Daj ba, Klopp otišao u maju još
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Ak netko naleti na ono zamahivanje laktom Joao Pedra molio bih da zalijepi tu
ARSENAL4ever
Kakva pichkasta igra Arsenala i ovog ublehaša od trenera Artete protiv velikog Ipswicha i zamisli neko plati da gleda ovaj vrhunski fudbal polovnjaka...

Ja neki dan kritikujem kako je losa Serija A (fiorentina i udineze), kad ono boksing dej za khuratz teski.
CPOJ
Covjek cuvao 1-0 kuci protiv najgore ekipe lige.
Pa nece osvojiti ,tako da ostanite mirni
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Zasto nas se gura u kombinacije za naslov kad mi to ne mozemo uzeti
ARSENAL4ever
A penal za Ipsič u 50. Minuti, da je bilo ba drugoj strani sad bi se pisale zalopojke prema pidziemolu.
CPOJ
- JayCatwright
- Kontakt:
Večeras mi je drug bio na utakmici Arsenala, kaže da gori fudbal od jedne domaće ekipe nije vidio u životu 
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Marsal
- Kontakt:
Nama je rekao baš suprotno kako je uživao na utakmici.JayCatwright je napisao/la: ↑28 dec 2024, 01:12Večeras mi je drug bio na utakmici Arsenala, kaže da gori fudbal od jedne domaće ekipe nije vidio u životu![]()
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Meni je iznenađenje da ti imaš drugove u opšte.JayCatwright je napisao/la: ↑28 dec 2024, 01:12Večeras mi je drug bio na utakmici Arsenala, kaže da gori fudbal od jedne domaće ekipe nije vidio u životu![]()
- JayCatwright
- Kontakt:
I to ne pikam džematlijechily-rz je napisao/la: ↑28 dec 2024, 16:48Meni je iznenađenje da ti imaš drugove u opšte.JayCatwright je napisao/la: ↑28 dec 2024, 01:12Večeras mi je drug bio na utakmici Arsenala, kaže da gori fudbal od jedne domaće ekipe nije vidio u životu![]()
Jel ti ovaj haver navija za Arsenal ili je samo opsjednut istim poput tebe pa je imao želju da pogleda utakmicu?JayCatwright je napisao/la: ↑28 dec 2024, 17:12I to ne pikam džematlijechily-rz je napisao/la: ↑28 dec 2024, 16:48Meni je iznenađenje da ti imaš drugove u opšte.JayCatwright je napisao/la: ↑28 dec 2024, 01:12Večeras mi je drug bio na utakmici Arsenala, kaže da gori fudbal od jedne domaće ekipe nije vidio u životu![]()
Proucavaju braca klub detaljno. Legendechily-rz je napisao/la: ↑28 dec 2024, 17:14Jel ti ovaj haver navija za Arsenal ili je samo opsjednut istim poput tebe pa je imao želju da pogleda utakmicu?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- JayCatwright
- Kontakt:
Samo je očekivao golijadu protiv jedne od najslabijih ekipa u ligi, ali zafalilo kornerachily-rz je napisao/la: ↑28 dec 2024, 17:14Jel ti ovaj haver navija za Arsenal ili je samo opsjednut istim poput tebe pa je imao želju da pogleda utakmicu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.