Kao sto ti nazivas svoje komsije cetnicima zbog yebenog fudbala.fks74 je napisao/la: ↑19 dec 2024, 18:34Glupi ljudi prijete čovjeku za nebitne stvari.zeljovolimte je napisao/la: ↑19 dec 2024, 18:32Kakva ljiga, lazov i petljanac..
Cudno sto mu neko prijeti![]()
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ne razumijes ti. Zaboli mene neka stvar za Borcem, to sto oni rade to je bruka cijele drzave. Da li je to bilo ocekivano kad je Vico usao u savez? Jeste. Da li vam je to smetalo tad? Nije, jer ste kontali da cete se moci rastaljivati sa Vicom.zaostrog je napisao/la: ↑19 dec 2024, 18:01Opet pokazujes koliko veze nemaš. Naravno da je Željezničar kontra Malage igrao glavnu fazu UEFA kupa i to je ok. Međutim, iste te godine, u istom takmičenju, u istom kolu, igrali su i NK Široki i FK Sarajevo.
Vjerovatno tad nisi bio ni rođen. Uživaj u igrama Borca, ipak su vas spasili nedavno. Kad padne mrtva glava od njih, jedva čekam tvoje komentare.
Moja poenta sve ove price je da je vama ova prica o navlacenju Borcu dosla ko kec na desetku jer ste uspijeli prikriti sve svoje nedostatke. Niti je Borac toliko los koliko vi tvrdite (a to pokazuju u euro nastupima) a niti sve vi ni blizu toliko dobri koliko mislite (isto ste pokazali u euro nastupima).
A eto recicu ti da sam kad je Zeljo igrao sa Malagom vec uveliko bio punoljetan.
Nađi post gdje sam nekoga nazvao četničkom i ja se odjavljujem sa ovog foruma.
I ne trebas se odjavljivati sa foruma, ali trebas se stiditi ovih rijeciPost Postao/la fks74 » 03 jan 2020, 10:15
Svi na Grbavici su cetnici.

Jbt nabio si petobanku u guzowe, a pises ovakve gadosti.
13. krupnih gresaka protiv FK Sarajeva, i samo 6(3) boda kasnimo, za 2 politicke prcije sa milion malverzacija.obagol je napisao/la: ↑19 dec 2024, 18:44Ne razumijes ti. Zaboli mene neka stvar za Borcem, to sto oni rade to je bruka cijele drzave. Da li je to bilo ocekivano kad je Vico usao u savez? Jeste. Da li vam je to smetalo tad? Nije, jer ste kontali da cete se moci rastaljivati sa Vicom.zaostrog je napisao/la: ↑19 dec 2024, 18:01Opet pokazujes koliko veze nemaš. Naravno da je Željezničar kontra Malage igrao glavnu fazu UEFA kupa i to je ok. Međutim, iste te godine, u istom takmičenju, u istom kolu, igrali su i NK Široki i FK Sarajevo.
Vjerovatno tad nisi bio ni rođen. Uživaj u igrama Borca, ipak su vas spasili nedavno. Kad padne mrtva glava od njih, jedva čekam tvoje komentare.
Moja poenta sve ove price je da je vama ova prica o navlacenju Borcu dosla ko kec na desetku jer ste uspijeli prikriti sve svoje nedostatke. Niti je Borac toliko los koliko vi tvrdite (a to pokazuju u euro nastupima) a niti sve vi ni blizu toliko dobri koliko mislite (isto ste pokazali u euro nastupima).
A eto recicu ti da sam kad je Zeljo igrao sa Malagom vec uveliko bio punoljetan.
Mislim da smo bolji nego sto vi smijete priznati, jer znate da vas boli i da vam smeta ovo Sarajevo puno
Cuj politicke prcije. Pa vi ste politicki klub, da ne bi komunista nikad ne bi ni nastali. Isto kao Titovi blizanci u Beogradu.bvsic je napisao/la: ↑19 dec 2024, 18:5213. krupnih gresaka protiv FK Sarajeva, i samo 6(3) boda kasnimo, za 2 politicke prcije sa milion malverzacija.obagol je napisao/la: ↑19 dec 2024, 18:44Ne razumijes ti. Zaboli mene neka stvar za Borcem, to sto oni rade to je bruka cijele drzave. Da li je to bilo ocekivano kad je Vico usao u savez? Jeste. Da li vam je to smetalo tad? Nije, jer ste kontali da cete se moci rastaljivati sa Vicom.zaostrog je napisao/la: ↑19 dec 2024, 18:01
Opet pokazujes koliko veze nemaš. Naravno da je Željezničar kontra Malage igrao glavnu fazu UEFA kupa i to je ok. Međutim, iste te godine, u istom takmičenju, u istom kolu, igrali su i NK Široki i FK Sarajevo.
Mislim da smo bolji nego sto vi smijete priznati, jer znate da vas boli i da vam smeta ovo Sarajevo puno
Očito si prepravio post, ja i one koji su to bili nisam nikada tako nazvao, to samo pokazuje kakav si čovjek kada se koristiš takvim stvarima.
Moje Sarajevo ne zavisi od dodicka, beusa, rs-a, hdz-a itd.RedBlue je napisao/la: ↑19 dec 2024, 18:54Cuj politicke prcije. Pa vi ste politicki klub, da ne bi komunista nikad ne bi ni nastali. Isto kao Titovi blizanci u Beogradu.bvsic je napisao/la: ↑19 dec 2024, 18:5213. krupnih gresaka protiv FK Sarajeva, i samo 6(3) boda kasnimo, za 2 politicke prcije sa milion malverzacija.obagol je napisao/la: ↑19 dec 2024, 18:44
Ne razumijes ti. Zaboli mene neka stvar za Borcem, to sto oni rade to je bruka cijele drzave. Da li je to bilo ocekivano kad je Vico usao u savez? Jeste. Da li vam je to smetalo tad? Nije, jer ste kontali da cete se moci rastaljivati sa Vicom.
Moje Sarajevo opstaje i bez titule, kradje, lopovluka.
Borac i Zrinjski 4 ovakve godine na mjestu Sarajeva bi bili ugaseni i poslani u zaborav. ABd doci ce i na to red
viewtopic.php?p=7412844&hilit=cetnici#p7412844fks74 je napisao/la: ↑19 dec 2024, 18:56Očito si prepravio post, ja i one koji su to bili nisam nikada tako nazvao, to samo pokazuje kakav si čovjek kada se koristiš takvim stvarima.
Ubij se.
-
- Kontakt:
Stvarno lutaš jaraneRedBlue je napisao/la: ↑19 dec 2024, 18:54Cuj politicke prcije. Pa vi ste politicki klub, da ne bi komunista nikad ne bi ni nastali. Isto kao Titovi blizanci u Beogradu.bvsic je napisao/la: ↑19 dec 2024, 18:5213. krupnih gresaka protiv FK Sarajeva, i samo 6(3) boda kasnimo, za 2 politicke prcije sa milion malverzacija.obagol je napisao/la: ↑19 dec 2024, 18:44
Ne razumijes ti. Zaboli mene neka stvar za Borcem, to sto oni rade to je bruka cijele drzave. Da li je to bilo ocekivano kad je Vico usao u savez? Jeste. Da li vam je to smetalo tad? Nije, jer ste kontali da cete se moci rastaljivati sa Vicom.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Neka ti se stari ubije, balavac jedan.let3 je napisao/la: ↑19 dec 2024, 18:57viewtopic.php?p=7412844&hilit=cetnici#p7412844
Ubij se.
Kako mi je ovo promaklo?

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jadnik ne zna ni sta je pisao, a voli srati drugima da ne vrijeđaju.
Onda kad mu se pokaze da je pisao daleko gore stvari nego sto se neki pisu o Zuki, onda krene u negiranje i vrijeđanje - i to na isti nacin kao sto sere drugima da ne vrijeđaju Zuku

Niko vas ne može nadmašiti u vrijeđanju još ste one podmukle hinje, koje bi sve uradili za neku korist.let3 je napisao/la: ↑19 dec 2024, 19:05Jadnik ne zna ni sta je pisao, a voli srati drugima da ne vrijeđaju.
Onda kad mu se pokaze da je pisao daleko gore stvari nego sto se neki pisu o Zuki, onda krene u negiranje i vrijeđanje - i to na isti nacin kao sto sere drugima da ne vrijeđaju Zuku![]()
![]()
Ma tisina tamo, ni jednefks74 je napisao/la: ↑19 dec 2024, 19:09Niko vas ne može nadmašiti u vrijeđanju još ste one podmukle hinje, koje bi sve uradili za neku korist.

BigZlatan

Uh što mi poštenjačine drže predavanja o poštenju. Činjenica je da su u ratu četnici ubijali ljude sa Grbavice.let3 je napisao/la: ↑19 dec 2024, 19:13Ma tisina tamo, ni jedneti da si ikakav covjek drzao bi se svoje rijeci.
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Đipke, prototip pitarskog mohikanca.
@zuka moj lijepi, ko ti je ovako najdraži. 

SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
Najbolji nacin da se oslabi Vico jeste da klubovi koji nisu neprijatelji drzave BiH, otkazu saradnju sa Arenom i vrate se mojoj TV tj. To je prvi korak. A sto se Colpe tice, polako krenula je lavina.

Trenutno korisnika/ca: Balorda, Fudbalmozak2 i 27 gostiju.