Bilo bi lijepo da administracija ovaj post označi kao "sticky" pa da bude na vrhu svake nove stranice.

Ne trebas prosipat ironiju.
Cini mi se da si ti profulio, i da ne znas ni ko je Viveros?tutankamon1905 je napisao/la: ↑23 dec 2024, 20:25Ne trebas prosipat ironiju.
Smajlagica nitko ne predstavlja ko vrhunskog igraca. Isto tako ni Viverosa ne bi trebalo tako predstavljati..lika koji nije znao hodat u Sarajevu
Evo otimaju se svi redom za njega
Malo Apsen, Vengen ?Virtu4l je napisao/la: ↑23 dec 2024, 20:02Samo da javim ovima što su opsjednuti mojim likom i djelom da ću biti nešto manje aktivan na ovoj temi dok traje pauza.
Bilo bi lijepo da administracija ovaj post označi kao "sticky" pa da bude na vrhu svake nove stranice.Toliko sam im ušao u glavu da je zabrinjavajuće.
![]()
Virtu4l je napisao/la: ↑23 dec 2024, 20:02Samo da javim ovima što su opsjednuti mojim likom i djelom da ću biti nešto manje aktivan na ovoj temi dok traje pauza.
Bilo bi lijepo da administracija ovaj post označi kao "sticky" pa da bude na vrhu svake nove stranice.Toliko sam im ušao u glavu da je zabrinjavajuće.
![]()
Podsjećas me na Hanixoxo sa Ana.rs forumaVirtu4l je napisao/la: ↑23 dec 2024, 20:02Samo da javim ovima što su opsjednuti mojim likom i djelom da ću biti nešto manje aktivan na ovoj temi dok traje pauza.
![]()
Transfermarkt nije relevantan, ali brate sofascore je duplo manje relevantna
Najbolji igrač lige će im otići za 0km
Samo neuki ne znaju tko je Viveros. Covjek kojeg je pola europe htjelo, ali se ipak nekim slucajem odlucio za Sarajevo. Svi smo tih dana zeljno iscekivali i pratili kada ce avion napokon uzletiti iz Kolumbije i sletiti u Sarajevo.bvsic je napisao/la: ↑23 dec 2024, 20:28Cini mi se da si ti profulio, i da ne znas ni ko je Viveros?tutankamon1905 je napisao/la: ↑23 dec 2024, 20:25Ne trebas prosipat ironiju.
Smajlagica nitko ne predstavlja ko vrhunskog igraca. Isto tako ni Viverosa ne bi trebalo tako predstavljati..lika koji nije znao hodat u Sarajevu
Evo otimaju se svi redom za njega
Nema fajde.jurisicduska je napisao/la: ↑24 dec 2024, 08:02Nek mu neko kaže da smo dva igrača prodali u Francusku.