FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zamolit ćemo navijače ostalih klubova da koriste temu predviđenu za to. Hvala.
Pa de popusti dan ga yebo više
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Skinuti mu lijekovi s esencijalne liste i eto belaja.
Bar 150 ljudi ostalo van dvorane **** im organizaciju.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
svrakino nemoj da smaras vise, u 2024 trebas znati za inspect element i odyebi vise sa teme. Pored upozorenja opet pises ovdje, nadam se da ce admin reagovati vise.
-
- Kontakt:
Trbić je obradovao navijače “Bordo tima” potvrdivši da će pripremne utakmice Sarajeva biti emitirane u direktnom prijenosu na MY TV-u.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
- luckystrike
- Kontakt:
Koga je obradovao?
Godinama pripremne na YouTube streamane, u najgorem slucaju na kanalima protivnickih ekipa.
Godinama pripremne na YouTube streamane, u najgorem slucaju na kanalima protivnickih ekipa.
Sutra se igra u velikoj?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ako je moguće sutra dajte veću dvoranu, nedjelja, pun grad dijaspore, slabo šta će raditi, bit će i više ljudi nego danas.
JURIŠ
Organizacija grozna, ako su pametni sutra će se igrati u velikoj dvorani.
Kazu da je neki invalid.
[/quote]
U mozak !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ovo se mora igrati u velikoj dvorani, ajd ja sam uletio sa masom kad su na kraju pustili, nisam ni karte imao pa ajd ko ga yebe što nisam vidio, al masa raje i karte platila, a gledali nekom u leđa.
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Ako budemo u finalu mora biti velika dvorana nebitno s kim igrali. Evo vidite šta je bilo danas. Igrali sa Pazarom, a dvorana krcata, previše ljudi, plus još ih je ostalo vani.
Napucat Vratnika 5+ i u finalu smo, ako sam upratio rezultate?
- luckystrike
- Kontakt:
Nama je trenutno GR +4 a Čeliku +2, tako da sutra Čelik ne smije uzeti N. Pazar s više od dva razlike nego mi Vratnika.
-
- Kontakt:
Velika dvorana je nedostupna jer se postavlja led. Polako ljudi, evo napokon se vratilo malo kako treba, ovo je odlicno sa veteranima. Sutra na vrijeme dodjite i necete imati problema.
Nije problem doći na vrijeme nego što je veća zainteresovanost za turnir nego kapacitet dvorane. I da svi sutra dođemo 6 sati prije utakmice opet je problem što bar 1/3 raje gleda u leđa drugima.Sarajevo_BiH je napisao/la: ↑28 dec 2024, 17:46Velika dvorana je nedostupna jer se postavlja led. Polako ljudi, evo napokon se vratilo malo kako treba, ovo je odlicno sa veteranima. Sutra na vrijeme dodjite i necete imati problema.
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Ma braco da je u velikoj dvorani bilo bi krcato a ne ovako. Ostalo je 300 ljudi pred kapijom, ja umalo umro nisam od guzve s desne strane.
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------