FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
"Faktor saznaje da supoznati premijerligaški treneri Husref Musemić i Mirza Varešanović zahvalili Azmiru Husiću na pozivu i ponudi.
Po kuloarima se govorilo o Gradimiru Crnogorcu, Milenku Bošnjakoviću, ali prema našim informacijama oni nisu u konkurenciji za novog trenera. Naravno, pod uvjetom da u međuvremenu ne dođe do nekog preokreta."
Po kuloarima se govorilo o Gradimiru Crnogorcu, Milenku Bošnjakoviću, ali prema našim informacijama oni nisu u konkurenciji za novog trenera. Naravno, pod uvjetom da u međuvremenu ne dođe do nekog preokreta."
Samo je Sloboda iz Tuzle
-
- Kontakt:
Nismo se mi trebali vraćati u premijer ligu, trebali smo ostati jos koju godinu i više u federalnoj i pokusavati smanjiti dugove, stabilizovat klub pa onda sa boljim finansijskim stanjem kluba se vratiti u premijer ligu sa jasnim ciljem i planom a ne ovako samoubilački i na silu se vratit po svaku cijenu, oslanjajuci se samo na tranšu od opštine, i sta smo dobili katastrofu, najvecu sramotu kluba u istoriji, dovodit igrace koji su zaboravili igrat fudbal a onako lošu igru i ne zalaganje na terenu jos nisam vidio ni kod jedne ekipe koja se borila za opstanak i na to jos se zavalit jos u veće dugove, i ne uspijet pobijedit nijednu ekipu u polusezoni? aferim! sjecam se one sezone kad smo se vratili u premijer ligu sa Ćirom kad je trener bio denis sadikovic ekipa je bila uzas ali smo uspjeli uzet 12 bodova ne sjecam se tacno koliko al bar smo neke pobjede imali i remije pa dodje na zimu Husref i dovedoše dobra pojacanja i zavrsismo na 7 mjestu te sezone, a ovo sto se sad desava sa slobodom je katastrofa a Azmir ako bude uspio napravit čudo svaka čast...neznam nisam optimista al volio bi da griješim pa da ostanemo u ligi, a navijacima iz zenice neka se bave čelikom i svojim problemima, nama tesko ko da moze pomoci, pozdrav svim slobodašima od starog navijača slobode NIKO NIKO SAMO SLOBODA
Tuzla je teška sredina za mnogo što, da se nije ušlo drvlje i kamenje, sada također drvlje i kamenje. Svi pametuju a niko qurtzem da mrdne." Drugovi sa tribine" ( sve im milo na kamaru) su trebali biti pošteni i reći istinu, imali su priliku kao niko prije. Li i oni su gledali da se ugrade i "hajruju" malo od Slobode. Nadam se da će A.H. biti pametniji sada i da će početi sistemski da rješava sve, pokušao je jednom preko "koljena" da riješi sve. Sada ima ne a vlasti čovjeka, koji nije još uvijek egomanijak kao "književnik".
Mi navijači, treba da pritišćemo i vlast u gradu i u klubu. Treba da pomognemo klubu kupovinom karti, da idemo na Tušanj, da javno se oglasimo ako A.H. ne bude radio u korist Slobode, ali isto tako da mu budemo podrška ako se opet politika bude petljala oko kluba (inspekcije, plijenjenje novca od ulaznica i sl, kojeg gle čuda nije bilo kao dok je A.H. imao rezultate sa Slobodom)...
Do nas je sve, što neko reče samo smo krivi za dobro i loše što nam se dešava....
Mi navijači, treba da pritišćemo i vlast u gradu i u klubu. Treba da pomognemo klubu kupovinom karti, da idemo na Tušanj, da javno se oglasimo ako A.H. ne bude radio u korist Slobode, ali isto tako da mu budemo podrška ako se opet politika bude petljala oko kluba (inspekcije, plijenjenje novca od ulaznica i sl, kojeg gle čuda nije bilo kao dok je A.H. imao rezultate sa Slobodom)...
Do nas je sve, što neko reče samo smo krivi za dobro i loše što nam se dešava....
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Nema potrebe da se tema spinuje sa tim objavama, ako nešto su nekorektno napisali obrisati post i ne ulaziti dalje u raspravu. Mislim da svako korektno mišljenje treba barem uvažiti.
Mi imamo naše belaje i time se treba pozabaviti
Mi imamo naše belaje i time se treba pozabaviti
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
eto nam natrag i Jahe stručnjaka kako gledam. 

NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Od nekuda moramo poceti, nazalost niti jedan trener sa renomeom nece nas jednostavno. Husrefovi zahtjevi su bili kao da smo trostruki sampion uzastopni. Cak i za Azmira malo previse(s obzirom na situaciju).
Mi krecemo iz pocetka bukvalno. Jbg
Mi krecemo iz pocetka bukvalno. Jbg
Jbg, svakako ispadamo, dosao ili Husref ili Jaha. Za nadati se da pocnemo odmah sad praviti tim za narednu sezonu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Samo da Jaha ne taktizira sa svojim izmjenama u 80-90 min utakmice, a sto se tice jahe bila je spremna ekipa znam da ih je na starinski vodio na ilincicu da trce ako je jos od dude sta naucio uz igrace koje on hoce mogli bi dobro to biti
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
Normala da ce traziti, u ovakvim situacijama se uzima najveca lova, borba za titulu i borba za opstanak.....igraci sami nekada naprave situaciju da se bore za opstanak zbog premija......a Husref ko Usref, nikada mu dovoljno para.....bolje neki domaci trener, svakako smo ispali....ne bacati pare u bunar
🔴⚫️
Nista ni od njega.Jahić je na odmoru u Tuzli, a odmah su krenule i spekulacije. Istina, određenih razgovora je bilo, ali sve se na tome završilo. Jahić se zahvalio na interesovanju i jasno stavio do znanja da to u ovom momentu nije opcija. Prije svega zbog ugovora s Radničkim, ali i onoga što je možda i važnije - pružene ruke treneru Dudiću.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kako se zvao onaj trener Rudar Prijedora sto nas je odučio od fudbala prije par sezona, daj njega.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
Jedini koji bi se odazvao Husiču je Vojvoda On još uvijek voli Slobodu Za pomočnika pozvti Gradu Oni bi ove manekene samljeli i spustio na zemlju
-
- Kontakt:
Na sta smo spali da nas ni Jaha nece. Okupi ekipu Spaha, Grado, Denis Karic ionako je propala sezonaDamirT je napisao/la: ↑26 dec 2024, 11:11Nista ni od njega.Jahić je na odmoru u Tuzli, a odmah su krenule i spekulacije. Istina, određenih razgovora je bilo, ali sve se na tome završilo. Jahić se zahvalio na interesovanju i jasno stavio do znanja da to u ovom momentu nije opcija. Prije svega zbog ugovora s Radničkim, ali i onoga što je možda i važnije - pružene ruke treneru Dudiću.
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
Samo da na kraju ne vrati demagoga Nalu...mirsonetz je napisao/la: ↑26 dec 2024, 16:38Na sta smo spali da nas ni Jaha nece. Okupi ekipu Spaha, Grado, Denis Karic ionako je propala sezonaDamirT je napisao/la: ↑26 dec 2024, 11:11Nista ni od njega.Jahić je na odmoru u Tuzli, a odmah su krenule i spekulacije. Istina, određenih razgovora je bilo, ali sve se na tome završilo. Jahić se zahvalio na interesovanju i jasno stavio do znanja da to u ovom momentu nije opcija. Prije svega zbog ugovora s Radničkim, ali i onoga što je možda i važnije - pružene ruke treneru Dudiću.
Za ovu situaciju da nas niko nece preuzeti zahvaliti cijenjenom OZU na celu sa vrlim Acom.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Beduin
- Kontakt:
Trag im se zameo zbog vodjenja i unistavanja kluba.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ej kada bi vsm reko sta je Husref odbio zavrtilo bi vam se. Kunem se
Aco,**** ti mater klosaru.
Unistili ste klub do jaja haraaaaam vam bilo.Dsbogda za lijekove ti trebalo, i da kada umires sjetis se Slobode hinjo jedan, stoko
Aco,**** ti mater klosaru.
Unistili ste klub do jaja haraaaaam vam bilo.Dsbogda za lijekove ti trebalo, i da kada umires sjetis se Slobode hinjo jedan, stoko
Ne treba ni zaboraviti ove koji nas sad odbijaju,a doci ce bolja vremena.
Lako je preuzet klub kad je sve po loju,mislim da se nijednom nije postavio neki rezultat kao imperativ jer je jasno da je ova sezona 99% gotova.
Lako je preuzet klub kad je sve po loju,mislim da se nijednom nije postavio neki rezultat kao imperativ jer je jasno da je ova sezona 99% gotova.
+1
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je

Upravo,kada dodje ono proljece 2016 opet, nikada zaboravit nekima.
**** mu Bog mater i Husrefu u Igmanu za 5000,a nama.....ohoooooo
Nije problem, alles gut.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.