+1Tatamata1946 je napisao/la: ↑22 dec 2024, 11:19Jadno bgm
Pa ja ne bih cetnika udario onim cekicem a da udarim komsiju, sugradjanina, rodjaka, druga....
Ako im je do belaja nek se pomarisu na sake i poslije svi na svoju stranu. Naoruzali se kao da idu u rat
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Danas svaka budala moze dobiti clanak, pa cak i tiBigZlatan je napisao/la: ↑21 dec 2024, 22:10https://www.lequipe.fr/Football/Actuali ... om/133975919vendetta87 je napisao/la: ↑21 dec 2024, 21:12Da neki igrac Sarajeva ovako zavrsi na LeEquipe, cijena bi mu skocila na milion sigurno...NoDi80 je napisao/la: ↑21 dec 2024, 20:09https://www.lequipe.fr/Football/Actuali ... al/1527608
LeEquipe kaze Jaber moguce u Toulouse
Ali bitno da Jaber vrijedi kao i neki tamo Beganovic...
Neko je samo kratko spomenut na dnu.a drugi dobijaju pravi clanak.![]()

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Kako li je sad ovim hoolsima sa snimka,grad ih cjeli sprda.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
prijateljski savjet za aktere, ako u zivotu tuce niste imali i ako niste spremni popiti saku, molim vas ne ulazite cak ni u verbalni sukob jer ste glupi ko kurrac jebbo vas otac retardirani, blamirate obje grupe.
Kako Mirvic peca ove budale od navijaca sto se tice iznosa transfera, a nisu prodali igraca za vise od 300k eura jos od Cimirota.
Jos je zadnju godinu postao pravo bezobrazan dize opasno cifre, prodaje pricu da je uvalio Buljubasica za 1.5mil€ u 2. najvecem transferu Rizea ikada, a momak dobio 78 minuta za cijelu polusezonu
Guliashivilia je spreman dati za 300k eura i 10% od sljedeceg transfera.

Jos je zadnju godinu postao pravo bezobrazan dize opasno cifre, prodaje pricu da je uvalio Buljubasica za 1.5mil€ u 2. najvecem transferu Rizea ikada, a momak dobio 78 minuta za cijelu polusezonu

Guliashivilia je spreman dati za 300k eura i 10% od sljedeceg transfera.
Koje tuce, niko nikog pipnuo nije. Nesto se cimaju samo.ErosViverosViv je napisao/la: ↑22 dec 2024, 12:26prijateljski savjet za aktere, ako u zivotu tuce niste imali i ako niste spremni popiti saku, molim vas ne ulazite cak ni u verbalni sukob jer ste glupi ko kurrac jebbo vas otac retardirani, blamirate obje grupe.
E ovo prvi put u životu vidim. Na metar jedni od drugih, ponijeli naoružanja ko da idu završiti Sanu '95., a niko nikog da dotakne. Džaba samo blokirali raskrsnicu.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Ovo u rangu poredjenja Messija i Ronalda.19vendetta87 je napisao/la: ↑22 dec 2024, 11:41Danas svaka budala moze dobiti clanak, pa cak i tiBigZlatan je napisao/la: ↑21 dec 2024, 22:10https://www.lequipe.fr/Football/Actuali ... om/133975919vendetta87 je napisao/la: ↑21 dec 2024, 21:12
Da neki igrac Sarajeva ovako zavrsi na LeEquipe, cijena bi mu skocila na milion sigurno...
Ali bitno da Jaber vrijedi kao i neki tamo Beganovic...
Neko je samo kratko spomenut na dnu.a drugi dobijaju pravi clanak.![]()
![]()
![]()
Prvi suvisno komentarisati, drugi samo zna zabit gol. Kako li je klasu ispred njih, pa bar 3 klase ispred.
Ko su ove pichkice? Zna li se šta? Pa niko nikog nije udario.. hahaha presmiješno. Jačih sam udaraca tastaturom vidio nego ovo. hahahah, evo treći put gledam i ne vjerujem da neko može biti ovolika mindžuhanica.
Manijaci i Horde Zla su postale komercijala.. ono platiš, dobiješ stiker, duks i eto ga navijač si. hahaha koja smijurija.
Manijaci i Horde Zla su postale komercijala.. ono platiš, dobiješ stiker, duks i eto ga navijač si. hahaha koja smijurija.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
-
- Kontakt:
Ako nas ovi budu branili nayebali smo
- ErosViverosViv
- Kontakt:
kao prvo procitaj sta sam napisao, znam da je to za tebe izazov ali barem probaj. Kao drugo, vidis li da te ignorisem 4 mjeseca, prestani me citirati krmak pogani iz poganog qenocidnog entiteataRedBlue je napisao/la: ↑22 dec 2024, 12:29Koje tuce, niko nikog pipnuo nije. Nesto se cimaju samo.ErosViverosViv je napisao/la: ↑22 dec 2024, 12:26prijateljski savjet za aktere, ako u zivotu tuce niste imali i ako niste spremni popiti saku, molim vas ne ulazite cak ni u verbalni sukob jer ste glupi ko kurrac jebbo vas otac retardirani, blamirate obje grupe.
- Osttribine
- Kontakt:
Sto neko na portalu napisa komentar kaze mogli su se jadnici prehladiti koliko su mahali uprazno i trzali, uz naravno neizostavne dvije rijeci kada su u pitanju navijacki obracuni sirom BiH "hajdeeee pi.cke". Ali nek su oni nabacili stone island jakne i ove fantomke

Onaj s doktorskom maskom je preyebao sve.Osttribine je napisao/la: ↑22 dec 2024, 13:21Sto neko na portalu napisa komentar kaze mogli su se jadnici prehladiti koliko su mahali uprazno i trzali, uz naravno neizostavne dvije rijeci kada su u pitanju navijacki obracuni sirom BiH "hajdeeee pi.cke". Ali nek su oni nabacili stone island jakne i ove fantomke![]()

-
- Kontakt:
Huligani su se lako prepoznali. Kako se saznaje na jednoj strani su sudjelovali između ostalih mosarajvosa83 i noprofit a na suprotnoj strani feniksptica i hajdee.
- Osttribine
- Kontakt:
Ma smijurija sviju mi, mene stid njihovog stida sto se kaze i ove naravno blamaze, ma na Balkanu ti samo i prolazi ovo urlanje gadjanje i naravno ako je omjer bar 5 vs 1, e onda se tu prica kako su nekog ugazili. Sto se mene tice neka se ovako trzaju svaki dan ali neka to rade van grada, ovako ce necije dijete biti pogodjeno bakljom ili necim ili necije auto unisteno. Degenerici sa obje strane Miljacke.tabba77 je napisao/la: ↑22 dec 2024, 13:29Onaj s doktorskom maskom je preyebao sve.Osttribine je napisao/la: ↑22 dec 2024, 13:21Sto neko na portalu napisa komentar kaze mogli su se jadnici prehladiti koliko su mahali uprazno i trzali, uz naravno neizostavne dvije rijeci kada su u pitanju navijacki obracuni sirom BiH "hajdeeee pi.cke". Ali nek su oni nabacili stone island jakne i ove fantomke![]()
![]()
Zadnja izmjena: Osttribine, dana/u 22 dec 2024, 14:35, ukupno mijenjano 1 put.
Karino, kad me vec spominjes, da te "odpozdravim".Vjeverica777 je napisao/la: ↑22 dec 2024, 13:43Huligani su se lako prepoznali. Kako se saznaje na jednoj strani su sudjelovali između ostalih mosarajvosa83 i noprofit a na suprotnoj strani feniksptica i hajdee.
U moje doba, se ovo nije desavalo. Kad se islo u belaj, i bio je belaj. Ovo su nove generacije. Mozda to tako i treba da bude kod njih. Svaka generacije nosi nesto svoje. A mozda je i bolje ovako...ko zna.
A ti, se onako opusteno napusi ku.rca. Kad si me vec spomenuo. Posto ti se prvi ne bih obratio nikada.
Haj', zivio.
- FKS -
-
- Kontakt:
Ocito da i ne pratis ligu.chily-rz je napisao/la: ↑22 dec 2024, 10:06Dobar je Guli već par sezona, u Sarajevu je samo nastavio gdje je stao u Veležu.
Kad vidiš brojke ove sezone i da je njegov učinak duplo veći od Kulašina koji igra naštimane utakmice gdje njegova ekipa mahom ima igrača više onda je jasno da je dva levela iznad kvalitetom
Guliashvili je dosao prije dvije godine.
Prvih pola godine je tako igrao da su ga na posudbu u filijalu dali, tamo je igrao solidno manji pritisak..
Ovu polusezonu je igrao top, ali covjeku 23 godine i da je ob davno prosao vrijeme potencijala i talenta.
Odbio da igra ligu sampiona, pristao da igra ovu ligu.. dajte.
Stariji je od Kulasina dvije godine i cesto je igrao spica i poluspica..