+ stadion bez krova, do kojeg je dosta teže doći za veliku većinu Sarajeva + najgori termini (konstantno radnim danima) + matematičke (ne)sposobnosti uvaženog Dine PekićaShategabri je napisao/la: ↑26 dec 2024, 12:212:1 derbiji u korist Grbavice prošle sezone.
Posjećenost PL BiH 2023/2024:
Stadion Grbavica – 112.910 ukupno / 7.057 prosjek
Stadion Asim Ferhatović Hase – 112.150 / 7.009
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Evo ih sad sklapaju novu teoriju i mit u koji će vjerovati, da Grbavica ima kapacitet 30000 na derbiju bi bilo 35000 a prosjek bi im bio 20000
Jbt kao da imaju neku fabriku za pravljenje tih teorija.
Vidjet ćemo u nastavku sezone da li će prekucat mit o tome "da ih je na poluvremenu ušlo 2000 na Stadion"
Vidjet ćemo u nastavku sezone da li će prekucat mit o tome "da ih je na poluvremenu ušlo 2000 na Stadion"

Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Avnoj to se vidi kad su rezultati losi i kad nema dijaspore hahah
Kod vas bude dobro kad se hajp napravi uz dobre rezultate, a onda cim krene lose vidi se stvarna slika
Mislim i kod nas padne, ali kod vas bas padne posjeta
Nema tu nikakvih teorija to samo od vas mozes cuti te price o nekoj mitomaniji, to je vasa rijec koju cesto upotrebljavate i vi izmisljate neke price i nama ih prebacujejete
Kad bude novi jug bice 15.707 kapacitet Grbavice
Kod vas bude dobro kad se hajp napravi uz dobre rezultate, a onda cim krene lose vidi se stvarna slika
Nema tu nikakvih teorija to samo od vas mozes cuti te price o nekoj mitomaniji, to je vasa rijec koju cesto upotrebljavate i vi izmisljate neke price i nama ih prebacujejete
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 26 dec 2024, 13:03, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- svrakino1921
- Kontakt:
S tim što je drugi derbi na Grbavici bio pod zabranom gostujućih navijača tj HZShategabri je napisao/la: ↑26 dec 2024, 12:212:1 derbiji u korist Grbavice prošle sezone.
Kako zaboravljaju ovu činjenicu
Sad dal je namjerno ili slučajno
Hajd ga znaj
- Shategabri
- Kontakt:
Jest, zbog tih milju, milju i po smo bili egal sa posjetomsvrakino1921 je napisao/la: ↑26 dec 2024, 13:03S tim što je drugi derbi na Grbavici bio pod zabranom gostujućih navijača tj HZShategabri je napisao/la: ↑26 dec 2024, 12:212:1 derbiji u korist Grbavice prošle sezone.
Hajd ga znaj

Koševo Zapad
Ispade po mitomanima, svi za želju navijaju... U gradu vas nema (50-50), ima okolo, po zivinicima konjicu i sličnim vukojebinama, i tu je ta razlika... 

- svrakino1921
- Kontakt:
Kako tako rezonuješShategabri je napisao/la: ↑26 dec 2024, 13:09Jest, zbog tih milju, milju i po smo bili egal sa posjetomsvrakino1921 je napisao/la: ↑26 dec 2024, 13:03S tim što je drugi derbi na Grbavici bio pod zabranom gostujućih navijača tj HZ
Hajd ga znaj![]()
A jedan od najjačih forumaša
7 500 je stavljena posjeta
A da ste bili - HZ - bilo bi 11 000
Znaci 3 500
A to u konačnom zbiru nije malo
Ta fabrika se zove "Message box".AVNOJ je napisao/la: ↑26 dec 2024, 12:32Evo ih sad sklapaju novu teoriju i mit u koji će vjerovati, da Grbavica ima kapacitet 30000 na derbiju bi bilo 35000 a prosjek bi im bio 20000
Vidjet ćemo u nastavku sezone da li će prekucat mit o tome "da ih je na poluvremenu ušlo 2000 na Stadion"![]()

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Sretan Bozic
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- Shategabri
- Kontakt:
Dobro, evo da dodamo i tih 3 500, opet prosjek od 7 275.svrakino1921 je napisao/la: ↑26 dec 2024, 13:22Kako tako rezonuješShategabri je napisao/la: ↑26 dec 2024, 13:09Jest, zbog tih milju, milju i po smo bili egal sa posjetomsvrakino1921 je napisao/la: ↑26 dec 2024, 13:03
S tim što je drugi derbi na Grbavici bio pod zabranom gostujućih navijača tj HZ
Hajd ga znaj![]()
A jedan od najjačih forumaša
7 500 je stavljena posjeta
A da ste bili - HZ - bilo bi 11 000
Znaci 3 500
A to u konačnom zbiru nije malo
Znači nebitno totalno.
Dokazujete nešto, nemate čime dokazati.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Ne lupaj gluposti, Olovljak.
Činjenice s terena kažu da se ipak radi o majorizaciji hordi u Sarajevu.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
- Shategabri
- Kontakt:
Činjenice s terena kažu da je bara-bara.
Sve ostalo je spinovanje i šuplja priča.
Koševo Zapad
- KONTRASVIH
- Kontakt:
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Da si rekao breza ili sapna pa da te i razumijem, ali kud bas konjic i zivinice nazivati vukojebinama, 2 grada koja su privredno odmah iza sarajeva, mostara, zenice i banjaluke.
Jedan prednjaci u namjenskoj industriji u citavoj BiH, drugi sadrzi 150 milionera samo na papiru.
To je dokaz da iz svoje pripizdine nikada nisi izasao, ni mentalno ni fizicki

- egocentrik
- Kontakt:
Nema vece ciganije od ZivinicanaErosViverosViv je napisao/la: ↑26 dec 2024, 14:08Da si rekao breza ili sapna pa da te i razumijem, ali kud bas konjic i zivinice nazivati vukojebinama, 2 grada koja su privredno odmah iza sarajeva, mostara, zenice i banjaluke.
Jedan prednjaci u namjenskoj industriji u citavoj BiH, drugi sadrzi 150 milionera samo na papiru.
To je dokaz da iz svoje pripizdine nikada nisi izasao, ni mentalno ni fizicki![]()
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Najmanje 99%

- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ja ovdje ne spominjem ljude i karakter, a ciganije ima i u zivinicama, sarajevu, zenici, kaknju i svim ostalim gradovima, zavisi koga upoznas.egocentrik je napisao/la: ↑26 dec 2024, 14:11Nema vece ciganije od ZivinicanaErosViverosViv je napisao/la: ↑26 dec 2024, 14:08Da si rekao breza ili sapna pa da te i razumijem, ali kud bas konjic i zivinice nazivati vukojebinama, 2 grada koja su privredno odmah iza sarajeva, mostara, zenice i banjaluke.
To je dokaz da iz svoje pripizdine nikada nisi izasao, ni mentalno ni fizicki![]()
Tesanj, gorazde, konjic, zivinice su odmah ispod velikih bh centara.
Ne bi rekao da je to stvarna slika ali da je ogromna razlika jeste, to si upravu sa 26000 na 5000 u samo 15 dana je za izučavanjaNoDi80 je napisao/la: ↑26 dec 2024, 12:59Avnoj to se vidi kad su rezultati losi i kad nema dijaspore hahah
Ja mislim da je to više iz razloga što je raji više dosadilo da gleda te oscilacije u igri i neke najave a onda bolna prizemljenja.
A za kapacitet Grbavice, pa valja znaš da je projekat pao na reviziji i da od tog koncepta nema ništa a novac od Ministarstva će ostati neutrošen što znači da će ga negdje drugo potrošiti.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Kako to?Shategabri je napisao/la: ↑26 dec 2024, 14:01Činjenice s terena kažu da je bara-bara.
Ne znam sad tacno, ali mislim da smo u zadnjih tipa 12 od 15 godina imali bolju posjetu od vas. U zadnjih 3-4 godine svaki put veci broj clanova. Ove godine vi oko 7.000 clanova, a mi oko 10.000 clanova. Tokom citavog tog perioda vi imate vecu euforiju, bolje igrate, u boljoj ste situaciji.
Kako je to bara-bara?
FKŽ !