niste ni vi kod nas dobrodoslineutralan__ je napisao/la:Vjestacki klub velikannapravljenje je napisao/la:Evo ja ću ti reći, ja sam pravi navijač Zrinjskog, i nije me stid sekunde jedneneutralan__ je napisao/la:Mozel mi jedan pravi,iskreni navijac zrinjskog reci jel njega stid?![]()
![]()
![]()
![]()
Ajmo pucajte, samo nemojte se kažem vam ja sekirati puno ipak je Zrinjski velikan BiH nogometa pa nismo mi šaša ko neki klubovine mogu da vjerujem kakvih sve ima na forumu,kako niste sasa koja utakmicu po redu da vam se svira nepostojeci penal,to samo mogu mali timovi,pa mi smo bolji od vas duplo sad smo vas u pola sata igre razvalili a u Mostaru vam uzeli bod,toliko o velikanu
i da ti pravi jel to pises iz busa posto se sad ultrasi vracaju kuci
.
I da ti kazem da sam ja presretan jer se sad vidi koje kakav klub.
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Najstariji nogometni klub u BiH
HŠKZ 1905
HŠKZ 1905
Izgleda nakon sto su osigurali opstanak uz pomoc sudija i slicno Zrinjski ce se za dva tri kola ukljuciti u trku za Evropu ,ako ovako nastave da im sudije silje
Obraz
Obraz
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Ma treba ovaj klub ugasiti, kao sto ga je i tito ugasio 
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
vi dusmani bi to voljeli,al nece ZRINJSKI, ostaje ponos moga grada i navijacaMOZAK je napisao/la:Ma treba ovaj klub ugasiti, kao sto ga je i tito ugasio
lagan tri boda,sad smo u sredini tablice,sad nam dolazi borac,tu isto pobjediti bez po muke
HŠKZ 1905
HŠKZ 1905
-
napravljenje
- Kontakt:
A bi li volili aaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaMOZAK je napisao/la:Ma treba ovaj klub ugasiti, kao sto ga je i tito ugasio
Kakvi paćenici
HŠK Zrinjski - klub sa tradicijom - http://www.youtube.com/watch?v=lqo3nUfq_LY
b) crveni za igrača Olimpika koji ne prima crvene nikad. čudno, zar ne?
b) crveni za igrača Olimpika koji ne prima crvene nikad. čudno, zar ne?
- Barney Stinson
- Kontakt:
Koji je vama qrac svima, pa naši suci su dno dna... Jedan jedini je sudio u Europi nesto i svi znamo kako je prosao... Nasi suci ne znaju suditi, ne znaju osnovna pravila, bolje rečeno ne znaju nista... I plus kada tome dodas domaćinsku ligu, i da se gostu i dan dan ne smije suditi penal to dovodi do ovakvih slucajeva... Nista cudno... Ne vjerujem da Zrinja ima ista s ovime...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
JARANE, VELEZ JE PONOS TVOGA GRADA, AKO SI TI UOPSTE IZ TOG GRADA....JER VECINA VAS KOJI NAVIJATE ZA ZRINSKI SU SA SELA OKOLO.plemic je napisao/la:vi dusmani bi to voljeli,al nece ZRINJSKI, ostaje ponos moga grada i navijacaMOZAK je napisao/la:Ma treba ovaj klub ugasiti, kao sto ga je i tito ugasio
lagan tri boda,sad smo u sredini tablice,sad nam dolazi borac,tu isto pobjediti bez po muke![]()
Nasi suci znaju suditi,samo sto su prepusteni sami sebi.Dnevnice su male pa kad ti netko ponudi 5000 km,zamislis se.To je necija citava godina.Kakav savez takvi i suci!!!Barney Stinson je napisao/la:Koji je vama qrac svima, pa naši suci su dno dna... Jedan jedini je sudio u Europi nesto i svi znamo kako je prosao... Nasi suci ne znaju suditi, ne znaju osnovna pravila, bolje rečeno ne znaju nista... I plus kada tome dodas domaćinsku ligu, i da se gostu i dan dan ne smije suditi penal to dovodi do ovakvih slucajeva... Nista cudno... Ne vjerujem da Zrinja ima ista s ovime...
ti pod broj jedan nisi iz mostara i nemas pojma.....po velezovciam brankovac,opine,zalik je grad,a nije avenije,centar 2,3,,splitska,rondo,staro igraliste,......PIRKE33 je napisao/la:JARANE, VELEZ JE PONOS TVOGA GRADA, AKO SI TI UOPSTE IZ TOG GRADA....JER VECINA VAS KOJI NAVIJATE ZA ZRINSKI SU SA SELA OKOLO.plemic je napisao/la:vi dusmani bi to voljeli,al nece ZRINJSKI, ostaje ponos moga grada i navijacaMOZAK je napisao/la:Ma treba ovaj klub ugasiti, kao sto ga je i tito ugasio
lagan tri boda,sad smo u sredini tablice,sad nam dolazi borac,tu isto pobjediti bez po muke![]()
oni su napaceni skroz,al tema je hsk zrinjski pa se drzimo teme
HŠKZ 1905
HŠKZ 1905
- neutralan__
- Kontakt:
Pa ko je kod vas dobrodosao Bgt??
Iako u Banovicima su svi dobrodosli bez obzira na vjeru!Sto smo pokazali kada nam je dolazila Drina,Borac,Slavija,pa i vi ako cemo uzeti u obzir ono sto se desavalo prije prekida!
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- Barney Stinson
- Kontakt:
Sta ce znati, vidio sam nedavno od čiste stvari napravi sranje da je moglo dovesti do ovoga danas... I jos pun qrac takvih stvari... Jednostavno ne znaju i to je jedina istina...ŠB.TRN je napisao/la:Nasi suci znaju suditi,samo sto su prepusteni sami sebi.Dnevnice su male pa kad ti netko ponudi 5000 km,zamislis se.To je necija citava godina.Kakav savez takvi i suci!!!Barney Stinson je napisao/la:Koji je vama qrac svima, pa naši suci su dno dna... Jedan jedini je sudio u Europi nesto i svi znamo kako je prosao... Nasi suci ne znaju suditi, ne znaju osnovna pravila, bolje rečeno ne znaju nista... I plus kada tome dodas domaćinsku ligu, i da se gostu i dan dan ne smije suditi penal to dovodi do ovakvih slucajeva... Nista cudno... Ne vjerujem da Zrinja ima ista s ovime...
19 - ђ - 11
evo izjave....slavena muse trenera zrinjskog,poslusajte molim vas
http://www.****/content/view/72204/155/
HŠKZ 1905
HŠKZ 1905
sarajlije su uvijek bile najinformiranije o stanju u mostaru... koji bola velez, taj velez vise ne postoju, velez u kojem je igrao i srbin i hrvat i musliman, ima jedan takav klub u mostaru, on se sada ZRINJSKI zove , zapamti to
Uvalio ga glupom Sučiću,nista vise!!!Barney Stinson je napisao/la:Sta ce znati, vidio sam nedavno od čiste stvari napravi sranje da je moglo dovesti do ovoga danas... I jos pun qrac takvih stvari... Jednostavno ne znaju i to je jedina istina...ŠB.TRN je napisao/la:Nasi suci znaju suditi,samo sto su prepusteni sami sebi.Dnevnice su male pa kad ti netko ponudi 5000 km,zamislis se.To je necija citava godina.Kakav savez takvi i suci!!!Barney Stinson je napisao/la:Koji je vama qrac svima, pa naši suci su dno dna... Jedan jedini je sudio u Europi nesto i svi znamo kako je prosao... Nasi suci ne znaju suditi, ne znaju osnovna pravila, bolje rečeno ne znaju nista... I plus kada tome dodas domaćinsku ligu, i da se gostu i dan dan ne smije suditi penal to dovodi do ovakvih slucajeva... Nista cudno... Ne vjerujem da Zrinja ima ista s ovime...
U Brankovac mi ne diraj zbost ću te.
Bolan u Brankovcu se živjelo kada su njive bile na tim naseljima koje spominješ, trebaš znati da Mostar ne postoji od kad se Aluminij napravio i kada si vjerovatno stigao u Mostar već i od ranije. I ne možeš Brankovac staviti u isti rang sa Zalikom i Opinama.
Mada opet, nevažno je to ali eto to govori o tome šta si.
Bolan u Brankovcu se živjelo kada su njive bile na tim naseljima koje spominješ, trebaš znati da Mostar ne postoji od kad se Aluminij napravio i kada si vjerovatno stigao u Mostar već i od ranije. I ne možeš Brankovac staviti u isti rang sa Zalikom i Opinama.
Mada opet, nevažno je to ali eto to govori o tome šta si.
Who dares, wins !
I BUDALI JE JASNO DA SE ZRINJSKOM POCINJE PRAVITI KUHINJA DA SE DOMOGNU EVROPE 
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- Titova-Juga
- Kontakt:
medoje je napisao/la:sarajlije su uvijek bile najinformiranije o stanju u mostaru... koji bola velez, taj velez vise ne postoju, velez u kojem je igrao i srbin i hrvat i musliman, ima jedan takav klub u mostaru, on se sada ZRINJSKI zove , zapamti to
NIKO ne brani ni jednom Hercegovcu/Bosancu pravoslavne ili krscanske vjeroispovijesti da igra za Velež
Zadnja izmjena: Titova-Juga, dana/u 09 apr 2011, 18:30, ukupno mijenjano 1 put.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
neznam, zašto se palite i pišete na ovoj temi,što se opterećujete...logično stave hrvata da sudi i šta će on logično da mora..politika je uveliko u našem fudbal i političko stanje se odražava i na terene...zrinski je to svi znaju privržen hdz-u i zato se ovo dešava,pa nije slučajno bevanda glasao protiv statuta nsbih....prvo se desila tuzla pa sad banoviči..to je tako i tako se mora prihvati...
Ja mislim da Zrinjskom netrebaju ove gluposti i neka sudijska pomoc jer bi i tako ostali u ligi a u Banovicima su mozda mogli i dobiti bod(ove) kao i ostale ekipe koje su dosle i posteno odnijeli bodove.
Vec Drina i Buducnost gube bodove kuci pa je vec prije par kola bilo skoro pa jasno da upravo oni napustaju ovu ligu.
Vec Drina i Buducnost gube bodove kuci pa je vec prije par kola bilo skoro pa jasno da upravo oni napustaju ovu ligu.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Musa je izjavljivao protiv Slobodeplemic je napisao/la:evo izjave....slavena muse trenera zrinjskog,poslusajte molim vas
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.