On je njihov haver, isto kao da si njihovog dirao.jurisicduska je napisao/la: ↑29 dec 2024, 17:09Nije se niko pobio nego je Čolpa ušao na tribinu i istjeran.Riquelme1921 je napisao/la: ↑29 dec 2024, 17:04Yebo ti nas, mi se na memorijalnom turniru međusobno pobijemo![]()
pa pogledas im udarni kop jučer i dns njih se 90% ne sjeca igara veldina u njihovom dresuCentarsutNaClanak921 je napisao/la: ↑29 dec 2024, 17:41Ovi ni na memorijalu ne mogu pjesmom podržat svoj klub nego samo kako jebu Želju i pale Grbavicu. Pizde balave i primitivne
vidim
Tako je tebra sve si upravu, ali mladja raja konta da je liga i tekma, ono obrnuto u cast najvece nase legende, treba da prodje u fer i korektnom navijanju.Ejnur je napisao/la: ↑29 dec 2024, 17:41Jasan mi je rivalitet Zelje i Sarajeva,al ove pjesme pitara na turniru koji se odrzava kao sjecanje na Asima Ferhatovica je fakat debilno,mislim da bi normalna raja i navijaci Sarajeva trebali pojasniti ovim debilima da ovaj turnir nije za **** ovog ili onog,nego treba da prodje u fer i sportskoj atmosferi kako bi dolikovalo za Haseta.
Jer neko je izdvojio vrijeme da dodje i da uvelica turnir vase legende i legende grada Sarajeva
Trenutno korisnika/ca: laszlo, Varijantas8, Zigazaga i 38 gostiju.