I prilici osobi nadimka "Mehmedaga" da kvalitet centralnog veznog gleda kroz postignute golove.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
-
- Kontakt:
Pa upravo tako Đokanovic je sa 18 godina imao vise nastupa nego ovaj sa 22. U istoj ligi.
Drugo Buljubasic također iako ste mu nogu slomili na derbiju.
Al Jaber ima 22 godine i nema sezonu seniorskog fudbala. Oscilira u formi , zadnjih 10 je Radovac za njeg igracina a kako je Radovac prošao u 2 Grčkoj znamo svi.
Tako ako hajrujete 20 km za njeg udarajte se nogom u guzicu. Da je iz Bosne tražili bi da ga pošaljete na posudbu u Saobracajac.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- Shategabri
- Kontakt:
Ja i? To je primarni zadatak veznih igrača da postižu golove?
Pogotovo je smiješno stavljati podatak o golovima kao nešto relevantno za zadnjeg veznog.
Tako ćeš vjerujem nekad i za Čelika pisati koliko je dao golova.
Koševo Zapad
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ako nekoliko puta ponovis laz, nece postati istina...jurisicduska je napisao/la: ↑24 dec 2024, 13:39
Al Jaber ima 22 godine i nema sezonu seniorskog fudbala. Oscilira u formi , zadnjih 10 je Radovac za njeg igracina a kako je Radovac prošao u 2 Grčkoj znamo svi.
Tako ako hajrujete 20 km za njeg udarajte se nogom u guzicu. Da je iz Bosne tražili bi da ga pošaljete na posudbu u Saobracajac.
Jaber je 2004.godiste, opet ti ponavljam.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Momak je 2004 godište. Kojom logikom po tebi onda ima 22 godine?jurisicduska je napisao/la: ↑24 dec 2024, 13:39Pa upravo tako Đokanovic je sa 18 godina imao vise nastupa nego ovaj sa 22. U istoj ligi.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Isti vi "navijači" ste ispisali stranice o statistici Jabera, zato sam i spomenuo vašu dvojicu bivših fudbalera. Al Jaber je 2004. godište, ali ima 22 godine – logika pitarska. Još smo MI slomili nogu Buljubašiću...
- Shategabri
- Kontakt:
Glupo je pisati i za Jabera u tom kontekstu.
Dobar mladi igrač koji je, istina, u drugom dijelu ove sezone pao u formi.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Onakav odziv forumasa na temu i broj ispisanih postova i stranica dovoljno govori o peticijiFKSDoGroba je napisao/la: ↑24 dec 2024, 11:05Dokle je peticija?19vendetta87 je napisao/la: ↑24 dec 2024, 11:02A tek Sukilovic koji u 7 utakmica, kao stoper, ima isti broj golova iz igre kao Renan u 16 utakmica![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Pa više te ljudi ismijava na onoj temi nego što je "za" peticiju19vendetta87 je napisao/la: ↑24 dec 2024, 15:06Onakav odziv forumasa na temu i broj ispisanih postova i stranica dovoljno govori o peticijiFKSDoGroba je napisao/la: ↑24 dec 2024, 11:05Dokle je peticija?19vendetta87 je napisao/la: ↑24 dec 2024, 11:02
A tek Sukilovic koji u 7 utakmica, kao stoper, ima isti broj golova iz igre kao Renan u 16 utakmica![]()

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Igrač sa 20 godina se ne kupuje zbog toga kakav je igrač nego zbog potencijala kojeg posjeduje. Ko je gledao uživo Al Jabera, mogao je vidjeti da on ima neke stvari koje baš i ne možeš tako često vidjeti u našoj ligi. Ako neko procijeni da je taj potencijal puno veći nego što on trenutno pokazuje i da će uz bolje terene, bolje trenere, bolje okruženje, on moći puno više napredovati, kupiće ga.Shategabri je napisao/la: ↑24 dec 2024, 15:01Glupo je pisati i za Jabera u tom kontekstu.
Dobar mladi igrač koji je, istina, u drugom dijelu ove sezone pao u formi.
-
- Kontakt:
Ovo postade pravo srpski portal. Svaki dan o cetnicima delijama bar jedan clanak.
sportsport.rs
sportsport.rs
-
- Kontakt:
Navijaci sarajevskih klubova radi rivaliteta ne mogu da razluce osnovne stvari. Prepirete se oko gluposti.
Ja sam gledao Al Jabera uzivo protiv Veleza u Mostaru. Na toj utakmici je pretrcao 14 kilometara, preorao teren od 16 do 16, razvalio i u odbrani i u napadu. Sa 20 godina, a to mu je mozda bila sesta ili sedma seniorska utakmica u zivotu. Sama ta utakmica je dovoljna da ga proda. Igra u oba pravca, ima viziju, ima pluca... to je moderan fudbaler. Oscilacije su normalne.
Guliashvilija sam gledao vise puta. Strasan igrac, medju boljim igracima lige. Brz, snalazljiv, prgav, pravo moderno krilo. Uopste me ne bi zacudilo da su postojale one visoke ponude koje su se spominjale. Sasvim realne cifre, pa i Zekic je izjavio cini mi se da bi Guliashvili otisao za 8 miliona da je u Dinamu.
Ne razumijem tu potrebu da pljujete ta dva momka i prepirete se oko njih. Jedan 2001 drugi 2004 godiste, djeca za vecinu koja ovdje pise. Sportisti su, cine se normalni, korektni. Sta je sad tu problem i zasto morate privatizovati temu nebitnim prepucavanjima svako malo, nije mi jasno.
Ja sam gledao Al Jabera uzivo protiv Veleza u Mostaru. Na toj utakmici je pretrcao 14 kilometara, preorao teren od 16 do 16, razvalio i u odbrani i u napadu. Sa 20 godina, a to mu je mozda bila sesta ili sedma seniorska utakmica u zivotu. Sama ta utakmica je dovoljna da ga proda. Igra u oba pravca, ima viziju, ima pluca... to je moderan fudbaler. Oscilacije su normalne.
Guliashvilija sam gledao vise puta. Strasan igrac, medju boljim igracima lige. Brz, snalazljiv, prgav, pravo moderno krilo. Uopste me ne bi zacudilo da su postojale one visoke ponude koje su se spominjale. Sasvim realne cifre, pa i Zekic je izjavio cini mi se da bi Guliashvili otisao za 8 miliona da je u Dinamu.
Ne razumijem tu potrebu da pljujete ta dva momka i prepirete se oko njih. Jedan 2001 drugi 2004 godiste, djeca za vecinu koja ovdje pise. Sportisti su, cine se normalni, korektni. Sta je sad tu problem i zasto morate privatizovati temu nebitnim prepucavanjima svako malo, nije mi jasno.
Aferim kolega, svaka na mjestu!IMResurrected je napisao/la: ↑24 dec 2024, 16:01Navijaci sarajevskih klubova radi rivaliteta ne mogu da razluce osnovne stvari. Prepirete se oko gluposti.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
07.januara će uci u 22 godinu života. Nije 2004 godište u decembru.TMovac je napisao/la: ↑24 dec 2024, 14:27Momak je 2004 godište. Kojom logikom po tebi onda ima 22 godine?jurisicduska je napisao/la: ↑24 dec 2024, 13:39Pa upravo tako Đokanovic je sa 18 godina imao vise nastupa nego ovaj sa 22. U istoj ligi.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- svrakino1921
- Kontakt:

Željezničar će u Turskoj odigrati tri utakmice. Osiguran TV prijenos
Željezničar će u Turskoj odigrati tri utakmice. Osiguran TV prijenos
Fudbaleri Željezničara će se za nastavak sezone pripremati u Antaliji, a klub s Grbavice sada je objavio je i plan priprema.
Plavi će u Turskoj boraviti od 26. januara do 6. februara, a u tom periodu će odigrati tri pripremne utakmice.
Prvo će 29. januara igrati protiv Gangwona iz Južne Koreje, potom će 1. februara odmjeriti snage s ukrajinskim Karpatyjem, a posljednja provjera zakazana je za 4. februar kada će im protivnik biti Sileks iz Sjeverne Makedonije.
Dobra vijest za navijače Plavih je što je obezbijeđen prijenos svih utakmica.
"FK Željezničar i MY TV potpisali su ugovor o pravima direktnog prijenosa pripremnih utakmica iz turske Antalije. Pored direktnog prijenosa bit će emitovani i prilozi sa priprema", saopćeno je s Grbavice.
GOLEM SI ŽELJO
- svrakino1921
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
"FK Željezničar i MY TV potpisali su ugovor o pravima direktnog prijenosa pripremnih utakmica iz turske Antalije. Pored direktnog prijenosa bit će emitovani i prilozi sa priprema", saopćeno je s Grbavice.
@Virto brate koliko smo dobri sa ovim ugovorom
Jel može pokrit troškove priprema u Antaliji
@Virto brate koliko smo dobri sa ovim ugovorom
Jel može pokrit troškove priprema u Antaliji
Izgleda, potrebno je biti samo igrac Sarajeva i da naprsvis milionski transfer...
Zamolis trenera jedno 5 minuta da odigras u Kupu i to je to, ne mora Zukanovic da pise nepostojece asistencije...

Zamolis trenera jedno 5 minuta da odigras u Kupu i to je to, ne mora Zukanovic da pise nepostojece asistencije...

- FKSDoGroba
- Kontakt:
19vendetta87 je napisao/la: ↑24 dec 2024, 15:06Onakav odziv forumasa na temu i broj ispisanih postova i stranica dovoljno govori o peticijiFKSDoGroba je napisao/la: ↑24 dec 2024, 11:05Dokle je peticija?19vendetta87 je napisao/la: ↑24 dec 2024, 11:02
A tek Sukilovic koji u 7 utakmica, kao stoper, ima isti broj golova iz igre kao Renan u 16 utakmica![]()

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], perodeformero i 20 gostiju.