Premijer liga BiH - aktuelno
- Riquelme1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
U momentima kad njihova ekipa gubi, umjesto da bodre svoje igrače oni yebu Želju 

Grupa iznad svakog pojedinca.
Koji krkani su štrumpfovi, svaki kontakt po nogama.
- MokraKifla
- Kontakt:
Joj Coce neobjektivan kao uvijek nevino jagnje
- Riquelme1921
- Kontakt:
Ne znam eto sjećam se da je prije godinu ili dvije bio remake derbija 1998 na Grbavici i da niko ništa ružno o FK Sarajevu nije rekao niti skandirao, a ovdje nas nazivaju ciganima, yebu Želju, yebu nam mater..baš sramota fakat
Grupa iznad svakog pojedinca.
Kakvi seljoberi 

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
-
- Kontakt:
Realno nije trebalo ovako se navijati, ipak je ovo turnir sve ja razumijem rivalitet, ali brate nije mjesto ovome , na ovakvom dogadjaju po meni, no dobro…
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
- MokraKifla
- Kontakt:
Gdje nece kad vidis kolko skacu na sudiju svaki cist faul sto naprave vriste ko da su djeca ciganska igra kao uvijekRiquelme1921 je napisao/la: ↑29 dec 2024, 18:10Ne znam eto sjećam se da je prije godinu ili dvije bio remake derbija 1998 na Grbavici i da niko ništa ružno o FK Sarajevu nije rekao niti skandirao, a ovdje nas nazivaju ciganima, yebu Želju, yebu nam mater..baš sramota fakat
-
- Kontakt:
Ne znam da nekoga to moze iznenaditi..Riquelme1921 je napisao/la: ↑29 dec 2024, 18:10Ne znam eto sjećam se da je prije godinu ili dvije bio remake derbija 1998 na Grbavici i da niko ništa ružno o FK Sarajevu nije rekao niti skandirao, a ovdje nas nazivaju ciganima, yebu Želju, yebu nam mater..baš sramota fakat
Pitajte malo starije raje od kraja rata do sad. Ma da i mladja imala je priliku vidjeti koronu i tabute.
Zadnja izmjena: zeljovolimte, dana/u 29 dec 2024, 18:14, ukupno mijenjano 1 put.
Ja već odavno govorim da su baš zastraniili, pretvorili su se u onaj pravi ciganski klub, samo kmečanje, halabuka. Oni više ne znaju za normalno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- egocentrik
- Kontakt:
Horde zla nisu prisutne a seljaka ima na obje strane tako da vam s k u pricu
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ne opravdavam ovo, ali nemojte biti smiješni da se na humanitarnoj utakmici nije skandiralo na Grbavici.Riquelme1921 je napisao/la: ↑29 dec 2024, 18:10Ne znam eto sjećam se da je prije godinu ili dvije bio remake derbija 1998 na Grbavici i da niko ništa ružno o FK Sarajevu nije rekao niti skandirao, a ovdje nas nazivaju ciganima, yebu Želju, yebu nam mater..baš sramota fakat

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
HAAHAH Odakle su ove sudije ?
Blage veze nemaju

- MokraKifla
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Trpaj nejac
-
- Kontakt:
100% ali hajde objasni ti to konamaegocentrik je napisao/la: ↑29 dec 2024, 18:14Horde zla nisu prisutne a seljaka ima na obje strane tako da vam s k u pricu

Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
pa ja,kakva liga,takve i sudije

-
- Kontakt:
A inace Horde Zla imaju neki drugi repertoar..
Mozda koreografija zapaljenog stadiona?
-
- Kontakt:
Kmeeeeezeljovolimte je napisao/la: ↑29 dec 2024, 18:19A inace Horde Zla imaju neki drugi repertoar..
Hz
Hajd sad ti objasni, sad će oni 5 godina forsirati priču o ovom finalu koje se nije trebalo ni odigrati.egocentrik je napisao/la: ↑29 dec 2024, 18:14Horde zla nisu prisutne a seljaka ima na obje strane tako da vam s k u pricu
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.