Chelsea FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Chelsea FC
Opet ce se sa izmjenama cekati 80m,a ovaj raspali Sancho se zabija u Younga vec 50 put danas dok Felix i Noni sjede na klupi,i dalje mislim da mozemo uzeti ovo
-
- Kontakt:
Mjenjaj Maresca nisi valjda Stevie Wonder pa da ne vidiš 

Blue is a color
Football is a game
Football is a game
Majstorinho je napisao/la: ↑22 dec 2024, 16:15Mjenjaj Maresca nisi valjda Stevie Wonder pa da ne vidiš![]()
Nema nam bekova nikako.Neto i Sancho su obicno udvojeni i ne mogu nista po bokovima.Ovdje treba naci nacin da Gusta presalta na prirodnu poziciju i on i Neto ce tamo napravit visak.Neto je vec par puta sam dobro probio.
-
- Kontakt:
Neto je ok ali Sancho na drugoj strani...darker10 je napisao/la: ↑22 dec 2024, 16:20Majstorinho je napisao/la: ↑22 dec 2024, 16:15Mjenjaj Maresca nisi valjda Stevie Wonder pa da ne vidiš![]()
Nema nam bekova nikako.Neto i Sancho su obicno udvojeni i ne mogu nista po bokovima.Ovdje treba naci nacin da Gusta presalta na prirodnu poziciju i on i Neto ce tamo napravit visak.Neto je vec par puta sam dobro probio.
Blue is a color
Football is a game
Football is a game
-
- Kontakt:
Pa vadi Palmera majku mu ****
Ali čovjeće zašto ne proba tvrda tekma vidi sa Nkunkuom i Palmerom na desetkama iza Jacksona, ne može se ovo probiti
- wadethegreat
- Kontakt:
Ma tipicna tekma gdje moras sanse iskoristiti a nasem Jacksonu 3 ciste trebaju da bi jednu zabio...
Maresca tvrdoglav ekipa mlohava danas.
-
- Kontakt:
Vratite ovo govedo u Mancester **** mu Ten Hag sve
-
- Kontakt:
sancho obicna k... kao i palmer.
Otprilike to.Imao je dvije hiljaduprocentne i promasio.Nema se tu sta dodat dalje.U ovakvoj utakmici ne mozes ocekivat 10 prilika.wadethegreat je napisao/la: ↑22 dec 2024, 16:44Ma tipicna tekma gdje moras sanse iskoristiti a nasem Jacksonu 3 ciste trebaju da bi jednu zabio...
Ništa strašno hajde, ali se mora dobiti Fulam, čovjeće dva minuta nadoknade smiješno
-
- Kontakt:
Hahahahahahahahahah kakvo pasce 2minute ahahahahahah krepalo ti sve u familiji keru
- wadethegreat
- Kontakt:
Takav je cijelu sezonu samo sto u ostalim tekmama smo imali tonu sansi pa se izvuce.
I proslu je tekmu isti bio...
Nije covjek caubi jednostavno a to ti treba protiv bunkera.
Kako god idemo dalje svi smo ovdje svjesni bili da nismo kandidati za titulu upravo zbog odbrane i realizacije ponekad...
Nadoknadu ne treba komentarisati.
I proslu je tekmu isti bio...
Nije covjek caubi jednostavno a to ti treba protiv bunkera.
Kako god idemo dalje svi smo ovdje svjesni bili da nismo kandidati za titulu upravo zbog odbrane i realizacije ponekad...
Nadoknadu ne treba komentarisati.
Zadnja izmjena: wadethegreat, dana/u 22 dec 2024, 16:52, ukupno mijenjano 1 put.
Nismo više ni zaslužili posebno kad se pogleda igra u drugom poluvremenu ali neće biti ništa strasno ako se vratimo na pravi put protiv Fulhama.
Nema šta,ovo je jedan od onih dana kada si energetski prazan,totalno mlohav,napraviš dvije šanse za 90 min i ako ne pogodiš nema te.Momci su se borili,pokušavali ali idemo dalje...da smo do nove godine igrali nebi dali gol,prije bi ga primili...
-
- Kontakt:
Tosin i Sanchez spasili nas od 3-0 poraza. Koštala nas je tvrdoglavost Maresce. Stvarno me nervira kako na svakoj utakmici mijenja tek u 75. minuti. Imam utisak da on ima neki lični problem sa Nkunkuom.
Blue is a color
Football is a game
Football is a game
Maresci kasne izmjene u svakoj utakmici, nadam se da će taj segment popraviti u budućnosti.
Mi imamo u glavi jednu tekmu, pogotovo za novu godinu je zgusnuto, očekuje se da će sljedeću početi Nkunku, Madueke, Cucu, možda Felix umjesto Sancha, ja vjerujem da Maresca zna šta radi, zna i napominje da nismo u trci za titulu i to je realnost, treba nam još kvaliteta.
Sancheza se kritikuje, al se mora reći da je ove dvije tekme odradio sjajno i donio nam bodove, nadam se da neće biti sljedeća da nam uzima bodove.
Sancheza se kritikuje, al se mora reći da je ove dvije tekme odradio sjajno i donio nam bodove, nadam se da neće biti sljedeća da nam uzima bodove.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.