Liverpool FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Hahahahaha ide 5;5
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- JayCatwright
- Kontakt:
Yebeni robertson
Ljudi su fakat vodili 5:1 i natjerali me da se brinem deset minuta prije kraja 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ok.
Thank you Mo.
Thank you Mo.
Salah ljutko
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Vracaj se Konate i protiv Accringtona cemo strahovat ako se ovako budemo branili.
Srce, čast i ponos!
Ova 2 gola idu Slotu na dušu, trebao je ranije napraviti izmjene, zatvoriti utakmicu sa Endom, ali sve u svemu vrhunski rezultat i igra većim dijelom utakmice.
Malo se Slot opustio pred Bozic, pa da nas podsjeti na Kloppa
Tri boda, +4 . I'll take it.
Tri boda, +4 . I'll take it.
- jasonstatham
- Kontakt:
jasonstatham je napisao/la: ↑15 dec 2024, 18:04A ne tako davno su se hitovi pjevali.
Zabiće on pijetlu dva komada. Pa ćeš promijeniti priču.

Volim što znam.

Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
- SoloControTutti
- Kontakt:
Ispostavilo se tacno ono sto sam rekao prije tekme, ocekivano dosta golova, napad srecom imao solidnu realizaciju iako to zvuci cudno kad kazem solidnu a dali 6 golova, a kazem to jer su mogli dati 10 lagano ali ok necu kenjati.
Ono sto brine je 8 golova primljenih u zadnje 3 tekme, primilo se u 3 tekme kao u prethodnih 13. Jeste bilo nesretnih i nespretnih okolnosti ali siguran sam da ce Slot i njegov tim to rijesiti. Idemo dalje, jako bitna pobjeda i prilika da se ude u ´mini seriju pobjeda u ligi, Lester, West Ham i United ako se ne varam su sljedeci, ako dobiju sve tri tekme to ce biti strasan posao i zaliha za ulazak u drugi dio sezone.
I da ne zaboravim, danas Salah i Sobo strasno odigrali, Sobo pogotovo
cak i Diaz odigrao tekmu dostojnu Liverpoola. 

I da ne zaboravim, danas Salah i Sobo strasno odigrali, Sobo pogotovo

- JayCatwright
- Kontakt:
Nadam se rotaciji protiv Lestera
Naredne tri utakmice su protivnici koji stvarno u ovom trenutku ne djeluju kao ozbiljne ekipe.
Ako budemo imali 9/9, to bi značilo da imamo 48/57 bodova za prvi dio sezone. Rekao bih da 86b mora biti dovoljno za titulu, znači u drugih 19 utakmica bi se moglo proći i sa 38/57.
Baš ogroman pad u drugom dijelu sezonu bi se morao desiti da bi ispustili titulu ukoliko uzmemo naredne tri (LEI, WHU i MUN).
Ako budemo imali 9/9, to bi značilo da imamo 48/57 bodova za prvi dio sezone. Rekao bih da 86b mora biti dovoljno za titulu, znači u drugih 19 utakmica bi se moglo proći i sa 38/57.
Baš ogroman pad u drugom dijelu sezonu bi se morao desiti da bi ispustili titulu ukoliko uzmemo naredne tri (LEI, WHU i MUN).
- jasonstatham
- Kontakt:
Prvo skoči, pa reci hop.Zaniolo2 je napisao/la: ↑23 dec 2024, 09:12Naredne tri utakmice su protivnici koji stvarno u ovom trenutku ne djeluju kao ozbiljne ekipe.
Sve te kalkulacije su nezahvalne i nepotrebne.
Imamo mi primjer ekipa koje su uspjele sve prosuti u 3 utakmice.

Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.