Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Tako je on kod svakog novog trenera, period zalaganja i dobre igre. Onda kad ne ide, ide njegova PR armija woke PC debila da ga brane, dijete Uniteda kme kme. Njega prvog treba **** ako želi napredak u igri.
- VivaLaStella
- Kontakt:
I ja mislim da ga treba prodat na ljeto, pa makar i 50 golova zabio do kraja sezone. Ali to se neće desit
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
Mislim da ga ovaj trpiti neće… U svakom članku koji sam našao o čovjeku u Engleskoj, opisan je kao “ruthless”. Koriste taj pridjev kada je trebalo opisati njegov tretman ostarjelih, prenapuhanih i svih inih zvijezda i zvjezdica. Kada je preuzeo Sporting, nije imao milosti ni prema kome ko se nije uklapao u njegov kalup. Ako je zaista tako i ako mu to dopuste ovdje - meni mnogo drago. Dakle, ispadne li iz te neke zone prihvatljivog ponašanja ili zalaganja, letiće Rashford ko’ fišek. Iskreno, ima i više od godine da je on otišao “glavom” iz kluba, samo još tijelo nismo odstranili. NIje ETH jednostavno imao petlju da to uradi. Zato je sad nezaposlen
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Dobro drugo pol, puno bolje nego prvo gdje je bilo previse prostora nazad, al obzirom da je prva tekma, novi sistem i trener bez priprema nije lose koliko sam ocekivao
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ipswich je žustar protivnik za ekipu poput nas. Amorim je realno koristio lošiji roster pa je ovo i bilo solidno opet, kao što reče Rio. Puno posla je ovdje da se bilo šta očekuje unaprijed. Amad na ovoj poziciji izgleda opasno. Imat će prostora i dosta izolacija, ne bi bilo loše koristit ga jer nudi dosta ofanzivno.
Žao mi je izgubljena dva boda, ali sviđa mi se no nonsense pristup Amorima, koji nimalo uvijeno posprema stvarni na svoje mjesto i igračima fino pokaže šta misli o njihovim potezima na terenu. Fino je uradio tunep napada sa Rashfordom i Amadom. Danas je “žrtva” bio Garnacho koji je odigrao za k. Jest da je klinjo supertalent, ali nema popuštanja nikome. Kad popuštaš, dobiješ Marcusa Rashforda… ili Pogbu
. Isto tako, primjetio sam kolutanje očima na Casemirovu igru. Borio se stari lav, nema šta, ali ovo što Ruben očito očekuje je high intensity, što ovaj ne može u ovoj fazi karijere ponuditi. Očekivati je kraj puta za njega u crvenom dresu, možda čak i u januaru. Interesantno se i Bruno loše snašao. Očekivao sam da će mu dolazak zeme dati krila, o on dosta tanak. Očekivano ludilo u zadnjoj liniji, oni nikad ovu formaciju nisu igrali i to se vidi. Uglavnom, vidio je i trener, fali ovoj ekipi dosta toga za ono što on hoće. Šteta bačenih para sad na jesen, u januaru će budžet da bude zanemariv, što je teška nepravda prema Amorimu. Valja njemu trenirati ove bolide.

- VivaLaStella
- Kontakt:
Zanimljiva postava
Malacia starter
On i Antony kao krilni bekovi

L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Hahah kakav raspad na krilima.
Što se tiče drugog gola gostiju, više krivim Martineza nego Malaciu iskreno. Momak igra prvu utakmicu poslije 18 mjeseci, trebao ga je Licha pokriti bolje. Ali... šta je tu je
Problem je što je glup ko qrac fakat
Ne mogu da vjerujem znači, bar 10 puta je probio po strani i umjesto da ubaci, on vrati loptu nazad.
I mizerna 2 ubačaja što je uputio, ni blizu dobrom.
Antony je završena priča. Isto sve kao kod Ten Haga, isti pokušaji, iste greške, iste gluposti.. desna noga 404 error
Eventualno ga probat na lijevoj strani, a Dalot umjesto Malacie
Što se tiče drugog gola gostiju, više krivim Martineza nego Malaciu iskreno. Momak igra prvu utakmicu poslije 18 mjeseci, trebao ga je Licha pokriti bolje. Ali... šta je tu je
Problem je što je glup ko qrac fakat

Antony je završena priča. Isto sve kao kod Ten Haga, isti pokušaji, iste greške, iste gluposti.. desna noga 404 error
Eventualno ga probat na lijevoj strani, a Dalot umjesto Malacie
L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
A jesmo vam valjali za ovog Mazraouia, ironično je što je ovo upravo tip beka koji odgovara Kompanyevom sistemu, a slično ga i Amorim koristi, samo ga nismo mogli zadržati rezervni golman Peretz se nije osjećao sigurno 

S ovim novim trenerom bar nije dosadno. Pet komada do sada, ljepota za gledati
Nema momak loše utakmice i to u ovom rasulu. Strašan borac i jako pametan igrač. Prezahvalan. Ova pozicija desnog stopera je možda i idealna za njega, ali i sve što je igrao bilo je odlično. Vjerujem da može dobro odigrati i desnog wing backa.
Trkacki ekipa djeluje miljama ispred onog sistema sa Ten Haagom, da li je pocetni elan ili se odmah zna sta se ocekuje od svakog pojedinca vidjet cemo.
Morala se utakmica zavrsiti ranije, Garnacho pa i Rashford su trebali osigurati mirniju zavrsnicu.
Amorim pokazuje da niko nije siguran, cak i u situaciji kada na terenu ne ostaje ni jedan ‘pravi’ stoper vadi De Lighta.
Rashfordov govor tijela u ovih pola sata sve govori, igrac koji vise nista ne moze dati niti se trudi.
Bit ce zanimljivo vidjeti koju ulogu ce imati Maino i ko ce primarno uzeti bekovske pozicije. Dalot ne djeluje kao igrac koji ulijeva bilo kakvo povjerenje novog trenera.
I can’t believe it. I can’t believe it. Football, bloody hell!
Kako je Amad prštao danas. 

E jesmo jaki... 0:1 u 90 sekundi 

Ovu tursku rupu na golu DHL-om vratiti u zemlju porijekla. Na ovom nivou primiti direkt gol iz kornera… ajde ti ća, nije ovo za tebe
- Slatinash_7
- Kontakt:
Kakvog se sve šljama nakupilo u Unitedu ovo je strašno...Nemam snage komentarisati ovu sezonu..bit će puno padova i malo uspona, treba ostati istrajan u naumu da Portugalac složi ekipu sebi sa par transfera, plus mentalno a bome i fizički na pauzi između sezona da poradi na tome..Mislim da koliko god mu se sviđao Mount, koliko god dobar bio Shaw, to su igrači koji ti mogu biti 20ti igrači na rosteru,jednostavno ne možeš se pouzdati da će zaigrati uopšte a gdje je još da odigraju dobro..nemamo pet poštenih igrača za nivo Uniteda..Mislim da bi najbolji igrač ove ekipe (koji god on bio) godina kad smo bili u vrhu, dakle ne kad smo mljeli sve pred sobom nego kad smo se samo borili za titule i ne osvajali iste, bio tek 13ti igrač tj ne bi mogao igrati u prvoj postavi Uniteda..
Ono što mene pravo zabrinjava i gdje već vidim grešku jeste što se opet previše pritiska indirektno prebacuje na igrače i na trenera..Jel teško kome iz uprave izaći i reći, greška je naša, sportski direktor je bio ko k.urac, pojačanja ten haga su preloša, bacili smo 3 sezone u vodu..Ja kad vidim izjavu Amorima, napredujemo, mi moramo na treningu ovo,na utakmici ono,karakter i ostalo povraća mi se..isto kao da mu AI kroji te izjave
Ono što mene pravo zabrinjava i gdje već vidim grešku jeste što se opet previše pritiska indirektno prebacuje na igrače i na trenera..Jel teško kome iz uprave izaći i reći, greška je naša, sportski direktor je bio ko k.urac, pojačanja ten haga su preloša, bacili smo 3 sezone u vodu..Ja kad vidim izjavu Amorima, napredujemo, mi moramo na treningu ovo,na utakmici ono,karakter i ostalo povraća mi se..isto kao da mu AI kroji te izjave
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Malacia i Dalot su rak rana ovog kluba.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- Slatinash_7
- Kontakt:
Šta radi Onana...onaj rezervni golman je isto kanturina,ali nakon ovakve utakmice, kako god ona završila, ne bi mi stao više na go nikad!
Slatina Bog i batina
Bolje da sam sa djecom na planinu otišao… koji antitalenti majko mila
Godine promašenih trenera i dovođenja skupih pojačanja koji su dovedeni samo onako, bez ikakvog plana dolaze na naplatu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.