jurisicduska je napisao/la: ↑28 dec 2024, 11:15[Najgore sto papagaj navija za Velež. Pobjegao dva tri puta svaki put ga na pijaci našli.

jurisicduska je napisao/la: ↑28 dec 2024, 11:15[Najgore sto papagaj navija za Velež. Pobjegao dva tri puta svaki put ga na pijaci našli.
Ovaj turnir napraviti u velikoj dvorani samo, 7na7 kao ljeti sto je bilo europsko prvenstvojurisicduska je napisao/la: ↑28 dec 2024, 11:14Prava bi špica bilo organizovati turnir kao sto je bio u Hrvatskoj.
Umjetna trava veliki golovi , dvorana.
Bilo bi rasprodato u 100% kapaciteta.
Prvih 8 ekipa lige zovnes.
Napraviš nagradni fond
E svašta, ja sam imao informaciju da će raditi tkd nez šta se desilo. Inače je i Denis Huseinbegović prešao na MY TV pa će valjda i on nekad nešto prenositi.
Odgovorno tvrdim da nikad vise djece nije bilo na Grbavici na utakmcima nego sad, tako da ti ta prica ne pije vode.feniksptica je napisao/la: ↑27 dec 2024, 23:51Željo na nivou države ima više navijača od FK Sarajevo, al to nije nista previše razlike.
Eh sad oni su u qrcu jer mnogo vise novih priraštaja navija za FK Sarajevo i Željezničar tu ne može parirati, nema im sta ponudit, nije konkurentan nikako.
Izvini, ciji si ti sad navijac? Izgleda da si promijenio boju dresa...svrakino1921 je napisao/la: ↑27 dec 2024, 16:40
Moramo bolje braco
Vidjet ćete kad oni tamo preko Miljacke raspale od Nove godine
Pa vidiš li po članstvu za koga navija? Samo navijač Sarajeva može napraviti člansku tog kluba, i to samo jednu. Kod njih je tako, da ne bi učlanjivali auta, zgrade itd kao mi...19vendetta87 je napisao/la: ↑28 dec 2024, 16:12Izvini, ciji si ti sad navijac? Izgleda da si promijenio boju dresa...svrakino1921 je napisao/la: ↑27 dec 2024, 16:40
Moramo bolje braco
Šta je slagao? Joj čiko reci mu. Sarajevski šmekeri.svrakino1921 je napisao/la: ↑28 dec 2024, 17:34@admin
Molim Vas
Na temi @f.k Sarajevo forumaš @NazorUso je napisao da sam invalid u mozak
Zabranili ste mi da prijavljujem post sa te teme pa može li ovako prijava
Sram Vas bilo šta dopuštate
Jel stvarno pitaš? PS, logično.
Kako ce se zvati tribina, je li po zlocincu kojem se skandira ili ste doali pameti da ipak to nije pametno?RedBlue je napisao/la: ↑27 dec 2024, 17:06Prvo krecemo od istocne tribine Gradskog stadiona u BL.Tatamata1946 je napisao/la: ↑27 dec 2024, 16:52Predsjednik NS BiH najavio je da bi se uz finansijsku pomoć vlasti i institucija moglo ući i u projekt natkrivanja tribina na stadionima širom BiH, što bi dodatno popravilo posjetu, pogotovo u zimskom periodu.![]()
Vama dvojici - zato što ste ŽeljovciRiquelme1921 je napisao/la: ↑28 dec 2024, 16:32Pa vidiš li po članstvu za koga navija? Samo navijač Sarajeva može napraviti člansku tog kluba, i to samo jednu. Kod njih je tako, da ne bi učlanjivali auta, zgrade itd kao mi...19vendetta87 je napisao/la: ↑28 dec 2024, 16:12Izvini, ciji si ti sad navijac? Izgleda da si promijenio boju dresa...svrakino1921 je napisao/la: ↑27 dec 2024, 16:40
Moramo bolje braco
Ne možeš se učlaniti kod nas bez validnih podataka, neko se malo potrudio da ga zeza a ovi bekani odma povjerovali da se i kod nas mogu papige učlanjivat.
Brat utripovao da je stvarno uclanjen
Ista vam je validacija kao i nama. Od prosle godine vam je tako, iz kojeg razloga ne znam
Trenutno korisnika/ca: sarajevo19461987 i 10 gostiju.