Saša Papac

Saban
Kontakt:

Re: Saša Papac

Post Postao/la Saban » 09 apr 2011, 00:36

Za_raju je napisao/la:Sasa ti nam trebas vise nego ikad...
Hajde bolan "covjece" odgovori vec jednom sto promjeni potpis? Koko no ide "Safet i Alija prinose zrtve" Istina, zrtva je bio Mutu, Mircesku, Lopesku, Guzimtenapesku...da nisi na njih mislio lol: :lol: :lol:
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 09 apr 2011, 01:02

Saban je napisao/la:
Za_raju je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:Neko gore rece da imamo puno boljih lijevih bekova, nasmija me pravo, ocigledno se radi o nekome ko gleda neku od turskih serija dok je na drugom kanalu utakmica..

Papac moze na iskustvo pojesti sve nabrojane igrace, i takav profil nam treba, a uz to moze puno bolje odigrati centralnog stopera od bilo kojeg drugog iskljucujuci Spahica..tako da je prica o tome da je Papac nepotreban jako, jako neozbiljna.

Uostalom, ovo ne treba gledati kao povratak jednog igraca, nego kao promjenu klime u kojoj bi cak i on htio igrati, a naravno do strasnog selektora je hoce li ga zvati.

Sasa Papac je zasluzio poziv.
POTPIS!!!
Karakteristicno je da se ovi koji su do juce rezali na Papeta i govorili take gadosti da sam zadivljen njihovim obrazom i bezsramom kada su se tako brzo presaltali, posle Rumuna... :lol: :lol: :lol: Odbacili potpise, obukli novo ruho...dakle karakteristicno je kako se opet nadju kada treba podrzati javasluk, nerad, izdajnike koji su d.k. kada je lijava strana reprezentacija sepala i naprijed i nazad. Ali ja vas pamtim slinavci , isto kao sto pamtim i Papka i svakoga onoga ko je Bosni nazao ucinio...
Da si birao nick, ne bi bolji izabrao, pravi si Saban, ne bi me cudilo i da se tako zoves.
Ovo "strasni" si trebao shvatiti kao blagi sarkazam, jer moze osvojiti Euro opet ce biti **** trener,je li to BiH trebala izgubiti od onakve Rumunije?
I ti znas o kako slabom treneru se radi, mada malo toga u zivotu znas..blebeces tu, pises svakakve gluposti, nalozio se na Papca..u redu je, mozes prestati, shvatili smo sta zelis reci..ima ovdje raje koji odjedanput prepoznaju takve :D..opusti se.

Ovaj dio tek kasnije procitao, nekome ti napisao "slinavci", haha..pa, kako te nije stid to napisati Sabane smijesni, kad osim sto prezentiras balavost kroz pisanje, imas i odredjenih pokazatelja pubertetske nervoze.

Da ti pojasnim nesto, Sasa Papac je po kvaliteti zasluzio da igra za repku, e sad vjerovatno ga tvoj trener na kojeg drkas nece pozvati, jer on voli pokazati da je glavni, ali samo kad su u pitanju igraci tipa Begovic, i siguran sam da je dobio podrsku od Hasagica, i ostale druzine za taj potez, sto manje konkurencije, bolji ambijent...a, tako ce biti i sa Papcom.

Momcino, nemoj se ljutiti, ali si jako dosadan, i uvijek isto pises..zivio!

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 09 apr 2011, 01:17

velez_mostar je napisao/la:
Da si birao nick, ne bi bolji izabrao, pravi si Saban, ne bi me cudilo i da se tako zoves.
Ovo "strasni" si trebao shvatiti kao blagi sarkazam, jer moze osvojiti Euro opet ce biti **** trener,je li to BiH trebala izgubiti od onakve Rumunije?
I ti znas o kako slabom treneru se radi, mada malo toga u zivotu znas..blebeces tu, pises svakakve gluposti, nalozio se na Papca..u redu je, mozes prestati, shvatili smo sta zelis reci..ima ovdje raje koji odjedanput prepoznaju takve :D..opusti se.

Ovaj dio tek kasnije procitao, nekome ti napisao "slinavci", haha..pa, kako te nije stid to napisati Sabane smijesni, kad osim sto prezentiras balavost kroz pisanje, imas i odredjenih pokazatelja pubertetske nervoze.

Da ti pojasnim nesto, Sasa Papac je po kvaliteti zasluzio da igra za repku, e sad vjerovatno ga tvoj trener na kojeg drkas nece pozvati, jer on voli pokazati da je glavni, ali samo kad su u pitanju igraci tipa Begovic, i siguran sam da je dobio podrsku od Hasagica, i ostale druzine za taj potez, sto manje konkurencije, bolji ambijent...a, tako ce biti i sa Papcom.

Momcino, nemoj se ljutiti, ali si jako dosadan, i uvijek isto pises..zivio!
Hehehe bilmeze, cuj "onakvu" Rumuniju...Rumunija je bila "onakva" zato sto joj Papetovi zmajevi nisu dozvolili da bude drugacija...pored Barcelone svi timovi izgledaju "onakvi" :lol: :lol:
Znam da ste neurozni od one subotnje veceri na Bilinom polju, od sjajne izvedbe filharmonijskog orkestra sa 14 sviraca i sjajnim dirigentom Papetom. Na radost Bosne i Bosanaca a na muku i zalost neprijatelja i domacih kretena. D

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 09 apr 2011, 02:16

slika

Sašu za predsjednika svih svijetova
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 09 apr 2011, 03:44

@Saban
Imas svojih dobrih ali u slucaju Papca si malo precetrvtast zaobli malo. Papca svakako treba zovnuti ako nista za klupe mogao bi nam valjati jer ni od Pandze ni od Nadarevica nikada nece biti "plasirati se za zavrsnicu" centarhalf tako da na neki progres kod njih se ne moze racunati. Papca na klupu kao rezerva za Spahica ili alternativa za Mravca naravno u zavisnosti od Sasine forme. Al zamisljam i ako je u losoj formi uvjek moze odigrati perfektnih pola sata.

Pape ce to politicki rijesiti, staviti Papca na klupu i cim neko iz odbrane bude van stroja Papac krpi.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 09 apr 2011, 05:06

kimbo je napisao/la:@Saban
Imas svojih dobrih ali u slucaju Papca si malo precetrvtast zaobli malo. Papca svakako treba zovnuti ako nista za klupe mogao bi nam valjati jer ni od Pandze ni od Nadarevica nikada nece biti "plasirati se za zavrsnicu" centarhalf tako da na neki progres kod njih se ne moze racunati. Papca na klupu kao rezerva za Spahica ili alternativa za Mravca naravno u zavisnosti od Sasine forme. Al zamisljam i ako je u losoj formi uvjek moze odigrati perfektnih pola sata.

Pape ce to politicki rijesiti, staviti Papca na klupu i cim neko iz odbrane bude van stroja Papac krpi.
Mislio sam da sam zavrsio sa ovom temom, ali eto nisam imao priliku tebi odgovoriti a odgovarao sam i objasnjavao svakakvim dijabolama. Sasa Papac nije pruzio niti jednu solidnu igru u reprezentaciji, potrazi negdje utakmice pa ces se i sam uvjeriti...po cetiri komada nam gosti uvaljuju a njega nigdje nema, izgubio se ko june u gustoj sumi. U Austriji je igrao dobor, u Rengersima jos bolje i trebalo je konacno da nesto pokaze i u reprezentaciji, a on se popichkaro sa Iljom zbog privatnih razloga i **** reprezentaciju kad nam je najvise trebao. Ja vise nikome ne oprastam niti nasjedam na slatkorjecivost...pa gledajuci onoga Karadzica sta prica yebote ispada da nas je covjek branio, da se brinuo za nas, da je naredjivao da nas niko ne smije taknuti... Sa Papkom je recunica jasna...trebo si nam - nisi htio (NEMA OPRAVDAVAJUCEG RAZLOGA OSIM BOLESTI ILI SMRTI U PORODICI), sada si smoto i igrac koji se moze naci na svakom cosku - privuko bi se da zaradids jos koju paricu - e sada mi stupamo na scenu - BJAAAAAAAZI, MA BJAAAAAAAAAAAAZI. Sta ce mi on na klupi, zar nije bolje imati Besica, Bicakcica, Hajrovica? Sve ovo pisem iz razloga sto na ovome primjeru jasno vidim da Bosnje, Bosance...jos moze kako se kome digne vodati na lancu ko medjede po vasarima...Samo jos da nas pocnu na banderu nagoniti. Ponos - nula, zero, nistica, dostojanstvo - sta je to. Dakle pisem da se bar neko zamisli, a od povratka izraubovanog Papca svakako nema nista, pa Pape ne bi dao Mravca za deset dezertera plus Vidica. :lol: :lol:

zare
Kontakt:

Post Postao/la zare » 09 apr 2011, 08:59

nije moglo biti bolje objašnjeno. šaban je ponekad jednoumac ali sad je stoposto u pravu.

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 09 apr 2011, 10:19

zare je napisao/la:nije moglo biti bolje objašnjeno. šaban je ponekad jednoumac ali sad je stoposto u pravu.
Uopste nije u pravu, lik nije gledao tekmu u Litvaniji gdje je Sale asistirao sa Sergeja i tako nas doveo na korak do prvog mjesta, imao je Saša dobrih tekmi, protiv Spanije i ostalo,

pljuvanje Sase je dokaz primitivizma, uhvatili se jedne tekme protiv Belgije gdje su svi odigrali katastrofalno.

Ovaj saban poceo iz pastete da izviruje, ko si ti wtf, da svima prosipas suplju.

Forum je mjesto gdje svi imaju misljenje i gledati sve sa jedne strane nije OK a to ti radis. To je primitivizam.
Cuva Bog Zelju svog!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 apr 2011, 10:29

Zivo me zanima to ''i ostalo''
Kako god okrenes ostalog nema.Ima ali sijesti i plakati gledajuci ga''u odbrambenim zadacima''.
Dovoljno je samo jos jednom ,a bogami kako vidim dosta bi ih i prvi put u zivotu gledali tekmu u Briselu protiv Belgije.
Kod nekih selektora nakon one njegove ''simultanke'' nebi vise nikad bio ni pozvan.
Ned'o bog nikom.Da je samo Brisel,bilo bi odlicno.
Koliko god je u klubovima dobro igrao,toliko je bio kriminalan u repci.I to je fakat.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 09 apr 2011, 10:52

Količina prostakluka, neodgoja, neznanja i primitivizma koju @Šaban prezentuje iz dana u dan na ovom forumu je nevjerovatna. Iskren da budem, nadam se da momak još nije napunio 18 godina, te da je samo napaljeni teenager kome su mediji isprali odveć prazan mozak. Čovječe, kada se naučiš poštovati osobu s kojom diskutuješ, onda dođi i iznesi svoje mišljenje. Tvoji neistomišljenici (kojih ima mnogo, mora se priznati), nisu neuke osobe, zgubidani ili nenačitani likovi, već osobe koje razmišljaju svojom glavom te koje argumentima potkrijepe svaku svoju tvrdnju (to je ono što ti ne radiš). Najlakše je čovjeka izvrijeđati skrivajući se iza nicka na forumu i tako bildati svoj ego ili šta li već. Veliki Bosanac, kako se ti predstavljaš, te branioc svega bosanskog, sljedbenik one poznate "Kupujmo domaće", a pije Coronu. :lol: Stavovi koje ti imaš o Papcu (ili, kako ga ti nazivaš Papku), su tvoji lični stavovi, pobogu. Sigurno da svojim argumentima (yeah right) nisi u stanju promijeniti nečije mišljenje, jer svi tvoji postovi upućeni tvojim neistomišljenicima sadrže pridjeve: "glupan", "malouman", "debilast" ili šta ti ja znam. Mora da su tvoji ukućani ponosni na jednog takvog primitivca koji se (ne)uspijeva uklopiti u društvo. E moj @Šabane, fakat si naš'o nick pomoću kojeg u najboljem svjetlu prikazuješ svoju karakternu osobinu. Nastavi tako.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 09 apr 2011, 11:24

Saša Papac!?

1. Dosljedan do maksimuma - učestvovao u bojkotu većine reprezentativaca i dao čovjek riječ da neće igrati za repku dok su u Savezu oni koji su doskora bili!?
2. ILI - kako mnogi navode - "izraubovan, slab, bez kluba, loša forma....." pa mu sad treba repka!?

Ne mogu potvrditi ni prvu niti drugu 'pretpostavku' (mada mi je mnogo bliža ona pod 1.), ali znam da se čovjek uvijek odazivao i igrao kako je igrao - nekad slabo nekad dobro...uglavnom 'standardno', kao i mnogi ostali reprezentativci (kako smo samo Misketa 'ljubili'-pljuvali pa opet 'ljubili' i to vrlo kratkom periodu, a sjetite se i Hasana S. i pisanija o njemu) i svi, ili skoro svi, smo 'jaukali' kad je ostao pri svom stavu nakon 'bojkota reprezentativaca' i kukali kako nam samo on nedostaje pa da imamo 'beton' odbranu, da ovo da ono...kratko li u nas pamćenje, u svemu.

Činjenica je da je Saša već u poznijim igračkim godinama, moguće i u silaznoj igračkoj putanji, možda....ali činjenica je da nama TREBA svaki iole kvalitetan i iskusan igrač, pogotovo u odbrani - nemamo mi baš toliko 'bogatstva' da ga rasipamo.
Sad je Mravac (svaka njemu čast na požrtvovanosti, ali koliko je on to dobrih utakmica plaho odigrao?) odjednom #1 i 'miljenik', a doskora su mu mnogi 'sve po spisku' i čovjeka doslovno pljuvali na način i stilom koji je van svake pameti!
Sad smo pobornici čas veterana tipa Nadarevića čas mladaca ala Bičakčić, Hajrović...
Kad je repka u pitanju ipak se treba ozbiljnije sve posmatrati i zanemariti lične emocije, navijačke strasti i slično. Ja se iskreno nadam da će jednog dana (nadam se uskoro) 'procvjetati' neko tih mladića, naše budućnosti ali svjesni ste vi da to ne ide baš kako mnogi sanjare.
Zato sam pobornik da se nikad, nikad, ne odričemo niti jednog igrača koji može biti od koristi i da se borimo za sve što vrijedi ili ima perspektivu, ali to je već "drugi par cipela/kopački".

Papac je nama potreban, po mom mišljenju, a šta će Pape učiniti - do njega je, samo ne bi volio da se zbog nekih kvazi 'principa' olako odričemo ni Papca ni Begovića ni.....ma znate vi sve, samo brzo zaboravljate...i da je nekako nagovoriti Sušića da više pozove Cocalića..... :roll:

Ovdje ima svega i svačega, kako napisa i 'Monolog' , mladaca, adolescenata, dječurlije, frustriranih, primitivnih.... ali i, hvala Bogu, onih koji su drugačiji i koji imaju svoj stav, dosljednost i pristojnost.
Bosno moja poharana....

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 09 apr 2011, 13:28

harishp je napisao/la:Zivo me zanima to ''i ostalo''
Kako god okrenes ostalog nema.Ima ali sijesti i plakati gledajuci ga''u odbrambenim zadacima''.
Dovoljno je samo jos jednom ,a bogami kako vidim dosta bi ih i prvi put u zivotu gledali tekmu u Briselu protiv Belgije.
Kod nekih selektora nakon one njegove ''simultanke'' nebi vise nikad bio ni pozvan.
Ned'o bog nikom.Da je samo Brisel,bilo bi odlicno.
Koliko god je u klubovima dobro igrao,toliko je bio kriminalan u repci.I to je fakat.
grijesili su i mnogo veci igraci od sase u mnogo vecim utakmicama pa su bili opet pozvani od mnogo veci trenera nego sto smo mi imali ikada na kormilu repke ;)
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 09 apr 2011, 13:59

Svi koji misle da nam Sasa Papac nije potreban pojma nemaju o balunu,eto nek nam valjaju Mravci,Nadarevici i Subasici i ostali...

A ovi sto se jos loze na Sabana su legende :lol:
Udri papka u tramvaju.
1921-2011

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 09 apr 2011, 14:07

Esii TM87 je napisao/la:Svi koji misle da nam Sasa Papac nije potreban pojma nemaju o balunu,eto nek nam valjaju Mravci,Nadarevici i Subasici i ostali...

A ovi sto se jos loze na Sabana su legende :lol:
Udri papka u tramvaju.
Po tvom postu se moze zakljuciti da si ti isti kao Saban samo naopacke :shock: :shock: tebi eto valja Papac a nevaljaju drugi igraci repke :? :? gdje tu logika :?: :?:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 09 apr 2011, 14:13

Nadji jedan post gdje ja pljujem i jednog reprezentativca,osim Subasica :mrgreen: ostali su samo tu radi poredjenja,mislio sam vise figurativno.
1921-2011

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 09 apr 2011, 15:15

Hebo vas Papac vise,raspravljate se tu a ne znamo ni hocemol nastavit kvalifikacije.Sve po redu prvo Statut :lol: pa ako Susic odluci pozvat ce ga.
Sasa niti je kakav heroj niti kakav "konj"......
RIP SALE VILENJAK

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 09 apr 2011, 15:39

Monolog je napisao/la:Količina prostakluka, neodgoja, neznanja i primitivizma koju @Šaban prezentuje iz dana u dan na ovom forumu je nevjerovatna. Iskren da budem, nadam se da momak još nije napunio 18 godina, te da je samo napaljeni teenager kome su mediji isprali odveć prazan mozak. Čovječe, kada se naučiš poštovati osobu s kojom diskutuješ, onda dođi i iznesi svoje mišljenje. Tvoji neistomišljenici (kojih ima mnogo, mora se priznati), nisu neuke osobe, zgubidani ili nenačitani likovi, već osobe koje razmišljaju svojom glavom te koje argumentima potkrijepe svaku svoju tvrdnju (to je ono što ti ne radiš). Najlakše je čovjeka izvrijeđati skrivajući se iza nicka na forumu i tako bildati svoj ego ili šta li već. Veliki Bosanac, kako se ti predstavljaš, te branioc svega bosanskog, sljedbenik one poznate "Kupujmo domaće", a pije Coronu. :lol: Stavovi koje ti imaš o Papcu (ili, kako ga ti nazivaš Papku), su tvoji lični stavovi, pobogu. Sigurno da svojim argumentima (yeah right) nisi u stanju promijeniti nečije mišljenje, jer svi tvoji postovi upućeni tvojim neistomišljenicima sadrže pridjeve: "glupan", "malouman", "debilast" ili šta ti ja znam. Mora da su tvoji ukućani ponosni na jednog takvog primitivca koji se (ne)uspijeva uklopiti u društvo. E moj @Šabane, fakat si naš'o nick pomoću kojeg u najboljem svjetlu prikazuješ svoju karakternu osobinu. Nastavi tako.
E ti si se naso da mi pricas, sram te bilo. Pljuvao si i psovao selektora BiH kao zadnjeg klosara i neprijatelja, podrzavao i druge koji su to radili a sad naseg KAPITENA nazivas medjedom, ko da je bio u susjednoj zemunici do tvoje. I jos nekoga "ucis" ponasanju, muho zunzaro podguzna. Ja sam ovdje da ih zastitim, kako njih dvoicu tako i sve i jednog reprezentativca koji PRIJE SVEGA respektuje Bosnu i Hercegovinu kao drzavu, ljiljane i ovo novo s. od zastave, koji respektuje raju Bosansku, koji se ne vadi na nekog Ilju ili Suljo i kao hijena se ukrajci a onda bi i on da bere plodove. Neces bez odgovora niti jednog reprezentativca BIH nazivati medjedom, ...sve dok imam sansu da ti odgovorim. Nemam istomesljenika? Pu j u g, cime se ti bavis, skupljas istomisljenike na jednom forumu...yebe mi se da apsolutno svi misle drugacije, trebam se boriti da jedan skiljo, jedna hinja kao npr. ova Mirza koji je sto puta posrao pa polizao, trebam se dakle boriti da me jedan takav podrzava. Ja imam svoje principe od kojih ne odstupam kako vjetar puhne...a po njima svako onaj ko je na kursu koji steti BiH je moj neprijatelj i prema njemu se tako odnosim. Odustajem jedino ako bi slijedjenje tih principa postalo kontraproduktivno, kao npr. da sam nastavio ono o Medunjaninu, o kojem inace privatno mislim i dalje sve isto. Vjeovatno bi tako bilo i sa Papkom, ako bi nedo Bog nekim volsebnim cudom nasao se u reprezentaciji pa jos i zaigrao.
Da smo se tako ponasali u ratu, da smo rekli "E vidis kaki su ovi u rukovodstvu drzave, opstine...kako hapaju sebi...za koga da se borim" da li bi danas bilo i ovo malo Bosne? Dali bi uopste bili reprezentacije?
Nece covjek da igra za svoju drzavu zbog Ilje, sto mu je nesto privatno rekao????????? Odma tu se staje, nema dalje. Yebo te Iljo, da se ne ponavljam, sta imas sa Iljom, igras za BOSNU I HERCEGOVINU, u prilici si bio da nesto ucinis za raju bosansku, ko je Iljo u svemu tome? Ti si sto puta vise zla ucinio ne igrajuci, nego Iljo... ne igrajuci si samo njemu i slicnima isao na ruku. Bolilo ih lijevo jaje, sto mi nismo imali nikoga po lijevoj strani. E sada imao Boga mi i lijevo i desno i ne trebas nam fukaro.Bjaaaaaaazi!!!!!!!! MA BJAAAAAAAAAAZI!!!!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 09 apr 2011, 15:54

@Primitivno i neodgojeno čeljade,
Saban je napisao/la:psovao selektora BiH kao zadnjeg klosara i neprijatelja
Zašto lažeš? Nikad ne opsovah na forumu; ustvari napis'o sam 2x "j*bem te lopto kad te svako igra". Da se razumijemo, to što si ti neodgojen, ne znači da i ostali psuju preko foruma i druge nazivaju pogrdnim imenima. Spahić je pokaz'o da je medvjed, a to što ga ti braniš, to je tvoje pravo. No, mene nećeš nazivati svakakvim imenima, jer ne dopuštam da me jedna neobrazovana, nekulturna, neodgojena osoba naziva "podguznom muhom". Ti si svoje pokaz'o rekavši @NoName-u i meni da se sagnemo da nas popišaš. To dovoljno govori o tvom mentalnom sklopu, zar ne? Ako sam moderator, to ne znači da moram biti tako programiran da govorim u superlativima o reprezentativcima MOJE ZEMLJE, a također ne znači da ću ti prešutjeti kad mi uputiš lošu riječ. Obrazuj se, čitaj, nemoj si dozvoliti da te ljudi gle'aju kao posljednju bitangu na zemaljskoj kugli (jer svojim postovima to pokazuješ). Kada ja svoje neistomišljenike budem nazivao glupanima, dobro ću se zapitati ko sam i šta sam. I ti bi treb'o to isto uraditi, vjeruj mi. Ako si zaboravio popiti lijekove ili ako isti loše djeluju na tebe kada ih kombinuješ sa bosanskom Coronom :mrgreen: , onda ne unosi to u svoj organizam. Odluči se za alkohol ili za tablete. Medunjanina ne poznaješ, tako da možeš okačiti mačku o rep to što kažeš "ono što mislim o njemu privatno". :lol: Joj, koji mentalni sklop. Divim ti se, majke mi. Divim. Spahi je drago što ima tebe za pravnog zastupnika na ss.ba. forumu, jer vaši mentalni sklopovi se podudaraju.

Za kraj, ovo o ratu i osobama koje rade u zgradama općine neću komentarisati, a tvoj komentar (iako prepun vulgarnosti) neće biti obrisan, jer svako ima pravo da se pokaže u pravom svjetlu. Ti to radiš i više nego dobro. ;)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 09 apr 2011, 15:58

RKO je napisao/la:Hebo vas Papac vise,raspravljate se tu a ne znamo ni hocemol nastavit kvalifikacije.Sve po redu prvo Statut :lol: pa ako Susic odluci pozvat ce ga.
Sasa niti je kakav heroj niti kakav "konj"......
Statut? Ja ti ga mogu 90% prepricati...uglavnom ne nadaj se nicemu radikalnom. Meni sve ovo izgleda kao da bi mogli uskoro zapjevati..."Vrati se Iljoooooo vraaaati...." Problem nije u statutu niti u ljudima, problem je u glavama...a nesto ne vjerujem da ce i jedan novopridosli aminovan od rs i zapadnih kantona misliti svojom glavom, msiliti dobro BiH. Evo, ponudio bih opkladu da bi Dodik odbio prijedlog da KOMPLETNO vodjstvo FSBIH kao i taj jedan predsednik budu Srbi iz RS. To bi onda znacilo da oni priznaju BiH kao normalnu drzavu, a to nije cilj, cilj je odrzavati napeto stanje, stalno i svuda ko fol insistirati na uvazavanju stavova sva tri naroda te istovremeno vazda zastupati suprotne stavove od onih koji vode napretku, da bi jednog dana svima dokurcilo pa rekli "eto idite" E Boga mi velikoga nece moci, mamicu im seperatisticku, nece moci ni komad Bosne odnijeti...Ova "nasa" **** opet se uklope u tu pricu, te se postave kao zastitnici BiH interesa a ovamo hapaju li hapaju, yebo fudbal i drzavu vazan je njihov konto...I sad ja zbog takvih da ne igram, pa ja sam apsolutno onda na njihovoj strani.
UEFA je imala ovlasti i metoda da rijesi situaciju, nikako se nije smjelo ici na opciju "dogovorite se"...nego - ovako cete, ovako mora bit, ovaj ce biti tu - ovaj tu - onaj ondje. KRAJ PRICE. Privukli bi se oni opet...i klubovi kao i tzv. entitetski i kantonalni savezi koji su podrzavali raspad, e onda bi igrali po drugim notama. Ovako, daj Boze...a u iscekivanju eto bavimo se ovim koji kako ti rece "nije kakav konj". Slazem se, nije on bilo kakav konj, on je konjina.. :mrgreen: :mrgreen:

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 09 apr 2011, 16:09

Monolog je napisao/la:@Primitivno i neodgojeno čeljade,
Saban je napisao/la:psovao selektora BiH kao zadnjeg klosara i neprijatelja
Zašto lažeš? Nikad ne opsovah na forumu; ustvari napis'o sam 2x "j*bem te lopto kad te svako igra". Da se razumijemo, to što si ti neodgojen, ne znači da i ostali psuju preko foruma i druge nazivaju pogrdnim imenima. Spahić je pokaz'o da je medvjed, a to što ga ti braniš, to je tvoje pravo. No, mene nećeš nazivati svakakvim imenima, jer ne dopuštam da me jedna neobrazovana, nekulturna, neodgojena osoba naziva "podguznom muhom". Ti si svoje pokaz'o rekavši @NoName-u i meni da se sagnemo da nas popišaš. To dovoljno govori o tvom mentalnom sklopu, zar ne? Ako sam moderator, to ne znači da moram biti tako programiran da govorim u superlativima o reprezentativcima MOJE ZEMLJE, a također ne znači da ću ti prešutjeti kad mi uputiš lošu riječ. Obrazuj se, čitaj, nemoj si dozvoliti da te ljudi gle'aju kao posljednju bitangu na zemaljskoj kugli (jer svojim postovima to pokazuješ). Kada ja svoje neistomišljenike budem nazivao glupanima, dobro ću se zapitati ko sam i šta sam. I ti bi treb'o to isto uraditi, vjeruj mi. Ako si zaboravio popiti lijekove ili ako isti loše djeluju na tebe kada ih kombinuješ sa bosanskom Coronom :mrgreen: , onda ne unosi to u svoj organizam. Odluči se za alkohol ili za tablete. Medunjanina ne poznaješ, tako da možeš okačiti mačku o rep to što kažeš "ono što mislim o njemu privatno". :lol: Joj, koji mentalni sklop. Divim ti se, majke mi. Divim. Spahi je drago što ima tebe za pravnog zastupnika na ss.ba. forumu, jer vaši mentalni sklopovi se podudaraju.

Za kraj, ovo o ratu i osobama koje rade u zgradama općine neću komentarisati, a tvoj komentar (iako prepun vulgarnosti) neće biti obrisan, jer svako ima pravo da se pokaže u pravom svjetlu. Ti to radiš i više nego dobro. ;)
Svaki tvoj post o Susicu bio je pun vrijedjanja omalovazavanje, podcjenjivanja da je bilo ocito da pises sa predumisljajem. Ocit dokaz je tvrdnja da je igra protiv Albanije bila katastrofalna. Rasirenih ruku si docekivao one koju su psovali mater i familiju Susicu "gdje si ti bio kad sam se ja ovdje borio protiv Safeta" - hehehe.
Sada si ostao posramljen, kao popisan...posle ove briljantne predstave, pa si se onda okrenuo na KAPITENA. Sram te jos jednom bilo, ti moderator? Prvo selektor, pa kapiten...ima li ista da tebi valja u ovoj Bosni? Izblebeces se tu, nazoves nekoga bolesnim, bitangom, nepismenim...i ond se ibretis zbog malo tecnosti :mrgreen:
Da privatno sto mislim, jer za mene je privatno sve ono sto sacuvam u sebi, sto ne podjelim sa drugima, a kamoli izblebecem na forumu...Ako ja ne poznajem Medunjanina, ne poznaje ni ti mene...a mozda si cak nekada i moje slicice skupljao, hehehe.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.