BH klubovi u Evropi 24/25
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Re: BH klubovi u Evropi 24/25
Olimpija je prolazna.
Brz i bolan raspad šatro velikanu iz BL. Kriminal vam se isplatio. Da, kmečim, ali kmečim zbog nefudbalskih razloga.
- sagitarius
- Kontakt:
Aj ne rise, niste u glavi dobri jer vecina tvoji sugradjana navija za cz i partizan…
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Saaaanjjam u hiljaduuu bojaaaa, saaanjjaamm....
- RollingPaper
- Kontakt:
Realno da je igro Partizan, stadion bi bio krcat.
Bravo Borac! Ponosu države

Zadnja izmjena: Cucurella, dana/u 20 dec 2024, 00:00, ukupno mijenjano 1 put.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Barbarez i Spahić su me posebno razočarali, možda najviše od svih. Barbarez je godinama kritikovao Savez, selektore, stručni štab, a sada kad se uhljebio, nije mu dugo trebalo da zapleše po Vicinim taktovima i da uživa u prazničnoj atmosferi svetog nikole uz svetosavsku četničku ikonografiju u etnički očišćenoj Banjaluci. FUJ!
Krajinom cijelom nek se pjesma cuje, Borac, Borac neka odjekujeeee.
Gdje je onaj sto je rekao da ce odsjeci ku*rac ako Zizovic bude igrao grupnu fazu. Proljece druuuzee, proljeceeee.
-
- Kontakt:
Hvala na cestitkama. Iako nije bio pun stadion,atmosfera je bila vrhunska!
Sve ekipe sto su ostale su stepenicu iznad Borca po budzetu i logistici ali se pokazalo da to nista ne mora da znaci.
Iskreno ne bih volio grke jer je takvu ekipi gotovo pa nemoguce dobiti u dvije utakmice.
Ali to je nebitno sada jer je vrijeme za slavlje.
Sve ekipe sto su ostale su stepenicu iznad Borca po budzetu i logistici ali se pokazalo da to nista ne mora da znaci.
Iskreno ne bih volio grke jer je takvu ekipi gotovo pa nemoguce dobiti u dvije utakmice.
Ali to je nebitno sada jer je vrijeme za slavlje.
-
- Kontakt:
Borac borac borac slavimoooo.
Ne pišem često ali ovose mora proslaviti veliki uspjeh kluba.
Ovim prolazom postajrmo jedina ekipa iz BiH koja je prezimila u evropi!
Nadogradjujemo tim sa par extra pojacanja i pravimo mozda najaci tim koji ce igrati ovu ligu. Biće velika borba sa Zrinjskim za titulu!
Što se tiče publike, svi znaju da dosta mladih lesinara ne podrzava upravu kluba kojom upravlja vlast i vlada RS, zato je tako ali jbg i u srb da AV nije pomagao Zvezdi ne bi pravila ove rezultate 7, 8 god za redom titule i grupne faze il ls ili le. Tako isto za madjarski Ferencvaros.
Nadogradjujemo tim sa par extra pojacanja i pravimo mozda najaci tim koji ce igrati ovu ligu. Biće velika borba sa Zrinjskim za titulu!
Što se tiče publike, svi znaju da dosta mladih lesinara ne podrzava upravu kluba kojom upravlja vlast i vlada RS, zato je tako ali jbg i u srb da AV nije pomagao Zvezdi ne bi pravila ove rezultate 7, 8 god za redom titule i grupne faze il ls ili le. Tako isto za madjarski Ferencvaros.
-
BanjaluckiVelikan je napisao/la: ↑20 dec 2024, 00:52
Borac borac borac slavimoooo.

Cestitke Borcu i mom prijatelju Zizovicu, vrhunski strucnjak, jedan od rijetkih koji je bio zaposlen i trenirao Radnik i biljezio dobre rezultate, drago mi je zbog njega jer je covjek koji razumije fudbal.
Dobra odluka i saveza da guraju Borac i Zrinjski jer ocigledno da ti timovi znaju napraviti rezultat u Evropi i poboljsati nacionalni koeficijent.
S druge strane nadam se da cemo u Evropi gledati sto manje timove poput Sarajeva i bruke kao Mislami, Torpedo, Trnava i sl.
Dobra odluka i saveza da guraju Borac i Zrinjski jer ocigledno da ti timovi znaju napraviti rezultat u Evropi i poboljsati nacionalni koeficijent.
S druge strane nadam se da cemo u Evropi gledati sto manje timove poput Sarajeva i bruke kao Mislami, Torpedo, Trnava i sl.
- robertkosar
- Kontakt:
Prvo da se ti najedes qovana fasisto. A gico usvom slavlju treba yebat dodiku sestru a dodik gici materWanderson je napisao/la: ↑20 dec 2024, 06:51Cestitke Borcu i mom prijatelju Zizovicu, vrhunski strucnjak, jedan od rijetkih koji je bio zaposlen i trenirao Radnik i biljezio dobre rezultate, drago mi je zbog njega jer je covjek koji razumije fudbal.

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ispast će kad tad naravno, pa to je neminovnost i mi ćemo umrijeti kad tad, ali dok se to desi ti ćeš ako ovako nastavis fasovati čir na želucu, puno se sekiraš.QUARTERBACK je napisao/la: ↑20 dec 2024, 00:00ispast ce jednog dana opet ovaj jadni klub
do tad papci hvala na bodovima za BOSNU I HERCEGOVINU!![]()
![]()
Tvrda utakmica sinoć, jasno je da je svima odgovarao bod pa su se tako i postavili. S tim da je Omonia u jednom trenutku plesala na ivici ispadanja. Promašile su se neke dobre šanse sa obje strane.
Razočaran sam posjetom na gradskom stadionu. NIje mi jasno zašto je Banja Luka izgubila interes za fudbalom, ipak je ovo zavidan nivo takmičenja, jedna od najvažnijih utakmica u istoriji kluba i posjeta ponovo loša. S tim da je navijanje bilo poprilično dobro.
Moram pohvaliti i travnjak, 19. decembar, ali travnjak kao u engleskoj PL. Ljudi koji održavaju teren Borca i Veleža zaista rade sjajan posao i ostali bi mogli učiti od njih.
Olimpija bi bila itekako prolazna, po meni bi Borac bio tu i favorit.
Razočaran sam posjetom na gradskom stadionu. NIje mi jasno zašto je Banja Luka izgubila interes za fudbalom, ipak je ovo zavidan nivo takmičenja, jedna od najvažnijih utakmica u istoriji kluba i posjeta ponovo loša. S tim da je navijanje bilo poprilično dobro.
Moram pohvaliti i travnjak, 19. decembar, ali travnjak kao u engleskoj PL. Ljudi koji održavaju teren Borca i Veleža zaista rade sjajan posao i ostali bi mogli učiti od njih.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Shategabri
- Kontakt:
Ne bih rekao da je publika izgubila interes.Virtu4l je napisao/la: ↑20 dec 2024, 08:14Tvrda utakmica sinoć, jasno je da je svima odgovarao bod pa su se tako i postavili. S tim da je Omonia u jednom trenutku plesala na ivici ispadanja. Promašile su se neke dobre šanse sa obje strane.
Može se neko ljutiti koliko hoće, 80% onih koji prate fudbal u BL navijaju za CZ i Partizan.
Ubaci hladno vrijeme. Ovu slavu. I imaš šta imaš.
Posjeta je još i dobra bila obzirom na okolnosti.
Stadion je puniji u pretkolima kad dođe dijaspora i kad je ljepše vrijeme.
Koševo Zapad