Virtual jos jednom

Nema nas u gradu? Jedino ako je grad Kobilja Glava..
Jedini parametar u kojem ste jaci je transfermarkt i to je to.jurisicduska je napisao/la: ↑26 dec 2024, 21:29Pa tamo čim nagaziš ograjises i počneš izmišljati
Eto recimo primjer Kosorica koji je rekao u intervju kao “dragi su mi derbiji jer smo mi češće pobjeđivali” a 4/4 u pobjedama u njegovim tekmama.
Tako možeš bezbroj primjera navesti gdje je to daleko od realnosti. Valjda oni kad nas dobiju to je njima enormno i onda izgleda ko da su 17 puta pobijedili.
Broj pojedinacnih živih ljudskih članova je na strani Sarajeva u to sam uvjeren.
Ako brojimo preminule, auta, kućne ljubimce i drveće onda tu skidam kapu tu ste neprikosnoveni. Imaš najviše maca cuka papagaja i igrača gradskog rivala ikad učlanjenih. Sto je nonsens ali vi ste na to ponosni.
Jbg, po brojevima ispada tako, zbog kapaciteta stadiona naravno. Plus što nam je zbog ogromne tampon zone ponekad čak i štetna po posjetu.
Ima li iko kod njih normalan?Broj pojedinacnih živih ljudskih članova je na strani Sarajeva u to sam uvjeren.
Pa jel niste uclanjivali kerove,macke,auta itd?KONTRASVIH je napisao/la: ↑27 dec 2024, 10:39Ima li iko kod njih normalan?Broj pojedinacnih živih ljudskih članova je na strani Sarajeva u to sam uvjeren.
![]()
![]()
Da završimo i tu priču:AVNOJ je napisao/la: ↑26 dec 2024, 12:32Evo ih sad sklapaju novu teoriju i mit u koji će vjerovati, da Grbavica ima kapacitet 30000 na derbiju bi bilo 35000 a prosjek bi im bio 20000
Jbt kao da imaju neku fabriku za pravljenje tih teorija.
Vidjet ćemo u nastavku sezone da li će prekucat mit o tome "da ih je na poluvremenu ušlo 2000 na Stadion"![]()
mma_hz je napisao/la: ↑27 dec 2024, 10:43Pa jel niste uclanjivali kerove,macke,auta itd?KONTRASVIH je napisao/la: ↑27 dec 2024, 10:39Ima li iko kod njih normalan?Broj pojedinacnih živih ljudskih članova je na strani Sarajeva u to sam uvjeren.
![]()
![]()
Ma ja ne ulazim u to,naravno da ne mislim jbt al da ste uclanjivali kucne ljubimce itd jeste jbg.KONTRASVIH je napisao/la: ↑27 dec 2024, 11:09
Ti stvarno mislis da je to napravilo ikakvu razliku? Jel realno da mislite da je slicnih clanskih bilo par stotina?![]()
![]()
Imas onu i Zeljo Standard gdje ih je bilo najvise poslije Njukastla.Preko 20 milja je bilo.NeSamSafetee je napisao/la: ↑27 dec 2024, 11:08Da završimo i tu priču:AVNOJ je napisao/la: ↑26 dec 2024, 12:32Evo ih sad sklapaju novu teoriju i mit u koji će vjerovati, da Grbavica ima kapacitet 30000 na derbiju bi bilo 35000 a prosjek bi im bio 20000
Vidjet ćemo u nastavku sezone da li će prekucat mit o tome "da ih je na poluvremenu ušlo 2000 na Stadion"![]()
![]()
Pa ne upravlja Dino i Stadionom Koševo.NeSamSafetee je napisao/la: ↑27 dec 2024, 11:08Da završimo i tu priču:AVNOJ je napisao/la: ↑26 dec 2024, 12:32Evo ih sad sklapaju novu teoriju i mit u koji će vjerovati, da Grbavica ima kapacitet 30000 na derbiju bi bilo 35000 a prosjek bi im bio 20000
![]()
Jedine 2 utakmice na Koševu gdje su prebacili posjetu od 15.000. su Standard (oko 20.000.) i Newcastle (navodno 40.000.)mma_hz je napisao/la: ↑27 dec 2024, 11:24Imas onu i Zeljo Standard gdje ih je bilo najvise poslije Njukastla.Preko 20 milja je bilo.NeSamSafetee je napisao/la: ↑27 dec 2024, 11:08Da završimo i tu priču:AVNOJ je napisao/la: ↑26 dec 2024, 12:32Evo ih sad sklapaju novu teoriju i mit u koji će vjerovati, da Grbavica ima kapacitet 30000 na derbiju bi bilo 35000 a prosjek bi im bio 20000
![]()
To se provlaci kao da je u namjanju ruku uclanjeno par stotina istih. Evo i kod vas primjer da ste mogli uclanite koga god ste htjeli, a ovdje se pravili mitovi kako vam je potreban jmbgmma_hz je napisao/la: ↑27 dec 2024, 11:19Ma ja ne ulazim u to,naravno da ne mislim jbt al da ste uclanjivali kucne ljubimce itd jeste jbg.KONTRASVIH je napisao/la: ↑27 dec 2024, 11:09
Ti stvarno mislis da je to napravilo ikakvu razliku? Jel realno da mislite da je slicnih clanskih bilo par stotina?![]()
![]()