Chelsea FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chelsea FC
Kakav celavi idiot,obojica sto su nam dali gol su usli sa klupe a ovoga naseg treba pitati sta se treba desiti da Felix nedaj boze udje,i da napravi izmjenu prije 70
Povrede čega i koga?jose je napisao/la: ↑26 dec 2024, 18:05O kakvim vi izmjenama pričate? Jeste li vidjeli ko je na klupi?
Osim Nkunkua i rovitog Felixa nije bilo "normalnog" igrača.
Stigle su nas povrede i to je to.
Utakmica negledljiva, umor se osjeti, fali svježine, koje nema.
Na žalost, Chelsea je u ovom periodu tradicionalno loš i to se sad nastavlja.
Da ne znam koga imamo na klupi moraju se izmjene raditi da se osvježi ekipa, a on od početka sezone u svakoj utakmici kasni sa izmjenama...
Mora koristi vise igraca, jel treba svaka rezerva da kosta 60-70 miliona,ubaci mladje junace a ne protiv noe da se kurcis.
Ne gledas ti tekmu kako je ja gledam, gledaj navijacki i budi optimista i dizi ih u zvijezde, a ustvari prosjecni igraci koji ne mogu nigdje od 7 mjesta na gore. Govorim za Cucua golmana odbranu.wadethegreat je napisao/la: ↑26 dec 2024, 18:01Ti nisi vise od ove tekme pogledao ako bi se rijesio Cucurelle....DaDi88 je napisao/la: ↑26 dec 2024, 18:00Kad se rijesimo Cucurelii debilnog golmana i odbrane mozemo i ocekivati da ne gubimo od evertona i fulama kuci.
Maresca se pogubio jedina izmjena spic napadac, daj ba.
Imaju li inace oni ikakvu odgovornost, da stanu pred kamere navijace ili pred nekog u klubu i kazu sta je problem?
Alaselamet
Golman nas i danas i proslu vadio vise puta i sam ga kritikujem cesto ali nista nije kriv.
Golman nije samo da ga lopta pogodi i rijesio nam utakmicu, izbijanje, dodavanje, nesigurnost, postavljanje. Svaki realan, neutralan gledatelj fudbala ce ti ovo reci.
Ja volim klub za igrace me zaboli, oni su danas sutra i odose dalje. A realnost je da su pojedini samo broj na terenu kojima utakmicu dvije podje za rukom i odma se dizu u zvijezde i onda nam opet pokazu da su prosjek.
Cast nekima po kojima se vidi kad prime loptu da su klasa i da se isticu od drugih.
Ponosni smogovac!
Golman je kriv za poraz, ima igrača samog pored sebe, neće da mu doda nego izbija loptu i eto kontre i gola.wadethegreat je napisao/la: ↑26 dec 2024, 18:01Ti nisi vise od ove tekme pogledao ako bi se rijesio Cucurelle....DaDi88 je napisao/la: ↑26 dec 2024, 18:00Kad se rijesimo Cucurelii debilnog golmana i odbrane mozemo i ocekivati da ne gubimo od evertona i fulama kuci.
Maresca se pogubio jedina izmjena spic napadac, daj ba.
Imaju li inace oni ikakvu odgovornost, da stanu pred kamere navijace ili pred nekog u klubu i kazu sta je problem?
Alaselamet
Golman nas i danas i proslu vadio vise puta i sam ga kritikujem cesto ali nista nije kriv.
Fofana, Badiashile, Lavia, James, Madueke, Chukwuemeka...TheShed je napisao/la: ↑26 dec 2024, 18:08Povrede čega i koga?jose je napisao/la: ↑26 dec 2024, 18:05O kakvim vi izmjenama pričate? Jeste li vidjeli ko je na klupi?
Osim Nkunkua i rovitog Felixa nije bilo "normalnog" igrača.
Stigle su nas povrede i to je to.
Utakmica negledljiva, umor se osjeti, fali svježine, koje nema.
Na žalost, Chelsea je u ovom periodu tradicionalno loš i to se sad nastavlja.
Da ne znam koga imamo na klupi moraju se izmjene raditi da se osvježi ekipa, a on od početka sezone u svakoj utakmici kasni sa izmjenama...
Plus Mudryk suspendovan.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Auh kakav pad, Gusto defanzivno danas igrač manje, ako je iko rotirao to je bio Maresca, ja cijelo vrijeme čekam da ubaci Maduekea, šta se dešava odjednom nemamo klupe
Pola od tih nisu ni bitni toliko pa istog Chukweumeku je Maresca prekrižio kao i Chilwella.
Fofana može biti koristan kao i Madueke dok su Lavia i James dobri igrači ali skloni povredama posebno James.
Nadam se da će napokon Maresca naučiti koristiti izmjene, danas je dobio šamar od Silve kako se koriste i da neće u svakoj utakmici protivnik izvršiti 4/5 izmjena a mi jednu ili eventualno dvije i to poslije 70 ili 75 minute utakmice...
Fofana može biti koristan kao i Madueke dok su Lavia i James dobri igrači ali skloni povredama posebno James.
Nadam se da će napokon Maresca naučiti koristiti izmjene, danas je dobio šamar od Silve kako se koriste i da neće u svakoj utakmici protivnik izvršiti 4/5 izmjena a mi jednu ili eventualno dvije i to poslije 70 ili 75 minute utakmice...
Čovjeće šta pričaš, koga da ubaci?
Nije bit u tome ima li koga ubaciti nego da ga to prati od početka sezone. Može se nabrojati masa utakmica u ovoj sezoni u kojima je kasnio sa izmjenama i loše zatvarao utakmicu na bilo koji način...
Ma kako nije Boga ti šta pričaš, ubacit ćeš Džordža dok gubiš, ubacit ćeš Disasija jel, samo nek se izvrši izmjena, al pišeš gluposti
- Pensioner26
- Kontakt:
Nabijem te Maresca na qrac tvrdoglavi. Smiješ li ubaciti Nkunkua i Felixa od prve? Iduću protiv Ipswicha ko da gledam ista postava.
To su činjenice ne gluposti, energetski crpi ekipu iz utakmice u utakmicu i vječito kasni sa izmjenama nebitno ima li ili nema opcija na istoj klupi.
Sudit ćemo mu na kraju sezone za njegov rad, izjavom da nismo spremni za titulu ništa nije pogriješio ali top4 ili top5 je glavni i osnovni cilj u ovoj sezoni i nadam se da ćemo uspjeti ostvariti taj cilj.
Sudit ćemo mu na kraju sezone za njegov rad, izjavom da nismo spremni za titulu ništa nije pogriješio ali top4 ili top5 je glavni i osnovni cilj u ovoj sezoni i nadam se da ćemo uspjeti ostvariti taj cilj.
- wadethegreat
- Kontakt:
Sad treba Maresca da pare zaradi.
Pad forme je ocit na njemu je da skonta rijesenje.
Yet by full time the scores had been reversed, and Chelsea had somehow made just ONE change. That made it 4 subs from a possible 15 in the last 3 league games.
Ovo se ne smije vise desavati.
Yet by full time the scores had been reversed, and Chelsea had somehow made just ONE change. That made it 4 subs from a possible 15 in the last 3 league games.
Tu ti je samo jedan pokazatelj.Krenulo par utakmica s jednima i onda samo udri po njima.Sad ce januar ,a ja ne znam dal su Joao Felix i Nkunku startali u ligi od pocetka sezone.wadethegreat je napisao/la: ↑26 dec 2024, 18:59Sad treba Maresca da pare zaradi.
- wadethegreat
- Kontakt:
Jeste Felix ne znam za Nkunkua nisam siguran sto dovoljno govori...
Nkunku nista nije bolji od Jacksona ali Jackson ima daleko vise minuta u ligi...
Maresca me bio impresionirao i izmjenama i prilagodljivoscu taktickom ali ove zadnje tekme uzas.
Ne mozes danas jednu izmjenu izvrsiti nikako a ekipa na skrgama.
Nkunku nista nije bolji od Jacksona ali Jackson ima daleko vise minuta u ligi...
Maresca me bio impresionirao i izmjenama i prilagodljivoscu taktickom ali ove zadnje tekme uzas.
Sad ce krenut haos sa nezadovoljstvom obzirom da Konferencije nema dva mjeseca ,a ljudi koji su samo tamo igrali (Felix,Nkunku itd) ce htjet igrat -uopste .Na Maresci je sad tezak zadatak.Znalo se i pod nekim njegovim prethodnicima odigrat i krenut dobro ,al kad bi kola krenula nizbrdo ,krenula bi je'no pe' ses' putawadethegreat je napisao/la: ↑26 dec 2024, 19:08Jeste Felix ne znam za Nkunkua nisam siguran sto dovoljno govori...

E stvarno nema opravdanja kad sam vidio izjave da nije povrijeđen Madueke, zašto nije igrao Felix, užas
- Pensioner26
- Kontakt:
Nema tu razloga, nego sljepilo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.