Ma vidiš i po njima da im se ne igra, a ni trener ne zna šta da radi s njima i kako da se izvuče iz ovoga. Totalno poremećeni odnosi u svlačionici, već odavno.
Ne znam dokle više produžavati agoniju kad vidiš da to nigdje ne vodi, možda dok ne izgube šanse za top 4?
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
pas u prostor i sta? opet gol.
Koliki smo mi idioti da ovo nikako ne radimo. Do sada sve ekipe to cine samo mi po krilima idemo i nista ne uspijevamo.
E moj Paolo koji si ti imbecil, pa ovo ne vidis. De ti sad u 57' toj odma zatvori tekmu pa da ga primimo u 88' kao i uvijek.
Auu jbt koji je igrac ovaj Jimenez. Al on navodno ima neku otkupnu klauzuiu od Reala. Koliko onda vrijedi gurat malca kad ce ti ga Real onda otkupit za baksis.
Ide kontra, Fofana s loptom, i mjesto opet da pokusa sa nekom loptom on opet na krilo. Zadnji par golova smo upravo zabili na taj pas u prostor gdje ti igrac utrci. A imamo igrace za to.
Nema nista od otkaza Paola, ostaje on idalje. Tako da cemo ga jos trpit. Samo ne znam sta vise ocekivati
Jel' ovo uvodi Calabriju da igra flastera na Emersonu
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Bruka i sramota. Na kakve niske grane se spustamo, da protiv Verone mi ovakve ljigave poteze s loptom i trenerima Verone radimo. Sramota
Da je Inter, Juve ili Roma u pitanju, razumio bi. Al hejjj?
Strasna utakmica, ne zna covjek dal bi slavio ili plakao....