HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

UPS
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la UPS » 09 apr 2011, 17:44

samosarajvo je napisao/la:
Uz to Valjić je svirao penal za Zrinjski i u 17. kolu protiv Čelika. Zanimljivo, banjalučki arbitar na bijelu tačku tada je pokazao u 93. minuti, kao i Kožul u Tuzli.A isti Valjić je bio 4 sudija u Tuzli kad je Zrinjski igrao protiv Slobode iz Tuzle

Sve povezano za ne povjerovat !!!
ma nema tu nista 'za nepovjerovati'. Sve jasno kao dan. Lopovski klub, lopovski maniri, lopovi u savezu, zato im sve to prolazi

medoje
Kontakt:

Post Postao/la medoje » 09 apr 2011, 17:45

samosarajvo je napisao/la:Kako vas sram i stid vise nije ? Bar vas navijaca...pa klub vam cini sve kako bi ostali u ligi.Jes da i politika na to sve utice jer hrvatski klub ne smije ispast posto su samo 2 u PL BIH...FUJ FUJ FUJ
Imali ste onaj penal kuci u zadnjoj minuti,sad u Tuzli pa evo i u Banovicima...
Uz to Valjić je svirao penal za Zrinjski i u 17. kolu protiv Čelika. Zanimljivo, banjalučki arbitar na bijelu tačku tada je pokazao u 93. minuti, kao i Kožul u Tuzli.A isti Valjić je bio 4 sudija u Tuzli kad je Zrinjski igrao protiv Slobode iz Tuzle

Sve povezano za ne povjerovat !!!
nisi se sjetio srat kad je orasje zna se kako ispalo a velez ostao u ligi?

napravljenje
Kontakt:

Post Postao/la napravljenje » 09 apr 2011, 17:45

Da Bog da bio nepostojeći penal :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Najljepši poklon za sutrašnji 17. rođendan Ultrasa - najbolje navijačke skupine u BiH slika
HŠK Zrinjski - klub sa tradicijom - http://www.youtube.com/watch?v=lqo3nUfq_LY

b) crveni za igrača Olimpika koji ne prima crvene nikad. čudno, zar ne?

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 09 apr 2011, 17:46

napravljenje je napisao/la:Da Bog da bio nepostojeći penal :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Najljepši poklon za sutrašnji 17. rođendan Ultrasa - najbolje navijačke skupine u BiH slika
I najstarije .

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 09 apr 2011, 17:47

napravljenje je napisao/la:Da Bog da bio nepostojeći penal :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Najljepši poklon za sutrašnji 17. rođendan Ultrasa - najbolje navijačke skupine u BiH [img]http://forum.zrinjski.info//style_emoti ... lt/zzz.gif[/img]
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ultra gitano

Post Postao/la ultra gitano » 09 apr 2011, 17:50

Kakav bola opstanak još koja pobjeda na strani i kući i eto titule :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 09 apr 2011, 17:54

Mozel mi jedan pravi,iskreni navijac zrinjskog reci jel njega stid?
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

LOPATA
Kontakt:

Post Postao/la LOPATA » 09 apr 2011, 17:55

Bola uzmite bod ko i mi - pošteno glupi vi a ove sudije još gluplje sestre mi moje bola čitava vas država mrzi bola gdje god dođete bit ćete šutnuti brato.
SRAMOTA
Sretno Abidal :´(

napravljenje
Kontakt:

Post Postao/la napravljenje » 09 apr 2011, 17:56

neutralan__ je napisao/la:Mozel mi jedan pravi,iskreni navijac zrinjskog reci jel njega stid?
Evo ja ću ti reći, ja sam pravi navijač Zrinjskog, i nije me stid sekunde jedne :lol: :lol: :lol: :lol:

Ajmo pucajte, samo nemojte se kažem vam ja sekirati puno ipak je Zrinjski velikan BiH nogometa pa nismo mi šaša ko neki klubovi 8-)

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 09 apr 2011, 17:56

neutralan__ je napisao/la:Mozel mi jedan pravi,iskreni navijac zrinjskog reci jel njega stid?
reci da se salis, molim te ;) pa da imaju stida ne bi se ponosili time sto su oteli tudji stadion

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 09 apr 2011, 17:58

U ovoj ligi se svim domacinima natezu penali..jedino se zrinjskom nateze i na strani :mrgreen:
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 09 apr 2011, 17:58

napravljenje je napisao/la: Evo ja ću ti reći, ja sam pravi navijač Zrinjskog, i nije me stid sekunde jedne :lol: :lol: :lol: :lol:
Ajmo pucajte, samo nemojte se kažem vam ja sekirati puno ipak je Zrinjski velikan BiH nogometa pa nismo mi šaša ko neki klubovi 8-)
I onda cete kukati kad vam se Orasje ponovi, a ponovice se to ti garantujem 8-)

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 09 apr 2011, 17:59

napravljenje je napisao/la:
Evo ja ću ti reći, ja sam pravi navijač Zrinjskog, i nije me stid sekunde jedne :lol: :lol: :lol: :lol:

jarane stidi se bez penala bi bili ispod drine zar ne
**** JE KAD ISTINA BOLI
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

Ćale_za_vas_miševi
Kontakt:

Post Postao/la Ćale_za_vas_miševi » 09 apr 2011, 18:00

kuman_@mel je napisao/la:cigani jedni...neznate doc igrat futbala fer i korektno,nego sudje placati??? sve ekipe koje su posteno odnjele bodove iz banovica nagradjene su velikim aplauzom,a vi tako...koji ste vi "CIGANI" :?
2 liga vas čeka
ćao

medoje
Kontakt:

Post Postao/la medoje » 09 apr 2011, 18:01

UPS je napisao/la:
napravljenje je napisao/la: Evo ja ću ti reći, ja sam pravi navijač Zrinjskog, i nije me stid sekunde jedne :lol: :lol: :lol: :lol:
ne sine, ovo je revans za ono sa Orasjem :)

napravljenje
Kontakt:

Post Postao/la napravljenje » 09 apr 2011, 18:01

UPS je napisao/la:
A ja tebi garantujem da si bolesno opsjednut HŠK Zrinjskim :lol: Idi liječi se u ustanovu neku :lol:

Penali su sastavni dio nogometa, živjeli penali ! 8-)

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 09 apr 2011, 18:05

Vjestacki klub velikan :roll: ne mogu da vjerujem kakvih sve ima na forumu,kako niste sasa koja utakmicu po redu da vam se svira nepostojeci penal,to samo mogu mali timovi,pa mi smo bolji od vas duplo sad smo vas u pola sata igre razvalili a u Mostaru vam uzeli bod,toliko o velikanu :lol: i da ti pravi jel to pises iz busa posto se sad ultrasi vracaju kuci :lol: .
I da ti kazem da sam ja presretan jer se sad vidi koje kakav klub. ;)

napravljenje
Kontakt:

Post Postao/la napravljenje » 09 apr 2011, 18:06

neutralan__ je napisao/la:

Vjestacki klub velikan :roll: ne mogu da vjerujem kakvih sve ima na forumu,kako niste sasa koja utakmicu po redu da vam se svira nepostojeci penal,to samo mogu mali timovi,pa mi smo bolji od vas duplo sad smo vas u pola sata igre razvalili a u Mostaru vam uzeli bod,toliko o velikanu :lol: i da ti pravi jel to pises iz busa posto se sad ultrasi vracaju kuci :lol: .
I da ti kazem da sam ja presretan jer se sad vidi koje kakav klub. ;)
Samo ću ti reći IŠ U 2. LIGU ! :lol:

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 09 apr 2011, 18:07

Ćale_za_vas_miševi je napisao/la:
kuman_@mel je napisao/la:cigani jedni...neznate doc igrat futbala fer i korektno,nego sudje placati??? sve ekipe koje su posteno odnjele bodove iz banovica nagradjene su velikim aplauzom,a vi tako...koji ste vi "CIGANI" :?
2 liga vas čeka
ćao
Ceka nas,ali mi imamo neki ponos i cast za razliku od drugih. :) Neke stvari se ne mogu kupiti novcem! :)

FIFA/UEFA
Kontakt:

Post Postao/la FIFA/UEFA » 09 apr 2011, 18:11

neutralan__ je napisao/la:
Ćale_za_vas_miševi je napisao/la:
2 liga vas čeka
ćao
Ceka nas,ali mi imamo neki ponos i cast za razliku od drugih. :) Neke stvari se ne mogu kupiti novcem! :)
bravo majstore!!
treba nam jos igraca iz BiH

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.