IMResurrected je napisao/la: ↑19 dec 2024, 18:59Bukvalno je uduplao cijenu Nidalu Celiku, sa 500k na milion. Ja mislim da ne postoji nijedan pitar koji tom momku nije psovao od do. Mlad je i mozda postane dobar igrac. Svakako ga vrijedi istrpiti, ali trenutno je medju najlosijim prvim stoperima lige. Njemu uduplati cijenu je suludo. Nikakvih osnova nema za to.
Eto ako vrijedi milion neka vrijedi milion, ali kako je moguce da je u septembru vrijedio 500k? Sta je to uradio, cime je zasluzio da mu se udupla cijena?
Benjamina Karić će Željezničaru uzeti pomoćni teren? Zanimljivo.
Nisu bitan faktor evo 14 godina,jad i cemer koji se bruka tako sto kupi opstanak u ligi,medjutim dobili nekakva krila,laktaju se nesto a realnost jad i cemer evo 14 godina,mrsko mi romane pisat kao ove njihove botine,glavni uspjeh im je da budu ispred Sarajeva ili da odu u evropu. Buljubasic,Dal,Cimirot i Kova uzelo se para ko cijela liga zajedno i opet se nesto cude.
Koriste istu mantru kao borac. Mitomanija. Nekad veliki klub a danas igracka koju svako koristi kako hoce.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 dec 2024, 20:50Nisu bitan faktor evo 14 godina,jad i cemer koji se bruka tako sto kupi opstanak u ligi,medjutim dobili nekakva krila,laktaju se nesto a realnost jad i cemer evo 14 godina,mrsko mi romane pisat kao ove njihove botine,glavni uspjeh im je da budu ispred Sarajeva ili da odu u evropu. Buljubasic,Dal,Cimirot i Kova uzelo se para ko cijela liga zajedno i opet se nesto cude.
Ne tako davno igraci su im odlazili kad hoce,odstetu niko placao nije,najbolji golman im tad pobjegao. Srpski mediji su pisali a i njihov savez da se igraci paze kad u jadni Bojac idu. Uglavnom,nek poslusaju podcast sa Andy Barom mozda im bude jasnije.chily-rz je napisao/la: ↑19 dec 2024, 20:53Isto tako i dužina ugovora igra ulogu u cijeni, igra i platna lista igrača. Ne može Borac imati neku vrijednost kad im igrači igraju za minimalac, barem im tako knjiže i u tom pogledu podrška za Juku jer ovi imaju takve ugovore da će sami insistirati na odlasku kad ih neko potraži.
Zamisli da uzmu za neke igrace kao za Dala ili Buljubasica 3 mil eura nebi se moglo opstati od njih,uglavnom smjesan klub godinama,moraju malo da se olaksaju i najlakse je slepat se cetaljima i ostalim ljubiteljima ove zemlje.AlemC85 je napisao/la: ↑19 dec 2024, 20:55Koriste istu mantru kao borac. Mitomanija. Nekad veliki klub a danas igracka koju svako koristi kako hoce.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 dec 2024, 20:50Nisu bitan faktor evo 14 godina,jad i cemer koji se bruka tako sto kupi opstanak u ligi,medjutim dobili nekakva krila,laktaju se nesto a realnost jad i cemer evo 14 godina,mrsko mi romane pisat kao ove njihove botine,glavni uspjeh im je da budu ispred Sarajeva ili da odu u evropu. Buljubasic,Dal,Cimirot i Kova uzelo se para ko cijela liga zajedno i opet se nesto cude.
Jedino su licili na ozbiljan klub, dok je Senad bio tu. Necu ulaziti u njegovu poslovnu politiku. To je druga stvar. Tad su bili nadomak da nadmase Vas, Borac i mozda Zrinjski. Ozbiljno govorim. Medjutim, sami sebe unistavaju. Eto ih tamo.feniksptica je napisao/la: ↑19 dec 2024, 21:16Željo nek proda igraca za milion i dokaže svima da njihovi igraci vrijede više.![]()
Nebeski narodH8Z7 je napisao/la: ↑19 dec 2024, 16:24Dodik bi možda najavio otcjepljenje RS-a.ErosViverosViv je napisao/la: ↑19 dec 2024, 16:19kakvo kmecanje a u pitanju su cijene na faking transfer marketu. Zamisli samo da ih sudije ostete po koju utakmicu, gdje bi im kraj bio.![]()
Udar na srpski narod!![]()
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Combattente87, mnon46, MostarReds22, nedimmmm1337, NeSamSafetee i 16 gostiju.