Ja mislim Zenica, Kakanj
Tako nesto odatle su Tunjici
Luka je vec igrao za mlade selekcije BiH
Nadam se da ce biti u A repki kaparisan
Treba ga odmah protiv Rumunije zvati i uvesti par minuta pred kraj
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ja mislim Zenica, Kakanj
Nisu toliko glupi. Muharemović je naš najtalentiraniji štoper. Ne mogu pametovati o toj temi jer ga nisam puno puta gledao ali s obzirom da može igrati na obje bekovske pozicije bio bi odlično pojačanje.
ma barbarez moze pametovat i gurat te debile koliko hoce, njihov nekvalitet ce isplivat uvijek i on sam sebi kopa rupu pozivajuci svakakve igrace.. lafo on na nekom trenira strogocu a dok je igrao bio glavni organizator izlazaka u toku okupljanja
Mozda planira sa petorice u odbrani preci na sest ili sedam njih buduci da se nije uspio odbraniti do sada.
Ne odbrani Barbareza Bog dragi ako ovako nastavi. Ne mozes covjece svako okupljanje po 4-5 novih igraca stavljati. Pod nove mislim ove sto prvi puta igraju za nas. Uredu kad su povrede, pa da ih zamijene. A i tad bi bilo pozeljno da te zamjene poznaju ekipu.
Nije potjeran zbog loših igara, nego više zbog velikih problema s ozljedama.
Mozes li malo pojasniti po cemu je on "najtalentiraniji" i sta je to do sada konkretno pokazao. Iz treće talijanske u drugu ligaski fudbal, a repka?Hightower je napisao/la: ↑28 dec 2024, 23:55Nisu toliko glupi. Muharemović je naš najtalentiraniji štoper. Ne mogu pametovati o toj temi jer ga nisam puno puta gledao ali s obzirom da može igrati na obje bekovske pozicije bio bi odlično pojačanje.
Štoperi: Muharemović, Barišić, Katić, Marković
DB: Dedić, Gazibegović,
LB: Kolašinac, Šutalo
Tastatura mi je na hrvatskomegocentrik je napisao/la: ↑29 dec 2024, 00:20Mozes li malo pojasniti po cemu je on "najtalentiraniji" i sta je to do sada konkretno pokazao. Iz treće talijanske u drugu ligaski fudbal, a repka?Hightower je napisao/la: ↑28 dec 2024, 23:55Nisu toliko glupi. Muharemović je naš najtalentiraniji štoper. Ne mogu pametovati o toj temi jer ga nisam puno puta gledao ali s obzirom da može igrati na obje bekovske pozicije bio bi odlično pojačanje.
Štoperi: Muharemović, Barišić, Katić, Marković
DB: Dedić, Gazibegović,
LB: Kolašinac, Šutalo
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Google Adsense [Bot], perun i 24 gosta.