Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Omerbavarac je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sad su kupili utakmicu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ova liga je za nas mala maca, daj nam sta jace.![]()
![]()
nema sta drugo bit..Dabar je napisao/la:Prodato pa kupljeno...
ma nemamo mi za plate, a ne da kupimo bodove koji nam ne trebaju nizastaDabar je napisao/la:Prodato pa kupljeno...
Dabar je napisao/la:Prodato pa kupljeno...
aplauz od strane domacih gledalaca govori sve...mislis da je bilo kakve zamjerke tj da su anm namjestili da bi dobili aplauz? ,, uglavnom ostali komentari su suvisni pogledat cemo prijenos sutra navece pa javi se onda i reci kupljeno al znamo da nijeSaltCityAttack je napisao/la:ma nemamo mi za plate, a ne da kupimo bodove koji nam ne trebaju nizastaDabar je napisao/la:Prodato pa kupljeno...
vjerovatno, ali izgubit dvje utkamice kuci jeli mislis da nije previse?ŠB.TRN je napisao/la:Vec sam vam čestitao,al dobio sam inf da je ono dole namjesteno,od igrača Leotara.Jedan u dva!!!Isto kao sto je bilo protiv Slavije jedne godine,sad jste li vi u tome sudjeloali,nemam pojma!!!![]()
![]()
pa ako si TI dobio info onda nema sta da se dalje objasnjava..to je to..ŠB.TRN je napisao/la:Vec sam vam čestitao,al dobio sam inf da je ono dole namjesteno,od igrača Leotara.Jedan u dva!!!Isto kao sto je bilo protiv Slavije jedne godine,sad jste li vi u tome sudjeloali,nemam pojma!!!![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.