Pa kaže "Bosnom behar probeharao.."exFighter1926 je napisao/la: ↑20 dec 2024, 11:45Auuu… u Sarajevu smog i magla, pakost i zloba, u BL behar probeharao u po decembra…Sta im radis Borceee moj![]()

Pa kaže "Bosnom behar probeharao.."exFighter1926 je napisao/la: ↑20 dec 2024, 11:45Auuu… u Sarajevu smog i magla, pakost i zloba, u BL behar probeharao u po decembra…Sta im radis Borceee moj![]()
Ni smoga ni magle, al eto bitno da se nešto napiše.exFighter1926 je napisao/la: ↑20 dec 2024, 11:45Auuu… u Sarajevu smog i magla, pakost i zloba, u BL behar probeharao u po decembra…Sta im radis Borceee moj![]()
AiiihhhTribuneEst je napisao/la: ↑20 dec 2024, 13:25Sa 2-3 top pojačanja može se i u 1/8 finala i do još novca. Ljubljana top destinacija sa gostovanje.
Jalija je ozbiljne komplekse nabila doticnom. Sinoc pozurio na forum da spominje jaliju nakon historijskog uspjeha Borca. A vidim ni danas nista novo, sarajevska kita mu u ustima i ne vadi jeShategabri je napisao/la: ↑20 dec 2024, 13:26Ni smoga ni magle, al eto bitno da se nešto napiše.exFighter1926 je napisao/la: ↑20 dec 2024, 11:45Auuu… u Sarajevu smog i magla, pakost i zloba, u BL behar probeharao u po decembra…Sta im radis Borceee moj![]()
Čini mi se da je tebi bitnije napakostiti Sarajevu nego uživati u onom što je tvoj klub uradio![]()
smanjite mudogriz jbt samo vi kukate na ovaj uspjeh borca al haj kako i necete kad ste ga godinama bacali na najave bh dinama i najbolji klub na BalkanuFKSDoGroba je napisao/la: ↑20 dec 2024, 13:39Jalija je ozbiljne komplekse nabila doticnom. Sinoc pozurio na forum da spominje jaliju nakon historijskog uspjeha Borca. A vidim ni danas nista novo, sarajevska kita mu u ustima i ne vadi jeShategabri je napisao/la: ↑20 dec 2024, 13:26Ni smoga ni magle, al eto bitno da se nešto napiše.exFighter1926 je napisao/la: ↑20 dec 2024, 11:45Auuu… u Sarajevu smog i magla, pakost i zloba, u BL behar probeharao u po decembra…Sta im radis Borceee moj![]()
Čini mi se da je tebi bitnije napakostiti Sarajevu nego uživati u onom što je tvoj klub uradio![]()
Jos imas likove poput musavog Vendette koji se kao nama nasladjuje![]()
Ceferin moćni od Vice pusiona u LjubljaniSimpatizer je napisao/la: ↑20 dec 2024, 13:31Hvala Vici i Ceferinu!![]()
PAO je prejak za proci u 2 utakmice, ali sa Olimpijom bismo mozda mogli nesto.
Naporan rad se isplati, ima pravde!
Covjek nas spominje od sinoc, jel mu odgovoris, mudogriz je. Dobro si ti to skontaoTefalTava je napisao/la: ↑20 dec 2024, 13:45smanjite mudogriz jbt samo vi kukate na ovaj uspjeh borca al haj kako i necete kad ste ga godinama bacali na najave bh dinama i najbolji klub na BalkanuFKSDoGroba je napisao/la: ↑20 dec 2024, 13:39Jalija je ozbiljne komplekse nabila doticnom. Sinoc pozurio na forum da spominje jaliju nakon historijskog uspjeha Borca. A vidim ni danas nista novo, sarajevska kita mu u ustima i ne vadi jeShategabri je napisao/la: ↑20 dec 2024, 13:26
Ni smoga ni magle, al eto bitno da se nešto napiše.
Jos imas likove poput musavog Vendette koji se kao nama nasladjuje![]()
![]()
, pa vas realnost spuca u glavu kao fosna kada neki drugi klub uzme te vase snove
![]()
**** vas Dodik pismene, krakana birate pjava u šatoru a vamo neka pismenost šatro .Simpatizer je napisao/la: ↑20 dec 2024, 13:49Pise se "mocniji", ali fudbal je igra koju prate svi, pa i funkcionalno nepismeni. Mislim na evropski fudbal.![]()
Ne mozemo prići tituli dok je Vicka i družine to znači još 4 godine. Borit se možemo al realno pušiona smoFKBilder je napisao/la: ↑20 dec 2024, 13:50Nevidim logiku tolikog pljuvanja po uspjehu Borca sve zivo okrenete na nacionalna prepucavanja, lagan zdrijeb lagani protivnici,....Pa eto jedva cekam da Sarajevo ili Zeljo uzmu titulu pa da vidimo njih preko te famozne staze sampiona....Malo fudbalske realnosti. Kada vas covjek cita rekao bi Sarajevo bi ovo zavrsilo bez poraza.
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Cuspajz, nedimmmm1337 i 45 gostiju.