Liverpool FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
upravo, ništa ne treba planirati unaprijed, mislim da kiksamo kod West Hama. Upravo su Lester i West Ham jedine dvije ekipe koje su nas uzele u sezoni 21/22, a to je tada bio vjerovatno najgori Lester koji pamtim uz ovaj sada.
- jasonstatham
- Kontakt:
Samo pun gas, s jasnim ciljem, bez dramatičnog mijenjanja ekipe, jer su uigrani i jer nema Evrope do kraja januara (a i te dvije su nebitne). Drugim riječima, imaju isto opterećenje kao i sve ekipe premiershipa.
Nebitna kup takmičenja ostaviti ekipama koje nemaju šampionske aspiracije.
Nebitna kup takmičenja ostaviti ekipama koje nemaju šampionske aspiracije.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Shvatam šta želiš da kažeš, ali ja uvijek tako radim, to je u mojoj prirodijasonstatham je napisao/la: ↑23 dec 2024, 12:23Prvo skoči, pa reci hop.Zaniolo2 je napisao/la: ↑23 dec 2024, 09:12Naredne tri utakmice su protivnici koji stvarno u ovom trenutku ne djeluju kao ozbiljne ekipe.
Ako budemo imali 9/9, to bi značilo da imamo 48/57 bodova za prvi dio sezone. Rekao bih da 86b mora biti dovoljno za titulu, znači u drugih 19 utakmica bi se moglo proći i sa 38/57.
Baš ogroman pad u drugom dijelu sezonu bi se morao desiti da bi ispustili titulu ukoliko uzmemo naredne tri (LEI, WHU i MUN).
Sve te kalkulacije su nezahvalne i nepotrebne.
Imamo mi primjer ekipa koje su uspjele sve prosuti u 3 utakmice.![]()

Volim praviti ovakve kalkulacije, vjerovatno iz nestrpljenja.
Slotu jedino malo zamjerim što se utakmica mogla ranije zatvoriti i imati 100% odmornog Salaha (kao i još jednog-dvojicu) za četvrtak navečer.
Valjda će ova utakmica dati Diazu kakav takav boost za dalje.
Raduje i odlična utakmica Szobe.
Mislim da će Tsimikas dobit priliku u četvrtak.
- SoloControTutti
- Kontakt:
Trebao bi se Konate vratiti uskoro valjda, a za Bradleya ne znam info. Chiesa je duh covjek. Ekipa ce biti kompletna s Konateom i astmosfera je trenutno u ekipi fantasticna, hemija odlicna. Ipak previse puta u zadnjih par godina je ovaj klub dozivio neke cudne okolnosti i gubio titule za milimetre itd, imao nevidene krize s povredama kao da ih je neko urekao s toga mislim da se niko ne zanosi previse i treba samo da se ide tekma po tekma lagano i opusteno, tek u martu kraje se moze poceti razmisljati ozbljnije o titulama.
Ovo hajpanje i pretjerivanje medijsko te od strane simpatizera drugih klubova je nebitno, treba im kontent i drama, vjerujem da Slot to sve hendla perfektno.
Ovo hajpanje i pretjerivanje medijsko te od strane simpatizera drugih klubova je nebitno, treba im kontent i drama, vjerujem da Slot to sve hendla perfektno.

Bas mi je drago sto je Szobo uhvatio odlican ritam u posljednje vrijeme. Sjajan u oba pravca, plus konacno je to okrunio sa konkretnim ucinkom na terenu, nadam se da nastavlja ovako. Partije koje prilice osmici Liverpoola.
Srce, čast i ponos!
- JayCatwright
- Kontakt:
- JayCatwright
- Kontakt:
fucking hell
Raspad sistema u najavi
Pa objavio je jelku i kad smo ligu osvojili?
- JayCatwright
- Kontakt:
Da, bukvalno propadne ko kauč nakon ovog.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Nuuuneez nuuuneeez
- JayCatwright
- Kontakt:
Realno se pretjeruje sa Salahom i Bozicem. Neko ko ne zna pomislio bi da gola nece dati do kraja sezone. Mislim da je sve ovo posljedica toga sto smo prethodnih sezona ostajali kratki za bar jednu PL i jednu LP. Sumnjamo u sve i generalno kao navijaci ne vjerujemo dovoljno u ekipu, valjda od straha da ih se ne urekne.
Srce, čast i ponos!
Realno ja na ovo gledam ko zajebanciju sto ono ustvari i jeste. Vjerovati u neka praznovjerja smijesnoVenom je napisao/la: ↑26 dec 2024, 08:40Realno se pretjeruje sa Salahom i Bozicem. Neko ko ne zna pomislio bi da gola nece dati do kraja sezone. Mislim da je sve ovo posljedica toga sto smo prethodnih sezona ostajali kratki za bar jednu PL i jednu LP. Sumnjamo u sve i generalno kao navijaci ne vjerujemo dovoljno u ekipu, valjda od straha da ih se ne urekne.
nerkolfc je napisao/la: ↑26 dec 2024, 08:46Realno ja na ovo gledam ko zajebanciju sto ono ustvari i jeste. Vjerovati u neka praznovjerja smijesnoVenom je napisao/la: ↑26 dec 2024, 08:40Realno se pretjeruje sa Salahom i Bozicem. Neko ko ne zna pomislio bi da gola nece dati do kraja sezone. Mislim da je sve ovo posljedica toga sto smo prethodnih sezona ostajali kratki za bar jednu PL i jednu LP. Sumnjamo u sve i generalno kao navijaci ne vjerujemo dovoljno u ekipu, valjda od straha da ih se ne urekne.

Ja sve opet kontam pravi se retardiran.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.