Peticija za uklanjanje Zuke sa TM
Re: Peticija za uklanjanje Zuke sa TM
Kakva je ovo tema šta je ovo 

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
PItari samo pokazali da bi pisali isto ko i navijaci borca da se nalaze na njihovoj poziciji... nijedan do sad se nije javio da kaze da cijene nisu objektivne, vec samo sprdanja i opravdanja... tako da je jasno kako bi se ponasali da dodju na vicinu poziciju, da bi se borili da opravdaju svaku svoju lakrdiju >D
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Ma ista je to bagra, nisu oni dzaba bili bratske grupekontra je napisao/la: ↑20 dec 2024, 08:33PItari samo pokazali da bi pisali isto ko i navijaci borca da se nalaze na njihovoj poziciji... nijedan do sad se nije javio da kaze da cijene nisu objektivne, vec samo sprdanja i opravdanja... tako da je jasno kako bi se ponasali da dodju na vicinu poziciju, da bi se borili da opravdaju svaku svoju lakrdiju >D
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- relativizam
- Kontakt:
od kmecanje za jabera ,za muftica ,boljevica
sad se kmeci sto je sarajevo skuplje od borca
stadion im sadaka,opstanak sadaka,dugove sadakom izmiruju
sad bi da im neko i sadakom povisi cijene igraca po nekim internet stranicama
sad se kmeci sto je sarajevo skuplje od borca
stadion im sadaka,opstanak sadaka,dugove sadakom izmiruju
sad bi da im neko i sadakom povisi cijene igraca po nekim internet stranicama
-
- Kontakt:
Gledajući Transfermarkt gruzijski internacionalac duplo je skuplji i od Marija Ćužea (Zrinjski), kojem je pala cijena za 200.000 eura, Envera Kulašina (Borac), a tri puta vrijedi više od Aleksandra Boljevića, igrača Željezničara, koji je prema ocjenama SofaScora proglašen za najbolje ocijenjenog igrača prvog dijela sezone i od Frane Topića, talentovanog fudbalera Dinama koji je na posubi u Zrinsjkom.
-
- Kontakt:
Neka neko otvori temu za vegetu,covjek je dozivio nervni slom zbog cijena igraca
Koliko Zuka vlada materijom vidjece kad se ovi mega talenti zeljini prodaju za 2 marke.

Pravda za Zuku i njegovu borbu za milionsku PLBiH ... 

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
-
- Kontakt:
Za milionsko FK Sarajevo*
- Shategabri
- Kontakt:
Zvučiš kao jedan od učesnika sukoba kod BBI.19vendetta87 je napisao/la: ↑20 dec 2024, 09:47Ma ista je to bagra, nisu oni dzaba bili bratske grupekontra je napisao/la: ↑20 dec 2024, 08:33PItari samo pokazali da bi pisali isto ko i navijaci borca da se nalaze na njihovoj poziciji... nijedan do sad se nije javio da kaze da cijene nisu objektivne, vec samo sprdanja i opravdanja... tako da je jasno kako bi se ponasali da dodju na vicinu poziciju, da bi se borili da opravdaju svaku svoju lakrdiju >D
Koševo Zapad
Molba adminima da obrišu ovu (bruku) temu.
A gdje je pecat 

Neka, autor je onaj panj vendeta. Nek stoji da ne zaboravimo koliko je zapravo lik glup.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Sve lafo **** te transfermarkt, ja to ne pratim, stranica nije uopšte relevantna
Isti ljudi: Zuka ovo, Zuka ono, Zuka skloni se, peticija, ne brukaj se
Isti ljudi: Zuka ovo, Zuka ono, Zuka skloni se, peticija, ne brukaj se
Vratili su nam nekog laznog noDija, vratite nam pravog !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Hoce li mag za cijene podici Guliju vrijednost na 2 miliona, jer ipak sad ima jaci i duzi ugovor? 

Logičan slijed događaja.19vendetta87 je napisao/la: ↑23 dec 2024, 15:34Hoce li mag za cijene podici Guliju vrijednost na 2 miliona, jer ipak sad ima jaci i duzi ugovor?![]()
Dajte nekom igraču (nekad) ugovor na 3 godine - da vidite kako je to.

"Nekoliko njih je poslalo ponude koje su bile veće od dva miliona eura. Nudili su i procente od naredne prodaje, no na kraju je igrač odlučio ostati u bordo dresu."
"Preko dva miliona eura i procenti od prodaje za Guliashvilija!"
Opet ja kriv?
"Preko dva miliona eura i procenti od prodaje za Guliashvilija!"
Opet ja kriv?
šta se ba pravdaš za daleko najboljeg igrača lige? Bolje objasni na osnovu čega si povećao cijenu Jaberu za 100k? Dva gola protiv davljenika, bez asistencije, bez nekog učinka u ekipi gdje Huso Karjašević ima veći uticaj na igru.
zeljeznciar je najveci klub na transfermarktu, pravda za boljovica, jabara i ostale milionare sa grabavice