Furke za malu djecu iskreno.

Dok je Vjeverica molio za milost na LašviVjeverica777 je napisao/la: ↑22 dec 2024, 13:43Huligani su se lako prepoznali. Kako se saznaje na jednoj strani su sudjelovali između ostalih mosarajvosa83 i noprofit a na suprotnoj strani feniksptica i hajdee.
zeljovolimte je napisao/la: ↑22 dec 2024, 13:55
Odbio da igra ligu sampiona, pristao da igra ovu ligu.. dajte.
Kakva je bila, liga je trenutno pristojna. Da nije Vicinog lopovluka sa sudijama bila bi liga izuzetno atraktivna (sto zbog 4,5 favorita za naslov prije svake sezone) sto zbog navijackih grupa.brig je napisao/la: ↑22 dec 2024, 11:14Ko god misli da ce netko neke ozbiljne pare dat za igrače iz bh lige nije dobar u glavu
Sve cifre vece su medijska promocija i podizanja neka nerealna. Najbolje se vidjelo na onom golmanu Sarajeva kad je agencija demantirala milijunski transfer.
Vecina igrača nema nikakve ponude nego klubovi medijski hajp prave kao da to nekog briga. Skauti u kontinuitetu prate igrače i zna se za koliko idu iz ove jadne i bijedne lige. Sve drugo su spinovi i marketing glupi
Pa zar se ne vidi na sta lici ova liga. Ovo veze s vezom nema.
Ono je neki skec sa debilima na sceni. Ne bi me cudilo da je bilo par forumasa medju njima.
Iskreno teško da može otići za mnogo veće pare. Jednostavno i ovo je previše za igrače iz naše lige, ne cijeni nas niko pa ni mi sami sebe. ybg.Noke995 je napisao/la: ↑22 dec 2024, 14:56Sve vi znate.
Prvo moramo prodavati jer nema više para, sad kad nećemo prodati jer nam se može i jer smo u mogućnosti onda ide ona "nije ni bilo ponuda".
Jedino što znate je da ništa ne znate nit možete saznati, to vas **** najviše, iskreno smiješno vam je čitat postove, ne možete se smatrat ozbiljno kad za istu stvar 5 puta mijenjate mišljenje.
Onaj neki dan kaže neće se raspravljat sa 22,23 i 24, a čovjek 90 % stvari koje napiše je laž i promašaj, pa onda idu nove.
Provaljen na osnovu 10 postova.
Saraj'vo možda popuši na ovom i to je realnost, ali zadržati ga sad je baš hrabrost. Sad imamo dvije opcije, da neće nikad nigdje otići ili će otići za mnogo veće pare nego su se pominjale, ali to je rizik kao i u svakom drugom poslu.
U svakom slučaju golemo.
Šta veli Al-Lagani? Hoće li u Rostov ili u Arabiju?Virtu4l je napisao/la: ↑22 dec 2024, 15:28Ponovo je PR služba odradila posao. Kreirali su hajp oko Guliašvilija kao i bezbroj puta do sada, na kraju se ponovo tresla gora a rodio se miš.
Nekih ozbiljnijih ponuda vjerovatno nije ni bilo.
Sad su se ponovo naložili, ne znaju ni oni zbog čega ali su se naložili. To mi je omiljeni dio, posebno sad kad krenu pripremne utakmice pa se još dodatno nalože. A onda... onda će se nastaviti prvenstvo.![]()
Sad će mašine na jugu do decembra, samo im sendvicar sa durmitora nije rekao kojeg decembraNeSamSafetee je napisao/la: ↑22 dec 2024, 15:40Šta veli Al-Lagani? Hoće li u Rostov ili u Arabiju?Virtu4l je napisao/la: ↑22 dec 2024, 15:28Ponovo je PR služba odradila posao. Kreirali su hajp oko Guliašvilija kao i bezbroj puta do sada, na kraju se ponovo tresla gora a rodio se miš.
Sad su se ponovo naložili, ne znaju ni oni zbog čega ali su se naložili. To mi je omiljeni dio, posebno sad kad krenu pripremne utakmice pa se još dodatno nalože. A onda... onda će se nastaviti prvenstvo.![]()
BigZlatan je napisao/la: ↑22 dec 2024, 14:41zeljovolimte je napisao/la: ↑22 dec 2024, 13:55
Odbio da igra ligu sampiona, pristao da igra ovu ligu.. dajte.
"a Al-Jaber četvorogodišnji ugovor. Prve godine bi zarađivao 360.000 eura, druge 480.000, treće 720.000 i četvrte 960.000 eura."
Jedan odbio ligu sampiona drugi 5 Mio KM zbog Zelje da igra ovu ligu
Ni policija nije daleko od BBI-a. Gdje su da ovu šaku jada rastjeraju ili pohapse?
4 ponudeVirtu4l je napisao/la: ↑22 dec 2024, 15:28Ponovo je PR služba odradila posao. Kreirali su hajp oko Guliašvilija kao i bezbroj puta do sada, na kraju se ponovo tresla gora a rodio se miš.
Nemoj ga toliko pišati, šaraj malojurisicduska je napisao/la: ↑22 dec 2024, 16:124 ponudeVirtu4l je napisao/la: ↑22 dec 2024, 15:28Ponovo je PR služba odradila posao. Kreirali su hajp oko Guliašvilija kao i bezbroj puta do sada, na kraju se ponovo tresla gora a rodio se miš.
Najozbiljnija Ferenc 2.5 mil eura i 15%. Odbijeno.
Znam ja da je vama teško to prihvatiti ali jednostavno je tako.
Jedno od najozbiljnijih krila na balkanu koje bi u svojim redovima rado vijeli i Hajduk i Zvezda. Ali ne može.
Sto niko ne prokomentarise sa vam je Vico opet dao pare da pregurate zimu ? A kao ozbiljan klub. Daj ba. Kod vas se sve može raspast svakog momenta.
relativizam je napisao/la: ↑22 dec 2024, 15:41NeSamSafetee je napisao/la: ↑22 dec 2024, 15:40Šta veli Al-Lagani? Hoće li u Rostov ili u Arabiju?Virtu4l je napisao/la: ↑22 dec 2024, 15:28Ponovo je PR služba odradila posao. Kreirali su hajp oko Guliašvilija kao i bezbroj puta do sada, na kraju se ponovo tresla gora a rodio se miš.
![]()
Kakva derista i saka klosara. Treba poslati specijalce da ih zgaze i kad izadju iz bolnica opet jos jednom.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], supervizor i 17 gostiju.