Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Jel banovan onaj cetnik od juce sto vrijedja drzavu ili ga je admin pozvao na kafu?
Pa je li mislite vi da neće uništit i Borac tako, daj uozbiljite se, sad su tu pare, za par godina Borac će biti u dugovima.DamirT je napisao/la: ↑20 dec 2024, 12:48Mogu unistiti, ali za nekoliko godina. Vico dobija jos jedan mandat vrlo vjerovatno. Tako da, bit ce jos gore.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 dec 2024, 12:46Pojma ti nemas sta je cetnicka mafija i kakvi su to mozgovi,sve sto dotaknu uniste posebno kad vide da ima para,mrsko mi sad da nabrajam uglavnom zavrsice gdje im je mjesto.DamirT je napisao/la: ↑20 dec 2024, 12:34
Jasta ce. Moze biti samo gore, kad su vidjeli da uzimaju ogromne pare za nase uslove. Najgore sto ce ih i sa ovim parama gurati, a sad pogotovo imaju sansu da i na posten nacin osvoje titulu. Jer ne vidim ko ce ih zaustaviti u dogledno vrijeme sa ovim parama.
Ajde Borče! Pojedinci na respiratorima ovdje.
-
- Kontakt:
Dovoljno je vidjeti da ih Dodik podrzava,ne tako davno su ih sibali Dodini batinasi i bili su na kontra stranama, zato ih i ima 100 na tribinama ako je lijepo vrijeme i nema skakavaca.KarlMarx je napisao/la: ↑20 dec 2024, 12:53Pa je li mislite vi da neće uništit i Borac tako, daj uozbiljite se, sad su tu pare, za par godina Borac će biti u dugovima.DamirT je napisao/la: ↑20 dec 2024, 12:48Mogu unistiti, ali za nekoliko godina. Vico dobija jos jedan mandat vrlo vjerovatno. Tako da, bit ce jos gore.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 dec 2024, 12:46
Pojma ti nemas sta je cetnicka mafija i kakvi su to mozgovi,sve sto dotaknu uniste posebno kad vide da ima para,mrsko mi sad da nabrajam uglavnom zavrsice gdje im je mjesto.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Momak jesi ti malo zavidan ,ljubomoran , napacen? Pa de sakrij to malo. Ovako se vidi da baš pjeniš u sebi a ne možeš ništa promijeniti.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 dec 2024, 12:48Vi iz Listice kad ste losi u fudbalu odma se prebacite na kosarkuVjeverica777 je napisao/la: ↑20 dec 2024, 12:36Jasno je da će se narednih 10 ako ne i više godina gledati dominacija Zrinjskog i Borca u nogometu, isto kao u košarci Igokee i Širokog ili Izviđača i Borca u rukometu. Ostali će se koprcati. A Borac u nogometu je napravio velik podvig pogotovo s financijske strane, tako da će njihova dominacija trajati.prije ste furali pricu o fudbalu sad ste poceli opet pricu o kosarci,imas temu o kosarci koga boli k za kosarkom,ovdje se pise o fudbalu ili nogometu.
Na Bilinom, haman pa bukvalno preskakao ljude u lozi da mu cestita i da ga zagrli.grbavicka1921 je napisao/la: ↑20 dec 2024, 08:17Kad je to Mirvah preskakao nisam upratio?
Ima video, ja ne znam postavit.
Pusti ti duskicu sekicu, njoj je mirvah sve.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- Simpatizer
- Kontakt:
Moje izvinjenje.RedBlue je napisao/la: ↑20 dec 2024, 12:3634 kolega, dva meca u kupu Republike Srpske si zaboravio.Simpatizer je napisao/la: ↑20 dec 2024, 12:34Sampion i jedini klub koji je prosao grupnu fazu/ligaski dio nekog evropskog takmicenja, dosad je odigrao 32 utakmice.
Neki su odigrali upola manje i odigrace toliko u citavoj sezoni, a htjeli bi u istu recenicu. Tesko!![]()

-
- Kontakt:
Jel ti dolazis na nasu temu ili ja na tvojuVjeverica777 je napisao/la: ↑20 dec 2024, 12:59Momak jesi ti malo zavidan ,ljubomoran , napacen? Pa de sakrij to malo. Ovako se vidi da baš pjeniš u sebi a ne možeš ništa promijeniti.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 dec 2024, 12:48Vi iz Listice kad ste losi u fudbalu odma se prebacite na kosarkuVjeverica777 je napisao/la: ↑20 dec 2024, 12:36Jasno je da će se narednih 10 ako ne i više godina gledati dominacija Zrinjskog i Borca u nogometu, isto kao u košarci Igokee i Širokog ili Izviđača i Borca u rukometu. Ostali će se koprcati. A Borac u nogometu je napravio velik podvig pogotovo s financijske strane, tako da će njihova dominacija trajati.prije ste furali pricu o fudbalu sad ste poceli opet pricu o kosarci,imas temu o kosarci koga boli k za kosarkom,ovdje se pise o fudbalu ili nogometu.

Miran, vi kad dolje dolazite koda Liverpoolu idete, skor vam ravan ekg umrloga! Grad 30000 duša, i nogomet i košarka sasvim pristojni, infrastruktura zavidna, djece u porastu, županija u samom vrhu...sta ce drugo biti nego kompleksi!!!! Ako nemas sta pametnije bolje da ne pises nista!mosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 dec 2024, 13:01Jel ti dolazis na nasu temu ili ja na tvojuVjeverica777 je napisao/la: ↑20 dec 2024, 12:59Momak jesi ti malo zavidan ,ljubomoran , napacen? Pa de sakrij to malo. Ovako se vidi da baš pjeniš u sebi a ne možeš ništa promijeniti.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 dec 2024, 12:48
Vi iz Listice kad ste losi u fudbalu odma se prebacite na kosarkuprije ste furali pricu o fudbalu sad ste poceli opet pricu o kosarci,imas temu o kosarci koga boli k za kosarkom,ovdje se pise o fudbalu ili nogometu.
pa bolidu napaceni svako malo dodjes na nasu temu,klub ti ka.ra ko stigne a ti nam ovdje pises o kosarci,koga boli neka stvar za kosarkom. Na tvoj maleni klub da budem zavidan,daj reci da se salis
![]()
Joj s kim je se Željkan udružio, koriste svaku priliku za negiranje države.
-
- Kontakt:
Upravu si,hocemo da budemo kao listica u nogometu,vi ste nam idoli.Lazarov je napisao/la: ↑20 dec 2024, 13:04Miran, vi kad dolje dolazite koda Liverpoolu idete, skor vam ravan ekg umrloga! Grad 30000 duša, i nogomet i košarka sasvim pristojni, infrastruktura zavidna, djece u porastu, županija u samom vrhu...sta ce drugo biti nego kompleksi!!!! Ako nemas sta pametnije bolje da ne pises nista!mosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 dec 2024, 13:01Jel ti dolazis na nasu temu ili ja na tvojuVjeverica777 je napisao/la: ↑20 dec 2024, 12:59
Momak jesi ti malo zavidan ,ljubomoran , napacen? Pa de sakrij to malo. Ovako se vidi da baš pjeniš u sebi a ne možeš ništa promijeniti.pa bolidu napaceni svako malo dodjes na nasu temu,klub ti ka.ra ko stigne a ti nam ovdje pises o kosarci,koga boli neka stvar za kosarkom. Na tvoj maleni klub da budem zavidan,daj reci da se salis
![]()
-
- Kontakt:
Opce je poznato da ste vi iskarani od Listice i to dosta puta. Gdje sam rekao da si zavidan na moj klub. Zavidan si ti neke ostale stvari što ti smetaju. Bosnje trpe neuspjehe zato si malo živčan, ali odradi malo kažem.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 dec 2024, 13:01Jel ti dolazis na nasu temu ili ja na tvojuVjeverica777 je napisao/la: ↑20 dec 2024, 12:59Momak jesi ti malo zavidan ,ljubomoran , napacen? Pa de sakrij to malo. Ovako se vidi da baš pjeniš u sebi a ne možeš ništa promijeniti.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 dec 2024, 12:48
Vi iz Listice kad ste losi u fudbalu odma se prebacite na kosarkuprije ste furali pricu o fudbalu sad ste poceli opet pricu o kosarci,imas temu o kosarci koga boli k za kosarkom,ovdje se pise o fudbalu ili nogometu.
pa bolidu napaceni svako malo dodjes na nasu temu,klub ti ka.ra ko stigne a ti nam ovdje pises o kosarci,koga boli neka stvar za kosarkom. Na tvoj maleni klub da budem zavidan,daj reci da se salis
![]()
-
- Kontakt:
Vasa uprava je u talu sa njim a ne Sarajevo,od saveza,do lige,opstanka ste u talu sa Vicom,bivsi predsjednik u BL osmijeh kao da mu je pu.shiogodrina je napisao/la: ↑20 dec 2024, 12:59Na Bilinom, haman pa bukvalno preskakao ljude u lozi da mu cestita i da ga zagrli.
Ima video, ja ne znam postavit.
Pusti ti duskicu sekicu, njoj je mirvah sve.
-
- Kontakt:
Sine vas kara ko stigne,evropa vam je misaona imenica,titula naucna fantastika eto toliko sam ljubomoran,sad se umij hladnom vodom i vrati se u realnost.Vjeverica777 je napisao/la: ↑20 dec 2024, 13:10Opce je poznato da ste vi iskarani od Listice i to dosta puta. Gdje sam rekao da si zavidan na moj klub. Zavidan si ti neke ostale stvari što ti smetaju. Bosnje trpe neuspjehe zato si malo živčan, ali odradi malo kažem.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 dec 2024, 13:01Jel ti dolazis na nasu temu ili ja na tvojuVjeverica777 je napisao/la: ↑20 dec 2024, 12:59
Momak jesi ti malo zavidan ,ljubomoran , napacen? Pa de sakrij to malo. Ovako se vidi da baš pjeniš u sebi a ne možeš ništa promijeniti.pa bolidu napaceni svako malo dodjes na nasu temu,klub ti ka.ra ko stigne a ti nam ovdje pises o kosarci,koga boli neka stvar za kosarkom. Na tvoj maleni klub da budem zavidan,daj reci da se salis
![]()
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 dec 2024, 13:14Sine vas kara ko stigne,evropa vam je misaona imenica,titula naucna fantastika eto toliko sam ljubomoran,sad se umij hladnom vodom i vrati se u realnost.Vjeverica777 je napisao/la: ↑20 dec 2024, 13:10Opce je poznato da ste vi iskarani od Listice i to dosta puta. Gdje sam rekao da si zavidan na moj klub. Zavidan si ti neke ostale stvari što ti smetaju. Bosnje trpe neuspjehe zato si malo živčan, ali odradi malo kažem.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 dec 2024, 13:01
Jel ti dolazis na nasu temu ili ja na tvojupa bolidu napaceni svako malo dodjes na nasu temu,klub ti ka.ra ko stigne a ti nam ovdje pises o kosarci,koga boli neka stvar za kosarkom. Na tvoj maleni klub da budem zavidan,daj reci da se salis
![]()

Zadnja izmjena: Cucurella, dana/u 21 dec 2024, 02:19, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Pa cak su i kuglice na ždrijebu protiv Sarajeva...Jesil gledao njihove tekme i put do grupa? Neki mislim azerbejdzanci ih satrali i prodju na penale,onda Islandjane dobili mislim i to jedan mec samo, nama bi u tim kolima dosla Wisla ili Real Madrid.

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Riquelme1921
- Kontakt:
Ipak nisi održao obećanje oko odjavljivanja s foruma...
Grupa iznad svakog pojedinca.
Tebe treba ponovo banovati zbog ovih gluposti koje valjaš.Cucurella je napisao/la: ↑20 dec 2024, 13:18Široki je veći klub od oba sarajevska isprdka. Zrinjski pozicija broj 2, Borac je najveći klub.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 dec 2024, 13:14Sine vas kara ko stigne,evropa vam je misaona imenica,titula naucna fantastika eto toliko sam ljubomoran,sad se umij hladnom vodom i vrati se u realnost.Vjeverica777 je napisao/la: ↑20 dec 2024, 13:10
Opce je poznato da ste vi iskarani od Listice i to dosta puta. Gdje sam rekao da si zavidan na moj klub. Zavidan si ti neke ostale stvari što ti smetaju. Bosnje trpe neuspjehe zato si malo živčan, ali odradi malo kažem.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska i 26 gostiju.