ma nema tu nista 'za nepovjerovati'. Sve jasno kao dan. Lopovski klub, lopovski maniri, lopovi u savezu, zato im sve to prolazisamosarajvo je napisao/la:Uz to Valjić je svirao penal za Zrinjski i u 17. kolu protiv Čelika. Zanimljivo, banjalučki arbitar na bijelu tačku tada je pokazao u 93. minuti, kao i Kožul u Tuzli.A isti Valjić je bio 4 sudija u Tuzli kad je Zrinjski igrao protiv Slobode iz Tuzle
Sve povezano za ne povjerovat !!!
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
nisi se sjetio srat kad je orasje zna se kako ispalo a velez ostao u ligi?samosarajvo je napisao/la:Kako vas sram i stid vise nije ? Bar vas navijaca...pa klub vam cini sve kako bi ostali u ligi.Jes da i politika na to sve utice jer hrvatski klub ne smije ispast posto su samo 2 u PL BIH...FUJ FUJ FUJ
Imali ste onaj penal kuci u zadnjoj minuti,sad u Tuzli pa evo i u Banovicima...
Uz to Valjić je svirao penal za Zrinjski i u 17. kolu protiv Čelika. Zanimljivo, banjalučki arbitar na bijelu tačku tada je pokazao u 93. minuti, kao i Kožul u Tuzli.A isti Valjić je bio 4 sudija u Tuzli kad je Zrinjski igrao protiv Slobode iz Tuzle
Sve povezano za ne povjerovat !!!
-
napravljenje
- Kontakt:
Da Bog da bio nepostojeći penal
Najljepši poklon za sutrašnji 17. rođendan Ultrasa - najbolje navijačke skupine u BiH
Najljepši poklon za sutrašnji 17. rođendan Ultrasa - najbolje navijačke skupine u BiH
HŠK Zrinjski - klub sa tradicijom - http://www.youtube.com/watch?v=lqo3nUfq_LY
b) crveni za igrača Olimpika koji ne prima crvene nikad. čudno, zar ne?
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
I najstarije .napravljenje je napisao/la:Da Bog da bio nepostojeći penal![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
napravljenje je napisao/la:Da Bog da bio nepostojeći penal![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Najljepši poklon za sutrašnji 17. rođendan Ultrasa - najbolje navijačke skupine u BiH [img]http://forum.zrinjski.info//style_emoti ... lt/zzz.gif[/img]
-
ultra gitano
Kakav bola opstanak još koja pobjeda na strani i kući i eto titule

- neutralan__
- Kontakt:
Mozel mi jedan pravi,iskreni navijac zrinjskog reci jel njega stid?
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Bola uzmite bod ko i mi - pošteno glupi vi a ove sudije još gluplje sestre mi moje bola čitava vas država mrzi bola gdje god dođete bit ćete šutnuti brato.
SRAMOTA
SRAMOTA
Sretno Abidal :´(
-
napravljenje
- Kontakt:
Evo ja ću ti reći, ja sam pravi navijač Zrinjskog, i nije me stid sekunde jedneneutralan__ je napisao/la:Mozel mi jedan pravi,iskreni navijac zrinjskog reci jel njega stid?
Ajmo pucajte, samo nemojte se kažem vam ja sekirati puno ipak je Zrinjski velikan BiH nogometa pa nismo mi šaša ko neki klubovi
reci da se salis, molim teneutralan__ je napisao/la:Mozel mi jedan pravi,iskreni navijac zrinjskog reci jel njega stid?
U ovoj ligi se svim domacinima natezu penali..jedino se zrinjskom nateze i na strani 
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
I onda cete kukati kad vam se Orasje ponovi, a ponovice se to ti garantujemnapravljenje je napisao/la: Evo ja ću ti reći, ja sam pravi navijač Zrinjskog, i nije me stid sekunde jedne![]()
![]()
![]()
![]()
Ajmo pucajte, samo nemojte se kažem vam ja sekirati puno ipak je Zrinjski velikan BiH nogometa pa nismo mi šaša ko neki klubovi
napravljenje je napisao/la:Evo ja ću ti reći, ja sam pravi navijač Zrinjskog, i nije me stid sekunde jedneneutralan__ je napisao/la:Mozel mi jedan pravi,iskreni navijac zrinjskog reci jel njega stid?![]()
![]()
![]()
![]()
jarane stidi se bez penala bi bili ispod drine zar ne
**** JE KAD ISTINA BOLI
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
-
Ćale_za_vas_miševi
- Kontakt:
2 liga vas čekakuman_@mel je napisao/la:cigani jedni...neznate doc igrat futbala fer i korektno,nego sudje placati??? sve ekipe koje su posteno odnjele bodove iz banovica nagradjene su velikim aplauzom,a vi tako...koji ste vi "CIGANI"
ćao
ne sine, ovo je revans za ono sa OrasjemUPS je napisao/la:I onda cete kukati kad vam se Orasje ponovi, a ponovice se to ti garantujemnapravljenje je napisao/la: Evo ja ću ti reći, ja sam pravi navijač Zrinjskog, i nije me stid sekunde jedne![]()
![]()
![]()
![]()
-
napravljenje
- Kontakt:
A ja tebi garantujem da si bolesno opsjednut HŠK ZrinjskimUPS je napisao/la:I onda cete kukati kad vam se Orasje ponovi, a ponovice se to ti garantujemnapravljenje je napisao/la: Evo ja ću ti reći, ja sam pravi navijač Zrinjskog, i nije me stid sekunde jedne![]()
![]()
![]()
![]()
Penali su sastavni dio nogometa, živjeli penali !
- neutralan__
- Kontakt:
Vjestacki klub velikannapravljenje je napisao/la:Evo ja ću ti reći, ja sam pravi navijač Zrinjskog, i nije me stid sekunde jedneneutralan__ je napisao/la:Mozel mi jedan pravi,iskreni navijac zrinjskog reci jel njega stid?![]()
![]()
![]()
![]()
I da ti kazem da sam ja presretan jer se sad vidi koje kakav klub.
-
napravljenje
- Kontakt:
Samo ću ti reći IŠ U 2. LIGU !neutralan__ je napisao/la:Vjestacki klub velikannapravljenje je napisao/la:Evo ja ću ti reći, ja sam pravi navijač Zrinjskog, i nije me stid sekunde jedneneutralan__ je napisao/la:Mozel mi jedan pravi,iskreni navijac zrinjskog reci jel njega stid?![]()
![]()
![]()
![]()
Ajmo pucajte, samo nemojte se kažem vam ja sekirati puno ipak je Zrinjski velikan BiH nogometa pa nismo mi šaša ko neki klubovine mogu da vjerujem kakvih sve ima na forumu,kako niste sasa koja utakmicu po redu da vam se svira nepostojeci penal,to samo mogu mali timovi,pa mi smo bolji od vas duplo sad smo vas u pola sata igre razvalili a u Mostaru vam uzeli bod,toliko o velikanu
i da ti pravi jel to pises iz busa posto se sad ultrasi vracaju kuci
.
I da ti kazem da sam ja presretan jer se sad vidi koje kakav klub.
- neutralan__
- Kontakt:
Ceka nas,ali mi imamo neki ponos i cast za razliku od drugih.Ćale_za_vas_miševi je napisao/la:2 liga vas čekakuman_@mel je napisao/la:cigani jedni...neznate doc igrat futbala fer i korektno,nego sudje placati??? sve ekipe koje su posteno odnjele bodove iz banovica nagradjene su velikim aplauzom,a vi tako...koji ste vi "CIGANI"
ćao
bravo majstore!!neutralan__ je napisao/la:Ceka nas,ali mi imamo neki ponos i cast za razliku od drugih.Ćale_za_vas_miševi je napisao/la:2 liga vas čekakuman_@mel je napisao/la:cigani jedni...neznate doc igrat futbala fer i korektno,nego sudje placati??? sve ekipe koje su posteno odnjele bodove iz banovica nagradjene su velikim aplauzom,a vi tako...koji ste vi "CIGANI"
ćaoNeke stvari se ne mogu kupiti novcem!
treba nam jos igraca iz BiH
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.