Zamisli izgubimo protiv Spursa u finaluBarcod je napisao/la: ↑20 dec 2024, 00:12Jak kup u pm ! eto Arteti prilike za trofejom ili nebaboedindzeko09 je napisao/la: ↑19 dec 2024, 23:59Protiv Newcastlea u polufinalu Carabao Cupa, prva tekma 6. januara a druga 3. februara.![]()
Arsenal
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Pa izgubili smo takodje u finalu EL protiv Chelsea i jos nam je Giroud dao gol mislim, tak da je ovo mala maca
ARSENAL4ever
Navijas li ti za Arsenal brt
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ne kuzim pitanje. Dramatiziras ak izgubimo od Spursa nebitan kup, a ja kazem da me vise pogodio poraz od Chelsea u finalu EL.
ARSENAL4ever
Sad sam skuzio ovo gore, mislio da kazes da ces ti odustat od pracenja Arsenala ak popusimo, zanemari jbg. Naravno da bi htio da uzmu ak udju u finale i nazivcirat cu se ak izgube, al ce me proc za par dana.
ARSENAL4ever
Ajmooo nasiiii
COYG
COYG
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Vidis kakav je **** Arteta.
Umjesto da Jesusa gurne lijevo mjesto Martinellija, on favelaša gura u špic a Havertza u sredinu.
Ovim sranjem nam je izgubio titulu prošle godine protiv Ville, baš su mi velika očekivanja pred gostovanje sad.
Umjesto da Jesusa gurne lijevo mjesto Martinellija, on favelaša gura u špic a Havertza u sredinu.
Ovim sranjem nam je izgubio titulu prošle godine protiv Ville, baš su mi velika očekivanja pred gostovanje sad.
Koji dresovi za ugodnost gledanja u pm
Nek je uhvatio formu, treba nam sad to, bravo
Treba nam taman sa se ne dovede napadac ili da nam Arteta natovari raspalog Rashforda
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Raya je **** ima mjesec dana i više, ne brani skoro ništa.
Raya dok legne na loptu, ona vec na centru ceka da se gol kik izvede 
Svaki gol na isti fazon, po zemlji u dalju stativu i garantovan gol
Svaki gol na isti fazon, po zemlji u dalju stativu i garantovan gol
Jel se neko zayebava
Jel moguce da se sramotimo da u 19. Minuti zadrzavamo vrijeme?
Saliba usrao, Raya izvadio
Bas smo klimavi
Saka se povrijedio, nista pisi propalu sezonu ako je out makar i mjesec, a u qrac
Loža
Bas smo klimavi
Saka se povrijedio, nista pisi propalu sezonu ako je out makar i mjesec, a u qrac
Loža
Rice pod hitno umjesto Parteya, pojedose nas na sredini
Meni je najveća tuga da smo potrošili masne pare na pojačanja u sredini terena, a da nam je to najslabija tačka na terenu.
Jednostavno nikakvu dominantnost naša sredina ne pokazuje, sve što dodje, dodje iz prekida i to je otprilike to.
Nemamo tranziciju, nemamo kontrolu, samo sideways passing i nadanje da će neka gužva da prouzrokuje gol - mučno iskreno.
Šta je Jesusu danas
Jednostavno nikakvu dominantnost naša sredina ne pokazuje, sve što dodje, dodje iz prekida i to je otprilike to.
Nemamo tranziciju, nemamo kontrolu, samo sideways passing i nadanje da će neka gužva da prouzrokuje gol - mučno iskreno.
Šta je Jesusu danas
Zadnja izmjena: AA23, dana/u 21 dec 2024, 19:09, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.