Zasto si umanjivao posjetu svim klubovima osim Sarajevu, pa upisivao manje clanova kluba, itd.itdBigZlatan je napisao/la: ↑19 dec 2024, 19:00Ja ne mogu nista staviti ako nesto ne znam. bolje nesto ne stavit njego nesto pogresno. stavio sam Cavaru da ima povredu kad sam to citao. Ne mozes ocekivati da uvijek znam sve o svakom igracu u cijeloj BiH ili o nekom klubuCesc44 je napisao/la: ↑19 dec 2024, 18:45Meni cijeni nisu toliki problem, al sve ostalo jest. Kad igrac Sarajeva dobije fibru stavis mu da je ozljedjen, nama se Cavar ozljedi nista, propusti Posusje nista, dodje utakmica protiv vas, tek mu onda stavljas da je ozljedjen, ista stvar za kartone i crvene, a da ne govorim kako fulas igracima pozicije i koliko si puta pogresno upiso strjelca i asistenta, ja sam to prije ispravljo, sad nemam vremena, al vidi cu nekad zimus cisto za Zrinjski ispravit, vec vidim da Ticu nije upisana jedna asistencija...
za kartone to je cista laz. uvijek kad u cometu bude plan za novo kolo ja stavim prema cometu sve kartone u ligi. opet jedna nova laz.sve stavim kako u cometu pise. za asistencije je nekad tesko kad nema snimaka golova ( ili los snimak) koliko sam puto pitao na forumu ko je bio asist da mogu staviti.
i ja pravim greski ko svako od nas. sta je problem se meni javiti na pp. od toga imamo mi sve nesto.bolje nego izmisljati lazi i vrijedati ljude.

Ako fkt hocemo da se ovome dijasporcu useremo u tal evo kontakt informacija njegov nick i neka prijave idu kad dobiju tridesetak SC sa ovog foruma prevedenih sta i kako piše, neka se zatalasa dijasporcu