 500-600k, taj bi klub ili saceko ili bi Boljevicu reko aj ti sine raskini ugovir mi cemo troskove pokrit.
On samo igra za Zeljeznicar, dobit ce neki dio para od transfera i to je to.
bvsic je napisao/la: ↑19 dec 2024, 15:25Ne pitaju se nista, sta kaze im kaze sultan tako ce bit. Nit mu daju platu, nit ista.Herson je napisao/la: ↑19 dec 2024, 15:18O transferu Jabera odlučuju Saudijci, pitanje je koliko se Željezničar uopšte pita.Cesc44 je napisao/la: ↑19 dec 2024, 15:03Smirite malo, Sarajevo daje najduze i najvece ugovore, normalno da ces im za igrace morat vise platit, eto ce Borcu puno vrijedit igrac dadnu mu ugovor na godinu dana s placom od 2000KM mjesecno, moze ga raskinut kad hoce bez ikakvih vecih posljedica, ovo ljeto im doso jedan igrac i raskino za par dana, dje to ima? I ovo sto im stavljaju po 800k je puno, jedini pravi ugovor dali Lukicu i jedva ga utopili za neke pare, a zimus isto tako Kukasinu. Boljevic isto ugovor do kraja godine, na ko zna koju mizernu cifru, on je max. 200k eura, a i to da se udaras nogom u guzicu. Pa zamisli situacije Zeljo tipa odbije 200k i trazi 500-600k, taj bi klub ili saceko ili bi Boljevicu reko aj ti sine raskini ugovir mi cemo troskove pokrit.
On samo igra za Zeljeznicar, dobit ce neki dio para od transfera i to je to.
Sve vi znate u i oko Željezničara
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Pa sto nisi sad smanjio i uskladio sa ostatkom lige? Ima tu jos prenapucanih cijena koje su dosle i sve si ostavio tako. Zato si Vukcevicu stigao dva puta smanjiti, jednom u septembru i sada opet.
Smeta ti igraci Sarajeva ali sto sam Meijers iz Borca isto ostavio kako je dosao na 800.000 nema veze.
Vukcevic ima 31 godina. i nema ni 50% utakmica u ligi. sta je tu sada pogresno?
Vukcevic ima 31 godina. i nema ni 50% utakmica u ligi. sta je tu sada pogresno?
Trenutno korisnika/ca: Benko123, fks74, Quartararo i 30 gostiju.