Zivio blizu mene u ratu (bio on kod tetke u stanu), druzili se, fin decko i ljudina u svakom pogledu.
Koronu jedva prezivio, mislim da je cak i na respiratoru bio.
Jos ga traze, ali mescini da ga je zameo snijeg

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
+1
Misle da su Bogom dani jer dođu sa vozilima koja na sebi imaju strane tablice, iako ta vozila manje više svijeta i ovdje dosta vozi i normalno se ponaša (Tuzla).19vendetta87 je napisao/la: ↑25 dec 2024, 13:35![]()
Sve ono sto ne smiju ni pomisliti u dijaspori rade ovdje na cestama
Pa što ne odete do policije i pokažete video dokaz ?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑25 dec 2024, 13:46Misle da su Bogom dani jer dođu sa vozilima koja na sebi imaju strane tablice, iako ta vozila manje više svijeta i ovdje dosta vozi i normalno se ponaša (Tuzla).19vendetta87 je napisao/la: ↑25 dec 2024, 13:35![]()
Ima već 20-30 videa na društvenim mrežama njihovih bahaćenja, od vožnje po trotorarima 30-40 metara da zaobiđu gužve, do sklanjanja kugli da bi došli s kolima do vrata kafića.
Naravno, policija ništa ne radi povodom ovog pitanja ali su prvi kad treba napisati 20 maraka kazne za parking nekome jer je stao na invalidsko mjesto 2 minute da kupi na kiosku nešto.
Odgovorno tvrdim da nema korumpiranijeg i lijenjeg MUP-a od našeg ovdje.
Haj ne palamudite i jedan i drugi. Ne ubija dijaspora na pjesackom prelazu pjesake, nego domaci bahati vozaci gdje ogranicenje 50, voze 120baboedindzeko09 je napisao/la: ↑25 dec 2024, 13:46Misle da su Bogom dani jer dođu sa vozilima koja na sebi imaju strane tablice, iako ta vozila manje više svijeta i ovdje dosta vozi i normalno se ponaša (Tuzla).19vendetta87 je napisao/la: ↑25 dec 2024, 13:35![]()
Ima već 20-30 videa na društvenim mrežama njihovih bahaćenja, od vožnje po trotorarima 30-40 metara da zaobiđu gužve, do sklanjanja kugli da bi došli s kolima do vrata kafića.
Naravno, policija ništa ne radi povodom ovog pitanja ali su prvi kad treba napisati 20 maraka kazne za parking nekome jer je stao na invalidsko mjesto 2 minute da kupi na kiosku nešto.
Odgovorno tvrdim da nema korumpiranijeg i lijenjeg MUP-a od našeg ovdje.
Posebna sorta je vozac BMW sa Mariborskim tablama, pa onda svi ostali.
Nije to bas tacno, nego nema poganijih vozaca od naseg naroda, sve je to isto, je li bio u Bosni ili u dijaspori. Ja islkreno vise losih primjera imam kod nas, recimo kada dodjem u Bosnu, od granice do Tuzle vidim vise kriticnih situacija nego za pola godine u Njemackoj, sasvim normalno se obilaze kolone, skrece bez zmigavaca, ne drzi odstojanje, hoce proci kroz tebe, voznja s dugim, alkohiliziran, svaka krivina ti je kriticna.
Jos kad napravi tablicu i stavi npr svoje ime...MilanMladenovic je napisao/la: ↑25 dec 2024, 16:42Posebna sorta je vozac BMW sa Mariborskim tablama, pa onda svi ostali.
Baš sinoć čitam, tuga golema.kraljttbvb je napisao/la: ↑25 dec 2024, 13:35Jest mi zao ovog lika sto je nestao na Bjelasnici![]()
![]()
Zivio blizu mene u ratu (bio on kod tetke u stanu), druzili se, fin decko i ljudina u svakom pogledu.
Koronu jedva prezivio, mislim da je cak i na respiratoru bio.
Jos ga traze, ali mescini da ga je zameo snijeg![]()
Oddly specific, što baš ta dionica?
Pretpostavit cu da je zbog toga sto je najdosadnija dionica na svijetu, samo pravo ides a nemas nista vidjeti, i meni se gadi tuda vozit
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.